Geel goed

Geel goed

Sympathieke werknemers

De eerste ontmoeting met mensen is vaak de belangrijkste daar zijn ze met glans in geslaagd en ik ben ook tevreden met de kwaliteit dat ze gebruiken.

keurig gewerkt

Zie boven

zeer goed

ervaren monteurs die netjes werkte en goede uitleg gaven over de cv

Professionele plaatsing en vriendelijke installateurs

Alles is netjes geïnstalleerd en werkt naar behoren. Vriendelijke mensen en problemen en alles is netjes geplaatst en achter gelaten.

Prima tevreden, over de uitvoering.

Goede offerte, netjes gemonteerd. Na een kleine misser, alles goed en keurig opgelost!

hartstikke prima

tevreden

prettig en deskundig

Fijn dat we aan huis passende adviezen hebben gekregen. Ook het plaatsen van de ketel is op een fijne vakkundige wijze verlopen. Medewerkers ZVU denken echt met je mee.

Goede service, en deskundige monteurs.

Zou de ZVU zeker aanbevelen, niets op aan te merken.

zeer goed

goed en netjes werk geleverd.

Perfect geïnstalleerd van onze airco

Monteurs waren vakbekwaam en erg vriendelijk.

Wow! Fastest service ever!

Our heating system broke down. Your service team came for a check the next day. Offer for new heating same day afternoon. Next day the heating was installed in our house! That was quick!!!

Zeer slecht bereikbaar.

Zowel telefonisch als via de e-mail is de ZVU zeer slecht bereikbaar. Het duurt enkele dagen tot weken voordat er een antwoord komt. Meerdere keren beloofd om terug te bellen de desbetreffende dag of dag erna, maar na enkele dagen wachten zelf weer contact opgenomen voor antwoord.

perfect geïnstalleerd

De airco onderdelen zijn mijns inziens op de juiste plaats , ook de verbindingen zijn veilig geplaatst

Prima werk geleverd,

Netjes gewerkt en zeer vriendelijk. Goede uitleg gekregen.

Goede en vriendelijke behandeling!

Zeer klantvriendelijke plaatsing van de nieuwe ketel.

Netjes werk afgeleverd

Vanaf de aanvraag en het bezoek van de vertegenwoordiger t/m de montage alles duidelijk en netjes afgewerkt tot nu toe.

Snelle handeling van installeren van een cv ketel

Een goede afspraak nagekomen

Prima advies gekregen ,goede offerte, plaatsen gied slordige afwerking

Bij het plaatsen van de nieuwe installatie , waren er enkele problemen die de jonge monteurs niet opgelost kregen andere monteurs zijn geweest voor herstel werkzaamheden . Uiteindelijk is alles goed opgelost naar tevredenheid.

Afspraken zijn nagekomen

Installatie van nieuwe ketel is netjes gedaan. Jammer dat in eerste instantie niet herkend is dat het expansievat stuk was .Er werd een ander euvel geconstateerd, wat het toch niet was. Misschien was vervangen van oude ketel niet nodig geweest(al was deze al wel op leeftijd)

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Offerte aanvragen perfect verlopen

De aangevraagde opdracht moet nog gebeuren staat gepland voor februari/maart 2021

Snelle en goede service

Ik had een fluitende cv ketel, na melding was de storing op mijn eerste vrije dag opgelost. Ik wilde ook graag een thermostaat die ik via de app kon bedienen, ook dit is binnen een paar dagen gerealiseerd. Snel en goed!

uitstekend

Alles word ingezet om zo snel mogelijk te helpen en goede service te bieden.

Vriendelijk, snel en effectief maar ook behulpzaam

Vriendelijk, snel en effectief maar ook behulpzaam