Topservice . Erg klant gericht, en klantvriendelijk. Goede en snelle afhandeling.
Goed overleg, en snelle service! Denkt mee in het voordeel van de klant! Zeker een aanrader!
snele en goede aflevering
Keurig afgehandeld
schade netjes gemaakt goede afronding met verzekering goede leenauto ter beschikking gehad prima tevreden
Snelle en goede service. Auto ziet er weer perfect uit!!
De werkzaamheden worden van te voren duidelijk doorgesproken. Er wordt duidelijk gecommuniceerd. Er wordt vakwerk afgeleverd.
No nonsens bedrijf. Doen wat je afspreekt.
Geen enkel minpunt te benoemen.
Op advies van derden contact opgenomen. Netjes behandeld. Afspraak gemaakt, die keurig is nagekomen op alle punten en op tijd.
De schade is hersteld; ben dik tevreden. Prijs/kwaliteit zeer goed!
Gewoon een top bedrijf!
Vriendelijke en open medewerkers. Vertellen je tips en advies wat het beste voor jouw is.
Ik ben zeer tevreden met de manier waarop Dragt Schadeherstel mijn auto heeft gerepareerd. Tegen een zeer scherpe prijs. Ze hebben mijn auto niet alleen gerepareerd, maar ook gewassen en van binnen schoongemaakt, dat was een aangename verrassing! Heel erg bedankt voor jullie top-service!
Super service en de auto was van binnen helrmaal schoon gemaakt, 1 woord geweldig.
Snel geholpen en een mooi resultaat. Mooie leenauto meegekregen die overeen kwam met mijn eigen voertuig. Al met al zeer tevreden.
zeer goed
Vriendelijk geholpen en prima herstel van mijn auto
Schutstraat 24
7694 AZ Kloosterhaar