Leuk middagje uit ondanks de Corona beperkingen

Prettige ervaren schipper die erg goed weet wat er speelt op het water. Fijn dat we naast de ligplaats kunnen parkeren. De vijfde ster was waarschijnlijk verdiend als we ook van de catering mochten genieten, maar dat kon helaas niet door de Corona beperkingen. Volgende keer komen we met veel en maken we het catering gedeelte vast goed

Geweldig dag

Wij hadden een middag de Borrelboot gereserveerd met Mike, wat een leuke kerel en een fantastische kapitein is dat. Gaan we zeker nog een keertje doen!!

Gezellig bedrijfsfeest!

Een erg geslaagd bedrijfsuitje. Neem een karaoke set mee en de zangers/zangessen in spé melden zich vanzelf. Wellicht is het een idee, indien een BBQ van toepassing is, om dit te doen op 1 van de eilanden in de omgeving. Zo is er iets meer plek rondom de BBQ. BBQ was super goed geregeld, lekker vlees en salades. Er was genoeg!

Top ervaring!

Hele gezellige ervaring gehad op de borrelboot. De begeleiding was top. Onder een hapje en drankje en een eigen gekozen muziekje, hebben we een mooie tocht gehad. Ook konden we op een andere locatie afgezet worden. Heel goed geregeld! Enige puntje was dat het systeem met de orderbevestiging niet helemaal werkte zoals bedoeld was. Vandaar een 9 en geen 10.

Borrelboot absolute aanrader

Alles netjes en goed georganiseerd.

• begeleiding

Een heel prettige middag op de borrelboot met Mike!

Alles goed geregeld, veel keuze in drankjes en de hapjes waren lekker. Lekker informeel en iedereen schenkt zijn eigen drankjes in. En met een zonnetje erbij helemaal TOP!

Fantastisch varen met de Borrelboot

Gastvrij ontvangen door de schipper. Supermooi weer. Leuke vaartocht o.a. door haven Zeewolde. Prima van drinken en hapjes. Uitermate geschikt voor gezelschap tot 30 personen.

Super goed georganiseerd.

Afgelopen zaterdag hebben wij ons jaarlijks personeelsuitje gehad. En in 1 woord; FANTASTISCH. We hebben een super leuke dag gehad, eerst hebben we een zeskamp op het strand gehad. Ondanks de hitte was het goed geslaagd, en daarna lekker de barbecueboot op. Dat was zo goed geregeld, voldoende eten, drinken, lekkere snacks. We hebben genoten. Nogmaals, bedankt!

Fantastische dag

We reserveerde het barbecue arrangement van de borrelboot. Uitstekende kwaliteit salades en vlees. Er was ruimschoots voldoende en ook de dranken waren perfect in orde. De borrelboot is van alle gemakken voorzien. Bij mooi weer is er voldoende schaduw mogelijkheid. Geschikt voor jong en oud. Ook de gastheer is een toffe peer! We hebben tijdens de vaartocht ook verschillende dorpen voorbij zien komen. Er was genoeg te zien. Wij hebben ons allen uitstekend vermaakt en heel veel leuke reacties mogen ontvangen van onze gasten. Nogmaals dank & ga zo door.

Geweldig!

We hebben een ontzettende leuke en gezellige middag gehad. alles was goed en netjes geregeld.

• begeleiding

Erg genoten, alles was weer top geregeld

Niets aan toe te voegen.

Van idee tot uitvoering erg goed

Van idee tot uitvoering erg goed

• begeleiding

Twee weken geleden hebben we een bedrijfsuitje gehad met 30 personen BBQ op de boot. De schipper heeft alles perfect geregeld. Eten en drinken was volop aanwezig. Ondanks de regen en niet echt warm weer was het toch een zeer geslaagde avond. Zeker een aanrader voor iedereen.

Gastvrij, strak geregeld

Mike heeft onze BBQ tot een succes gemaakt, dank!

Altijd een feestje!

Het varen met de Borrelboot is altijd een feestje. Prima service en flexibele organisatie.

mooie teambuildingsactiviteit!

Samen bouwen: aan de toren en aan je team!

• begeleiding

Leuke locatie en goede begeleiding.

Enthousiaste begeleiding en leuke locatie.

• begeleiding

Flexibel in de last-minute planning. Relaxte aanpak, goede kwaliteit eten en drinken, goede service!

Zie boven...

Geweldige middag!

Met onze vriendengroep hebben wij zaterdagmiddag op de borrelboot gevaren. Alles aan boord was goed voor elkaar. Er was genoeg te eten en ruim voldoende te drinken (goed gekoeld!). Ondanks dat wij te laat waren heeft Mike toch 2 uur gevaren! Top! Ook de communicatie vooraf verliep erg soepel! Dit is echt een aanrader! Wij komen zeker nog een keer terug.

• begeleiding N.v.t.

fantastisch!

Met 28 graden op de teller, een boot vol gezellige mensen, lekkere muziek, lekker eten en een top schipper was het een top-middag! Het eten was weer super en alles liep gemeerd! Vorig jaar was al super maar dit was fantastisch!

• begeleiding

Gezellig uitje met de familie

Kapitein Mike is vriendelijk en behulpzaam. Regelt een stoel voor minder validen, helpt op- en afstappen. Maar bovenal is hij in staat om zichzelf 'onzichtbaar' te maken; zichzelf niet op de voorgrond plaatsen. Hierdoor ben je vooral gericht op je eigen gezelschap i.p.v. een schipper die vooral zichzelf graag hoort praten en grapjes maakt die hij iedere tocht maakt ;-)

• begeleiding

Goede organisatie op een fantastische lokatie.

Wij hebben als afsluiting van een vrijgezellendag een arrangement geboekt bij de BORRELBOOT, en wel het BBQ arrangement. Goed en ruimschoots eten en onbeperkt heerlijk gekoeld drinken. Geweldige schipper, lekkere muziek en een prachtige ondergaande zon. Een mens kan niet meer wensen dan dat.

Echt een aanrader

Wij vonden het helemaal af en helemaal leuk. Een punt je van aandacht de boot vonden wij iets te klein voor de groep van 41 personen.

Leuke avond gehad

Ja was gezellig en goed geregeld.

Gezellig!

Prima boot met goede catering

Over Strand Horst Events

Strand Horst Events richt zich op sportieve strandevenementen voor bedrijfsuitje of familiedag in de gezellige Jachthaven van Strand Horst. Daarnaast verzorgen wij met Borrelboot Harderwijk vele bedrijfsuitjes en vaartochten op het water onder het genot van een lekkere en uitgebreide BBQ, verse Sushi of gewoon een gezellige Borrel. En dat alles natuurlijk met een passende gekoelde wijn of een lekker koud biertje. Lees hier hoe onze klanten hun uitje bij ons op het strand of op de boot ervaren hebben.