Keurig volgens plan op tijd begonnen en constant net jes gewerkt.

Gewoon goede service.

Al jaren klant, ook nieuwe gasketel was snel geregeld.

Betrouwbare partner

We hebben op alle fronten een positieve ervaring met de Zeeuwse Verwarmings Unie. Zowel qua communicatie, vriendelijkheid, service, installatie en de prijs. Dit is een betrouwbare partner die meedenkt. Afgenomen producten zijn een boiler, airconditioning en een cv-installatie en over alledrie zijn we tevreden. Dat we net geen 10 hebben gescoord, heeft te maken met een probleempje met de cv-leiding, waardoor we af en toe lekkage hebben. Dit is nog niet opgelost.

Betrouwbare partner

Prima installatie maar fout in de rekening

De 2% korting bij snelle betaling was bij het bedrag opgeteld ipv er afgetrokken. Na overleg het bedrag van de offerte betaald. Geen correctie ontvangen.

Werk en personeel goed.communicatie is minder.

Er zal meer tijd vrijgemaakt moeten worden voor de terug koppeling op emails Heb er enkele verzonden en nooit geen bericht op terug gekregen Gemiste kans waardering cijfer 2 Werk en vakmanschap en personeel een 8

Werk en personeel goed.communicatie is minder.

goede voorlichting en uitvoering

De voorlichting vooraf was prima. De plaatsing was ingewikkeld, maar is toch gelukt.

Netjes gewerkt en eerder geleverd als was voorzien

Doordat men elders niet terecht kon, werd ons aangeboden de nieuwe cv-kachel eerder te plaatsen. Netjes dat ons dat op eigen initiatief werd aangeboden. Plaatsing is netjes gebeurd en netjes afgewerkt.

Vlekkeloze installatie van de nieuwe verwarmingsketel

De installatie van onze nieuwe verwarmingsketel verliep vlekkeloos.

Vakmanschap met goede communicatie!

Netjes afgewerkt.

Hebben goed en netjes gewerkt

Alles wat wenselijk was beter kon niet

Zeer correct, deskundig, eerlijk, voorkomend, opruimend en duidelijk.

Heel goed

Alles goed verlopen

uitstekend

volgens afpraak op tijd, intallateurs die werk snel en netjes hebben ujitgevoerd en na een week geen aanloopproblemen met installatie gehad. vandaag factuur ontvangen en opdracht heden aan de i.n.g voor betaling gestuurd

Prettige mensen, zeer behulpzaam

We hebben uw werknemers maar kort gesproken omdat we nog maar net verhuisd zijn.

Prima ketel en weinig lawaai en zuinig, Wel moet de Remote c t r l van de WTW nog beter afgesteld worden werkt niet in Keuken en badkamer

Vakkundige installatie van nieuwe CV installatie

Met 2 man is de oude CV installatie afgebouwd en een nieuwe CV installatie geplaatst die goed functioneert. Het is netjes gebeurt en er is geen rommel achtergebleven, alles perfect opgeleverd.

zeer tevreden

2 bekwame en vriendelijke monteurs

Goed gewerkt

Netjes gedaan

Supersnel, Klantvriendelijk, Vakkundig en schoon

Accuraat op afgesproken tijdstip gearriveerd. Geen rommel achterlatend. Reuze vriendelijk. Overtuigend vakinhoudelijke uitleg over keuze en gebruik van de cvketel. Kortom een sieraad voor het bedrijf.

Energiestraat 12

4538BZ Terneuzen