Verschillende malen moeten bellen wanneer ketel geplaatst werd. Handig om te weten zodat er iemand thuis is. Verder al jaren een goede service gekregen.

Uitstekende ervaring

Ik heb een uitstekende ervaring met ZVU

Vakkundige, nette en vriendelijke medewerkers

Keurig alles netjes iedere dag weer opgeruimd

Fijne rustige mensen die hun werk deden

helemal tevreden

de communacatie was goed, mijn man is electricien en vond dat de monteur heel goed en precies heeft gewerkt.

Kwaliteit werk ok, maar erg prijzig.

De werkzaamheden door ZVU in huis verricht: Maandag 14/6 Verwijderen van de oude cv (duur 16 minuten) Leidingen afkorten in CV kast (duur 11 minuten) Dinsdag 15/6 Monteren nieuwe CV ketel en Expansievat en aansluiten water- en gasleiding (duur 70 minuten) Woensdag 16/6 Aanleg nieuwe condensleidig (duur 11 minuten) Verder aansluiten CV ketel en afsluiten oude rookgaskanaal (20 minuten) Donderdag 17/6 Laatste werkzaamheden en proefdraaien (duur 40 minuten) Totaal aantal minuten is de ZVU in huis geweest : 168 minuten. Natuurlijk is er buiten mijn deur ook veel werk verricht, maar dit is verdeeld over alle bewoners ook wel te overzien. Mij conclusie is dan ook Kwaliteit van het werk is ok, maar de prijs vind ik veel te hoog.

Vakkundige personen

Daar ik zelf redelijk op de hoogte ben wat betreft verwarming heb ik toch met verwondering moeten kijken hoe deze mensen alles correct wisten toe te passen dit is een pluim voor hen.

Goed team

Geweldig team goed op elkaar afgestemd,goed werk geleverd

Heel goed geregeld allemaal

En de krachten kwawerken heel netjes en vriendelijk

Goed werk geleverd.

Alles uitgevoerd volgens afspraak en netjes opgeleverd.

Prima verzorgd

Geen klachten

Gewoon Goed !

Over het plaatsen van de nieuwe ketel ben in zeer tevreden ! !

Zéér tevreden!

Vanaf het eerste contact goed gevoel. De verstrekte info voldeed prima en de verkoper (Jesper) weet waar hij over praat. De montage werd keurig verzorgt door 2 fijne monteurs werken netjes en betrokken mij overal bij. Wij zijn er blij mee en gebruiken de beide airco`s nu volop!

De zaken afgewerkt zoals het hoort

Ik verwacht een correcte en vlotte afwerking en nazorg ZVU levert dat naar behoren en zoekt een oplossing bij knelpunten

harde werkers

geweldige werklui werken hard door zijn vriendelijk en ruimen keurig netjes alle troep achter zich op

Alles volgens afspraak en prima werk afgeleverd

Alles volgens afspraak en prima werk afgeleverd.

Zeer goede kwaliteit

Heel netjes en goed werk geleverd. Klantgerichte en vriendelijke monteurs.

goede en snelle afhandeling

Goede afspraken met de adviseur na het plaats bezoek. Snelle en professionele installatie. Enigste minpunt, op het factuur word al uitgegaan dat je te laat zou betalen en moet je zelf de rente in mindering brengen.

positieve ervaring

goede vakmensen die mijn CV ketel geïnstalleerd hebben en goede ondersteuning vd het kantoorpersoneel (projectleider en afd. verkoop)

Aanrader.

Klantvriendelijk en behulpzaam. Aandachtspunt is reactie tijd op vraagstelling in het begin.

Geweldig geholpen

Het hele traject van aanbieding tot uitvoering is vlekkeloos verlopen

Snelle afhandeling

Slechte service

Als je als alleenstaande vrouw met 0 verstand van cv ketels opbelt omdat de ketel een enorme herrie maakt, krijg je van een geirriteerde vrouw te horen dat je maar moet googlen of even aan je buren moet vragen of zij kunnen kijken wat er is...

In begin niet duidelijk, nu ok

Vlotte Facturatie, waarbij ik dacht dat er 2% korting werd gegeven als je binnen de 14 dagen betaald, maar het is eerder omgekeerd

Correcte service ook bij storingen

Vlotte vakkundige geleverde service . Bedankt...

Energiestraat 12

4538BZ Terneuzen