snelle levering en vriendelijk, maar de plaatsing van de ketel verliep stroef

de ketel was geplaatst toen vonden ze een gaslek, toen ze vertrokken waren maakte de ketel een ronkend geluid, daarna zijn er nog 2 monteurs langs geweest ,de eerste had het over een nieuwe motor , de 2e monteur heeft de motor lager gezet, maar hij maakt nog steeds een stoomboot geluid, wel iets minder. ik heb het met de monteurs over de gaslek gehad, ze dachten dat het allemaal wat overdreven was met het lek, jammer dat ik dit dan toch moet betalen. want ze hadden het over 3 of 4 maar bij 1 ruik je het al goed en er werd niets geroken. dus ik vraag me af of het wel goed gemeten is. dus al met al geen super ervaring. jammer.

Goede en snelle service

Nieuwe cv ketel

Snelle en vakkundige levering van een nieuwe ketel

Positief was dat we maar 3 dagen zonder verwarming zaten (de oude ketel begaf het op een zaterdag). Positief was ook dat de hele klus (afbreken oude ketel en oude boiler plus installatie nieuw systeem) in 4 uur geregeld was: de installatiemedewerkster(s) deed (deden) alles in looppas en nam(en) geen minuut rust. Negatief was dat er weinig uitleg (ontluchten bijvoorbeeld, werking ketel) gegeven werd bij het nieuwe systeem en dat had weer te maken met diezelfde snelheid. Als ik achteraf kijk naar de offerteprijs gerelateerd aan het aantal gewerkte uren, was die prijs wel zeer hoog.

Vlotte en keurige service

Wij zijn correct geholpen.

Komt afspraak na goede voorlichting en keurig geplaatst. Dik tevreden. Vriendelijke personen beleefd.

Super tevreden .

Heel tevreden goed gewerkt

Hebben ons niet in de kou laten zitten!

Onze oude ketel was opgegaan en mede door flexibel met de planning omgaan, was de ketel de volgende dag al vernieuwd. Garantie is goed!

Professioneel

Mooi op tijd en binnen de afspraken. Alles netjes afgemaakt. Prima service.

Installatie OK, service minder

Nieuwe kachel netjes geplaatst, echter geen uitleg en niet volledig conform offerte afgewerkt. Ondanks intern verzoek om contact op te nemen, na 3 weken nog niets gehoord. Jammer.

geen nakijken

nieuwe ketel laten plaatsen dec. 2022 geklaagt over te veel lawaai er zou wel iemand komen kijken, grapjas

we werden snel én vakkundig geholpen.

we werden erg snel en vakkundig geholpen.

prima werk geleverd door uw monteurs!

De 2 monteurs (Marco en de andere monteur zn naam ben ik vergeten) hebben heel professioneel onze nieuwe HR-ketel geinstalleerd opeen heel moeilijke plaats (Op de vliering en waar je door een nauwe opening naar toe moet). Ook hebben ze keurig uitgelegd hoe alles werkt; ook over de nieuwe thermostaat. 2 kleine puntjes misschien: Smorgens reutelen de radiatoren een beetje als de temperatuur van 17 naar 20 graden gaat. Ik heb alle radiatoren ontlucht maar dat helpt niet. En misschien even een belletje naar de klant of ze tevreden zijjn over hun nieuwe aankoop.

Gemiddeld goed

Een snelle afhandeling

Ik ben tevreden.

Wij zijn zeer tevreden over de eerste contacten met de ZVU

Snel en goed telefonisch contact ; prima voorlichting thuis gehad en bijzonder snel en goed geholpen met de eerste klus in huis.

Service !

Na het plaatsen van een nieuwe CV-ketel kreeg ik helaas mijn gashaard met geen mogelijkheid meer aan de praat. Gebeld met ZVU en binnen mum van tijd stond de servicemonteur aan de deur. TOP !

Vakkundige installatie van de combiketel.

Het duurde een tijdje, en we zaten een kleine week in de (vries)kou. Heel ongelukkig dat dit ons overkwam. We moesten terecht op onze beurt wachten. Gelukkig konden we een paar dagen een elektrisch kacheltje van iemand lenen. Avontuurlijk was het wel?! Nou, voor mij dan. Verwarming en warm/koud watervoorziening, we zijn het zo gewend en worden er altijd mee verwend. We moeten dit met z'n allen goed beseffen! Goed onderhoud is dus een must!

vakmensen

bekwame monteur

Prima en snelle service.

Nette reactie en heel behulpzaam, ook tijdens het weekend.

Vriendelijk, hulpvaardig en snel ter plaatse.

Ik heb uw service gewoon als goed ervaren.ren

Ik ben heel tevreden met de opdracht en uitvoering van deze klus.

Energiestraat 12

4538BZ Terneuzen