Onlangs aanrijdingschade naar tevredenheid laten herstellen. Vooraf goed geïnformeerd over de te herstellen werkzaamheden. Ook de afhandeling met de verzekering naar behoren uitgevoerd.
netjes werk ,voor de prijs
goed geholpen.
snel en zeer vakkundig
Ziet er weer prima uit
Ben erg tevreden over het spuitwerk en de nette afwerking. Ook de leen auto was perfect voor elkaar. En komt gemaakte afspraken goed na.👍
conform afspraak
Auto raakte ‘s ochtends beschadigd door een beukenhaag. Krassen van voor tot achter op de auto. ‘S middags langs Dragt gereden om een offerte te krijgen wat herstel zou kosten. Ik mocht de auto direct zonder afspraak naar binnen rijden. Medewerker heeft de volledige schade weg kunnen polijsten. Dit gebeurde notabele geheel gratis!! Voor mij een geluk bij een ongeluk dus. Super blij mee en kan iedereen Dragt van harte aanbevelen!! Medewerkers van Dragt nogmaals hartelijk dank! Ik kom graag nog eens terug, hoewel hopelijk is dat niet nodig.
nvt
Super vriendelijke mensen en prima advies en afhandeling
De Reparatie Is Tot Alle Tevredenheid Hersteld Bedankt Groetjes Henk Post
Goede service en afhandeling