Wisselend

Installateurs en onderhoud prima! Dikke 10. Klantenservice en telefonisch contacten matig en onvoldoende meelevend naar de klant.

Zeer goede service

Afspraken netjes nagekomen werk goed afgeleverd

Worst After Service

The worst after service. Personnel just barged in our property without a prior notice. Normal company will give you a day notice that they are coming to fixed the problem. Rude customer service as well.

prettig contact en defect goed verholpen

We werden prettig te woord gestaan en een kundige en vriendelijke monteur heeft een nieuwe CV ketel geplaatst.

Boven verwachting.

Er kwam bij mij een jonge dame en een bbl student de oude ketel demonteren en de nieuwe ketel monteren. Ik heb ze met rust gelaten zodat ze hun ding konden doen. Ik denk dat ze ongeveer 4 a 5uurtjes bezig zijn geweest en ben ik naar het resultaat gaan kijken en dat was prima, alles netjes en schoon achter gelaten. Ik ben tevreden en de 2 medewerkers bedankt voor jullie werk. Mvg J van Meurs.

Alles moest snel, en alles werd snel en goed geregeld.

De afspraken die we geregeld hebben, zijn netjes nagekomen, en de montage was goed.

Prima keurig en snel gewerkt

Prima geholpen

Prima bedrijf!

Onze installaties wordt al jaren naar tevredenheid onderhouden door de ZVU. Overlaatst hebben ze 2 nieuwe CV geplaatst ook dit is weer prima verlopen!

Vakmanschap

Plaatsen nieuwe ketel luchtverwarming met vakmanschap zorgvuldig en netjes uitgevoerd!

Prima werk, schoon en netjes. Vriendelijkheid van al het personeel

Prima werk, schoon en netjes. Vriendelijkheid van al het personeel

Vanaf begin tot eind goed geholpen

Vriendelijke en behulpzame medewerkers

Vriendelijke en behulpzame medewerkers

Vakkundig personeel netjes en vlot gewerkt

matige communicatie

richtlijn niet helemaal volgen van het werkplan zonder duidelijke uitleg en zeer onduidelijke facturatie

Blij met de ombouw van de cv ketel, werkt voor badkamer goed, bijna geen geluid bij het branden .

Goede ervaring bij de installatie van de ketel. Wacht nog op antwoord voor het onderhoudscontract, of is dit automatisch gebeurd, bij de aankoop van de ketel. Met vriendelijke groet, G. de Ruijter.

Goede en snelle service

Het alle eerste bezoek duurde even, maar daarna is alles snel en keurig afgehandeld!!

Vriendelijke Dame en Heer, wisten precies wat ze moesten doen, hebben netjes gewerkt.

Goed werk geleverd

Ik heb tijdens de hele ombouw periode van ons systeem geen enkele klacht gehoord richting ZVU. De manier van werken is perfect, zoals netjes werken en geen troep achterlaten. Ook goed vakmanschap kwam duidelijk naar voren.

Supersnelle en heel goede service

Zeer snelle en goede plaatsing van een nieuwe cv-ketel en dit aan een zeer competitieve prijs

Perfecte service en alles gedaan volgens afspraak.

‘S morgens gebeld en ‘ s middags was alles geregeld.

Goed werk geleverd, complimenten

Het werk is netjes en volgens afspraak uitgevoerd. Dit geld voor zowel het vervangen van de ketel met bijbehoren als voor het aan brengen van de warm waterleiding en het afmonteren van de boiler en het afvoeren van deze. Wat betreft de thermstaat actie verliep een en ander minder gemakkelijk. Bij de thermostaat keuze hebben wij voor comfort touch gekozen dat bleek bij levering een intergas incomfort comfort touh te zijn op de rekening staat een Honeywell incomfort comfort touch ?? Erg verwarrend allemaal, op het ene formulier staat Incomfort comfort op het andere alleen incomfort

tegen vallend

ik had meer vakmanschap verwacht van de ZVU. ik hoop nog steeds dat ze mijn klachten serieus nemen en de installatie alsnog netjes zullen aanleggen wat nu niet het geval is zoals, allebei de af en aanvoerpijpen staan scheef alle leidingen die gebogen zijn, zijn niet glad, iets wat jullie wel kunnen want bij enkele buren is het wel gelukt. de afvoer zit links in de ketel de afvoer die gemaakt is zit rechts, dit wordt verbonden met een flexibele pijp gefrommeld achter de buizen van de verwarming. ipv de afvoer dusdanig te monteren dat hij netjes links onder afvoer van de ketel komt. jullie zijn een week aanwezig geweest en van al die dagen hebben jullie niet een keer iets opgeruimd nadat jullie klaar waren. jullie hebben oude buizen weg geslepen met de deur open zonder iets af te schermen waardoor de vonken van het slijpen tegen de voordeur aanvlogen en op het laminaat. jullie hebben gekapt het puin ligt nog steeds op de nieuwe ketel maar ook op het laminaat, en jullie gaan leuk door met werken gaan boven op het gruis staan op het laminaat. het was zelfs niet gelukt om het snoertje van de thermostaat in te korten op de juiste lengte. tot slot laten jullie het contact verlopen via een jongeman van 17, en laat ik het netjes zeggen de jeugd is niet op hun mondje gevallen. jullie voorman of uitvoerder is de laatste vrijdag langs geweest omdat alle bovengenoemde punt had meegedeeld aan de jongeman, weet echter de naam van de man niet want hij stelde zich niet voor. hij heeft gelijk met enige tegenzin de meest scheve pijp rechter gemaakt, en ging weg met de mededeling dat ze het snoertje zouden komen inkorten en het gruis zouden komen verwijderen. en de rest was prima konden ze niets aan doen (het koper is zacht alleen bij de buren was het wel gelukt). dus ja u snapt ik ben op dit moment niet heel erg tevreden, maar ik geef de moed niet op, ik ga er van uit de de ZVU een professioneel bedrijf is en ook met klachten kunnen omgaan.

Keurig en goed werk afgeleverd

Keurig en goed werk afgeleverd

Ketelvervanging

Ik wil een dank uitbrengen voor het vervangen van de ketels in Scheldeflat 3. Alles naar wens en een heel goed team !! Goede service en goede planning. Scheldeflat 1144

Energiestraat 12

4538BZ Terneuzen