vlot en correct traject van eerste contact tot eindresultaat
Het bureau werkt zeer snel en reageert ook na twee verzoeken op aanvullend advies nog zeer snel en accuraat. Heel goed.
Voor prive is het vveel goedkoper, maar voor bedrijven lijkt het marktconform
prima verlopen, afspraken goed nagekomen.
Goede dienstverlening en prima afspraken
Zeer snel uitgevoerd en afgewikkeld
Snelle en correcte aanpak
correcte uitvoering
Was prima, ik heb de werknemer een kleine rondleiding gegeven en vervolgens heeft hij zijn ding gedaan.
Voldeed aan de verwachting
Open, eerlijk en betrouwbaar
De snel/correctheid van het bezoek en uitwerking van het rapport is uitstekend.
Contract was ne enkele toelichting helder. Afspraak was snel gemaakt. Rapportage binnen enkele dagen gereed. Prima Service
snel en keurig geregeld
Snel reactie op mijn aanvraag, binnen een week geregeld.
Zeer snel en niet te duur
De persoon waar de afspraak mee was, was te laat op de afspraak en 10 minuten binnen en daar moest ik in totaal €477,95 voor betalen. Het is dat het verplicht is een energielabel te overleggen bij de verkoop, maar ik vind het geld klopperij. Energie label G hoeft niet bijna 500 euro te kosten.
Snel, goed en accuraad.
prima snelle afhandeling
Keurig de boel afgewerkt, een net persoon die het doornam. Snelheid zeer goed, betrouwbaar en een goede prijs. Bedankt voor de service!
mm
Prima geregeld.
Snel geregeld en deskundig oordeel betreffende het bedrijfspand. Energielabel de volgende dag al in huis.