Bij aankomst vond ik dat de boot erg ver verwijderd was van de parkeerplaats. Ik zag wel dat er binnen de slagbomen ook parkeerplek was. Jammer dat dit niet gecommuniceerd is. De boot was geweldig voldoende ruimte en van alle gemakken voorzien. Tijdens de BBQ viel mij op dat er niet heel veel vlees aanwezig was. Maar over het algemeen was het een geslaagde dag.
Een fantastische middag gehad op de Borrelboot. Een hele mooie manier om met goed gezelschap je verjaardag te kunnen vieren. Goed georganiseerd en een mooie boot met prima faciliteiten! Aanrader!
Erg leuke rondvaart gehad met mijn collega's. Ik kon makkelijk contact leggen met de organisator en hij was flexibel in data en tijden. Genoeg pizza en drankjes tijdens het pizza-arrangement (volgens mij ontbrak de verse salade), erg lekker en met perfect vaarweer.
Het was echt allemaal super goed geregeld! Eten was meer dan voldoende (ook met grote eters!) en drank was ook perfect geregeld. De pilsjes waren lekker koud dankzij het ijs in de koelbox! Leuk rondje gevaren! Gezellige vent ook!
We hebben met ongeveer 30 personen gevaren met de Borrelboot. De schipper was Jan. We hebben een enorm leuke en gezellige avond gehad! Heel blij mee en een super leuke teamactiviteit. De schipper vonden we ook leuk! Dus hartelijk dank! Het team van Catering Groep Nederland
Wij hebben onze zomeropening gehouden op de Borrelboot. Iedereen was enthousiast en aan de hand van de reacties van de deelnemers gaat deze boot wel vaker ingezet worden. Kortom: een aanrader!
Mike, bedankt voor je bijdrage aan onze familiedag. Het was fantastisch en erg gezellig op de borrel boot wij hebben er erg van genoten. Groeten Rene en Annechien en natuurlijk de rest van de familie.�
Gezellige dag gehad met schipper Mike. Vriendelijk, tot in de puntjes verzorgd en heerlijke BBQ. Alle gasten die met ons mee waren delen deze mening
Top middag gehad Gezellig Mooi weer Gezellige schipper
Een leuke dag gehad op Strand Horst! Alles tot in de puntjes verzorgd. Een feestje op de Borrelboot is een echte aanrader! Voor herhaling vatbaar!!
Vrijgezellenfeest gehad op de borrelboot met Mike als schipper. We hebben een prachtige dag op het water gehad. Heerlijk genoten van het onbeperkt drank aanbod en een gevarieerde BBQ. Drank en vlees waren meer als voldoende. We konden onze eigen muziek streamen en de organisatie is soepel en makkelijk in de omgang. Zeker een aanrader!
Ik vond de prijs-kwaliteit verhouding van de BBQ niet goed, vlees was ok maar niet bijzonder goed, geen satésaus. Laten we zeggen 20 euro pp voor de boot, 49 euro was voor dit eten echt te duur, geen voorgerecht, geen nagerecht. Verder zou het denk ik handig zijn als er een medewerker meer meegaat om bijv, BBQ aan te doen ( dat lukte niet snel) en de spullen klaar te zetten. Nu moest ik een tijdje aan het roer, de bakjes saus moest ik zelf open maken, alle drankjes zelf pakken. Dus samengevat de prijs voor een BBQ waarbij je alles zelf moet doen vind ik te hoog. Accommodatie wel mooi , varen erg leuk!
