5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een mooie grote sloep, kinderen vonden het ook geweldig... catering was super en hoe fijn is het dat er gewoon een toilet aan boord is.... en gezellige schipper en ‘bemannig’ .... een echte aanrader !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot tweemaal toe van de borrelboot mogen genieten! Wat een super ervaring dat gaat zeker nog wel eens gebeuren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn met Mike, een grote groep in de borrelboot op avontuur geweest. Super leuk op het water. Lekker droog terwijl iedereen op de kant kletsnat werden. Aan drank geen gebrek en gezelligheid ook niet. Het was top Mike!

4 sterren: goede service, goed behandeld

super tevreden over boot, accommodatie en nagekomen afspraken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De Borrelboot was enorm geslaagd. We hebben genoten van Mike en zijn gastvrijheid.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Twee uur lang heel veel plezier gehad op de Borrelboot de 19-08. Alles goed geregeld en Mike zorgt ervoor dat het allemaal prima verloopt. Zelf hapjes gemaakt en laten maken ( Pasta & Zo Zeewolde ) en aan drank geen gebrek. We hebben genoten, iedereen vond het super leuk !! Mocht je nog twijfelen, wij gaan over vijf jaar weer :)))) Nog bedankt Mike voor de goede zorgen en je gezellige boot ! Groeten Anita

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben een BBQ-arrangement geregeld via Mike. Het was allemaal top! Hij is een fantastische gastheer. Rustig, bescheiden, en alles tot in de puntjes voor mekaar. Barbecue was heerlijk! Stuurmanskunsten bovengemiddeld. Het was een feest voor mijn man die 50 is geworden. Hij heeft een TOPavond gehad!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was super geregeld. en heel gezellig

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hebben een geweldige middag gehad

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mike is een geweldige gastheer met een hele mooie multifunctionele sloep. wij hebben er met 45 familieleden een prachtige tocht gemaakt over de randmeren. Aan boord was ook het Pizza team wat lekkere pizza's maakten die lekker smaakten. Er was meer dan genoeg van alles en van een goede kwaliteit. s' Avonds gingen de lichtjes aan! enorm gezellig. Gaan we zeker nog een keer doen. Mike dank je wel!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super en Top! Is het niet gezellig? Dan word dat wel op de borrelboot! Een aanrader en voor herhaling vatbaar

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hebben met zijn allen genoten. Wat was dit leuk, ondanks de regen veel plezier beleeft. De bbq was goed geregeld. goede kapitein, mag ook wel gezegd worden haha. Bedankt voor de geweldige middag.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben gevaren op de borrelboot Noa met vrienden. De organisatie was uitstekend. Er was voldoende eten en drinken van goede kwaliteit. De boot had voldoende ruimte voor volwassenen en kinderen. De boot was voorzien van een ruime keuken en een schoon toilet. De schipper/ kapitein was ervaren en bracht ons naar leuke eilandjes en havens. En de prijs was schappelijk. Al met al een onvergetelijke dag.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een geweldige dag gehad! Het varen, snacks, drinken, de barbecue, de faciliteiten aan boord: het was allemaal prima geregeld. Voor herhaling vatbaar :-)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gezellige middag gehad op de borrelboot goed verzorgd en alles was ruim voldoende.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben een fantastisch familiefeest gehad op de boot van Mike en Brenda. We waren met 27 volwassenen en 7 kinderen, die zich uitstekend vermaakt hebben. Gezellig borrelend en kletsend hebben we een paar eilandjes bezocht en ook nog een kort wandelingetje gemaakt door historisch Harderwijk. Daarna was er een heuse pizzaoven aan boord gekomen en hebben we volop kunnen genieten van salades en pizza's. Ook hebben we nog een glimp van een mooie zonsondergang opgevangen. Mike en Brenda BEDANKT!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

was een super leuk feestje goed verzorgd en alles was ruim voldoende aanwezig en de schipper Jan ook een topper.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was een hele prettige en ontspannen ervaring. Iedereen was enthousiast en zou het nog eens willen doen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn met de barbecueboot mee geweest. Alles was top geregeld. We hebben genoten.

• Ervaring met: Teambuilding

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg leuke afsluiting van ons bedrijfsuitje. Het weer zat gelukkig mee en dat maakt zo'n boottripje zo veel leuker. De bbq was zeer goed. Wij waren met 45 personen en de boot zit dan wel goed vol.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Overtocht met de boot naar Kaap Flevo voor onze bruiloft. Super leuk, gezellig en relaxt. Prettige manier van communiceren. Een absolute aanrader.

Het was fantastisch .

• Ervaring met: Vrijgezellenfeest

4 sterren: goede service, goed behandeld

2 uur gebruik gemaakt van de Borrelboot met collega's. Erg fijn geregeld, goede communicatie met Mike. Het weer zat ook mee; het geheel was een fuifje! Zou het zeker aanraden!

Over Strand Horst Events

Strand Horst Events richt zich op sportieve strandevenementen voor bedrijfsuitje of familiedag in de gezellige Jachthaven van Strand Horst. Daarnaast verzorgen wij met Borrelboot Harderwijk vele bedrijfsuitjes en vaartochten op het water onder het genot van een lekkere en uitgebreide BBQ, verse Sushi of gewoon een gezellige Borrel. En dat alles natuurlijk met een passende gekoelde wijn of een lekker koud biertje. Lees hier hoe onze klanten hun uitje bij ons op het strand of op de boot ervaren hebben.