tegen vallend
ik had meer vakmanschap verwacht van de ZVU. ik hoop nog steeds dat ze mijn klachten serieus nemen en
de installatie alsnog netjes zullen aanleggen wat nu niet het geval is zoals,
allebei de af en aanvoerpijpen staan scheef
alle leidingen die gebogen zijn, zijn niet glad, iets wat jullie wel kunnen want bij enkele buren is het wel gelukt.
de afvoer zit links in de ketel de afvoer die gemaakt is zit rechts, dit wordt verbonden met een flexibele pijp gefrommeld achter de buizen van de verwarming. ipv de afvoer dusdanig te monteren dat hij netjes links onder afvoer van de ketel komt.
jullie zijn een week aanwezig geweest en van al die dagen hebben jullie niet een keer iets opgeruimd nadat jullie klaar waren.
jullie hebben oude buizen weg geslepen met de deur open zonder iets af te schermen waardoor de vonken van het slijpen tegen de voordeur aanvlogen en op het laminaat.
jullie hebben gekapt het puin ligt nog steeds op de nieuwe ketel maar ook op het laminaat, en jullie gaan leuk door met werken gaan boven op het gruis staan op het laminaat.
het was zelfs niet gelukt om het snoertje van de thermostaat in te korten op de juiste lengte.
tot slot laten jullie het contact verlopen via een jongeman van 17, en laat ik het netjes zeggen de jeugd is niet op hun mondje gevallen.
jullie voorman of uitvoerder is de laatste vrijdag langs geweest omdat alle bovengenoemde punt had meegedeeld aan de jongeman, weet echter de naam van de man niet want hij stelde zich niet voor.
hij heeft gelijk met enige tegenzin de meest scheve pijp rechter gemaakt, en ging weg met de mededeling dat ze het snoertje zouden komen inkorten en het gruis zouden komen verwijderen. en de rest was prima konden ze niets aan doen (het koper is zacht alleen bij de buren was het wel gelukt).
dus ja u snapt ik ben op dit moment niet heel erg tevreden,
maar ik geef de moed niet op, ik ga er van uit de de ZVU een professioneel bedrijf is en ook met klachten kunnen omgaan.