Hallo Clara, dankjewel voor de feedback. Ik had je telefonisch al gesproken omdat ik er zelf niet bij was die avond en daarbij had je me al een en ander verteld. Wij hebben de feedback even laten bezinken. Overduidelijk hebben wij jullie verwachtingen niet goed gemanaged zoals men dat noemt. Om dit in de toekomst te voorkomen hebben wij de volgende acties ondernomen naar aanleiding van je feedback: - We hebben de offerte tekst aangepast zodat nu duidelijk is dat de mensen zelf het vlees op de BBQ bakken. - We hebben de afspraken met ALLE leveranciers doorgenomen en gezorgd dat iedereen duidelijk heeft over hoe alles aangeleverd wordt. Zowel bij kleine als bij grote groepen mag hier geen verschil in beleving in zitten bij de klant. - We hebben met alle schippers bij elkaar gezeten om alle logistiek en organisatie op de boot zelf nogmaals door te spreken zodat ook alle schippers de buffettafel hetzelfde klaarzetten voor de BBQ. In onze prijsberekeningen gaan we uit van 24,50 euro pp voor de BBQ. We pretenderen zeker niet dat we perfect zijn maar we doen er wel zeker ons best voor om ons te blijven verbeteren waar mogelijk. We hopen in ieder geval dat de kans op soortgelijke misverstanden nu een stuk kleiner is geworden. Mike Verwater Borrelboot Harderwijk
Ik heb eigenlijk geen opmerkingen. Wij hebben, voor het tweede jaar op rij, ontzettend genoten op de borrelboot.
We hebben een super leuke middag gehad op de borrelboot! Wij zullen dit zeker aanraden bij andere
Wij waren met een gezelschap van 45 personen en dan is het de bedoeling dat je op de boor BBQ-ed. Daar is de boot echt te klein voor! Dat is leuk met 25 personen maar meer ook niet. Gelukkig is schipper Mike heel flexibel en is hij op ons verzoek naar een eilandje gevaren. De BBQ had wel iets beter begeleid kunnen worden maar wij hebben een hele gezellige avond gehad. Eten en genoeg drank!
Top avond! Wij kijken terug op een geslaagde avond. Iedereen was enthousiast, ook over de pizza's. Mooie combi.
Een top uitje gehad!
Erg fijn dat er zo snel geschakeld kon worden in de week voor onze bruiloft. De boottocht zelf was genieten. Alle gasten hadden het er over. Hartelijk dank! En succes verder. We zullen nog wel eens gebruik maken van de borrelboot. Groet, Lars
Heerlijk ontspannen middag samen met collega's. Heerlijk weer, gezellige muziek, lekker borrelen en ook nog een super verzorgde bbq. Je eigen omgeving vanaf het water leren kennen, erg leuk en mooi.
Wij hebben ons 50 jarig huwelijksfeest op de borrelboot gevierd. Wijzelf en al onze vrienden vonden het een topper. Laaiend enthousiast allemaal. Aan te bevelen aan anderen.
Wij hebben een fantastische ervaring jaar op jaar met Mike van de Borrelboot; geweldige, service, communicatie en uivoering. Wij kunnen varen met de Borrelboot in alle opzichten aanraden!
Een fantastische dag georganiseerd door Mike & Brenda een bruiloft om nooit te vergeten. En als klap op de vuurpijl varen in de borrelboot. Het was fris maar door de overkapping is het goed vertoeven aanboord. Alles is aanwezig warme dekentjes eten en drinken. En een toilet voor de dames is geen overbodige luxe! Kortom wil je een leuke dag met familie en vrienden dan kan ik de borrelboot zeker aanraden.
Een hele gezellige dag gehad! Mike was een geweldige gastheer.
We hebben een fantastische ochtend gehad op de borrelboot, volop genoten!!
Strand Horst Events richt zich op sportieve strandevenementen voor bedrijfsuitje of familiedag in de gezellige Jachthaven van Strand Horst. Daarnaast verzorgen wij met Borrelboot Harderwijk vele bedrijfsuitjes en vaartochten op het water onder het genot van een lekkere en uitgebreide BBQ, verse Sushi of gewoon een gezellige Borrel. En dat alles natuurlijk met een passende gekoelde wijn of een lekker koud biertje. Lees hier hoe onze klanten hun uitje bij ons op het strand of op de boot ervaren hebben.