Filters

9

Vlotte en ongedwongen afhandeling

Wij hebben voor de 2e keer gebruik gemaakt van hun diensten. De eerste keer heeft het ons veel geld opgeleverd omdat Arjan voor ons naar de beste vervanging van de bestaande hypotheeksituatie heeft gezocht. Nu, 2 jaar later wilden we ons huis verduurzamen, maar niet ten koste van alles. Wederom is er gezocht en meegedacht voor een ideale en voordelige oplossing en ook deze keer gevonden! Chapeau voor eerste hypotheek en met name Arjan voor de geleverde diensten!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een woning kopen zonder zorgen!

Wij zijn ongelofelijk goed begeleid door Arjan bij de koop van onze woning en de benodigde hypotheek. Het bijna onmogelijke werd mogelijk en binnen een week na ons bod hadden wij de bindende hypotheekofferte in onze mailbox! Arjan en Mark, dank jullie wel voor de enorme inzet en het superfijne contact dat we met jullie mochten hebben. Het maakte de spannende weken een stuk minder stressvol!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede service

Goede eerlijke voorlichting. Snelle accurate behandeling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zorgeloos, bekwaam en supersnel

Mijn ervaring met EersteHypotheek is dat ik ze altijd kan bellen met een vraag waarbij niet gekeken wordt naar snel geld verdienen maar naar hoe ik als klant het beste geholpen kan worden. Het advies is duidelijk en concreet waardoor in een zeer korte tijd de hypotheek voor de woning konden realiseren. Ik zou deze partij aan iedereen aanbevelen die zorgeloos, bekwaam en snel aan een nieuwe hypotheek geholpen wil worden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service en heel vriendelijke medewerkers

Zoals gezegd uitstekende service en vriendelijke medewerker

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd goed advies!

Wij zijn al jaren tevreden klanten. Het advies gaat altijd net dat stapje verder. Top Service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vlot en deskundig

Wij hebben eind 2022 onze eerste woning gekocht, mede te danken aan onze hypotheekadviseur Arjan. Als starters heeft Arjan ons door heel het process begeleid. Hij was vlot, vriendelijk en behulpzaam. Nog geen 2 maanden verder en wij hadden onze sleutels van de nieuwe woning al binnen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topper!

Mark heeft ons heel wat wijzer gemaakt als het gaat om alles wat bij een hypotheek komt kijken. Hij is erg flexibel, eerlijk en enthousiast. De hypotheek was erg snel rond, super!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en eerlijk advies

Mensen met verstand van financiën en geven een goed advies

 • Aanbevelen? Ja
10

Arjan ontzorgd, adviseert. Is transparant en vriendelijk en regelt het gewoon allemaal!!

Onze hypotheek was een enorme puzzel en uitdaging en menig hypotheek adviseur had er allang het bijltje bij neer gegooid. Arjan bleef zijn uiterste best doen al leek het vaak op de wet van Murphy. Het grootste hoofdpijn dossier werd uiteindelijk afgelopen maand getekend en wij genieten elke dag weer van ons droomhuis, waar wij dankzij de hulp van Arjan kunnen wonen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wederom zeer snel en goed geholpen

Dit is de tweede keer dat we gebruik hebben gemaakt van de diensten van Arjan. Een zeer prettig contact, advies en snelle afhandeling. Luistert goed naar je wensen en probeert het uiterste voor je te doen. Ik kan eerstehypotheek.nl van harte aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een leuke goeie man

Ik ben geholpen door arjan van rooijen super hypotheker alles naar mijn Wens. Beantwoord al je vragen en tot in de puntjes goed verzorgt

 • Aanbevelen? Ja
10

Voor mij nooit meer iemand anders!

Super fijne mensen, zij denken met je mee aan je persoonlijke situatie en zorgen altijd voor gepaste oplossingen. Super vriendelijk en erg proffessioneel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke uitleg en snelle reacties!

Mark geeft je duidelijke uitleg in simpele taal. Zeker als je niks van hypotheken af weet. Reageert snel en neemt onzekerheden weg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top!

Wij zijn fantastisch geholpen door Mark bij het kopen van onze eerste woning. Van A tot Z is alles goed uitgelegd, werden we goed op de hoogte gehouden en konden we altijd bellen met vragen. Als we ooit weer van plan zijn om een nieuwe stap te zetten, dan kloppen we zeker bij Mark aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Advies zoals advies hoort te zijn, prettig, meedenkend en duidelijk!

Een prettig gesprek waarin duidelijk tot uiting kwam dat de adviseur wist waar hij het over had en werkelijk meedacht en ook voor advocaat van de duivel durfde te acteren. Laagdrempelig contact en toch professioneel. Ik voelde me echt verder geholpen. Heel fijn. Dank Marc!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig geholpen door Arjan met ons droomhuis

Geweldig geholpen door Arjan met alle financiële zaken bij het kopen van ons droomhuis. Hij is altijd bereikbaar vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader ook voor het fijne gesprek via de telefoon.

 • Aanbevelen? Ja
10

Out of the box meedenkende adviseur!

Mark van Eerstehypotheek.nl is altijd bereid met je mee te denken en alle mogelijkheden te bekijken! Met de klant bespreekt hy de beste mogelijkheid en dan kan je als klant zelf beslissen wat je wil doen. Hij reageert snel op berichten/verzoeken. Mark is fijn om mee te werken omdat je ervanuit kan gaan dat hij je eerlijk zegt waar je staat. Mark is een Topper!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig geholpen door Arjan.

We zijn weer goed vakkundig en snel geholpen door Arjan,inmiddels al jaren klant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en vriendelijk geholpen

Mark is zeer vriendelijk. Hij heeft ons goed alles uitgelegd en alles nauwkeurig en vlot geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!!

Reeds meerdere malen heeft Mark Beumer ons geadviseerd en geholpen om de juiste keuze te maken. Ook deze keer zijn we weer dik tevreden hierover. Mark, we willen je dan ook nogmaals bedanken voor alles, je bent een toppertje!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed en snelle service.!

Zeer goede en snelle service...duidwlijk uitleg voor normale mensen ook te snappen. Zeer tevreden over eerstehypotheek.nl met name Mark Beumer..iedereen die een hypotheek wil afsluiten zal ik zeker deze hypotheek adviseur aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zoals altijd, zeer snel, correct geholpen.

Wij hebben Mark Beumer meerdere keren om advies gevraagd en gekregen. Mark Beumer staat altijd klaar voor de klant en doet net dat beetje meer voor de klant. Daarbij is het een "no nonsense" vent met humor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was zeer prettig om met Mark te spreken en te sparren hij is iemand met echt kennis van zaken.

Van het eerste tot het laatste gesprek is het erg fijn geweest om met Mark te spreken en te sparren. Mark geeft je ook echt het gevoel dat hij voor zijn werk staat. Complimenten voor de manier van werken mocht Mark in gesprek zijn of iets dergelijks hij belt altijd terug. Echt heel prettig om met Mark van gedachten te wisselen. En wat je op papier krijgt is ook luid en duidelijk. Nogmaals de complimenten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Word goed en netjes geholpen

Met Mark Beumer is fijn om mee te werken. Hij helpt je overal mee.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd