Vakwerk

Alles naar wens gerepareerd Zeer tevreden.

Top service

Snelle reparatie en goede service wat betreft afhandeling met de verzekering.

Uitstekende service

Mijn ervaring is weliswaar beperkt tot ruitschade, maar deze is vlot verholpen tegen een schappelijke prijs met bovendien haal- en brengservice.

Netjes en keurig geholpen

De schade aan mijn auto is goed hersteld.

Snel en goed geholpen.

Kloosterhaar's eigen!

Goed werk tegen een goede, eerlijke prijs!

Goed en vakkundig bedrijf

Netjes door Bert te woord gestaan en duidelijke uitleg gehad over de omvang van de schade en het herstelplan. Je merkt direct dat je met een vakman met veel kennis te maken hebt. Dat voelt goed aan, je baalt toch al dat je schade hebt. Ook al was de auto een dagje ouder, de schade is perfect hersteld. Geen waarde vermindering door kleurverschillen of niet originele slecht passende onderdelen.

Uitstekend bedrijf

Goede service Schade aan de auto mooi gemaakt.

Netjes, correct en vriendelijk!

Lossen problemen snel, netjes en correct op. Vriendelijkheid en net uitgevoerde werkzaamheden staan hoog in het vaandel!

Top.

Schade super gemaakt.

Kwaliteit goede afspraken

Vriendelijke service

Topbedrijf!

Goed en snel gehopen

Netjes en snel super

Goede service en een strak resultaat voor een nette prijs

Goede service en een nette prijs, de auto ziet er weer als nieuw uit!

Geweldige service en uitstekend gerepareerd.

Snel geholpen, prima service en auto uitstekend gerepareerd. Autoschade Dragt is een aanrader!

Ik ben voor de eerste keer bij Dragt autoschade

Goed geholpen door eigenaar en het spuitwerk is naar volle tevredenheid uitgevoerd

Top Bedrijf worden altijd heel goed geholpen.

Snel en goed opgelost

In mijn voorruit had ik een grote barst na steenslag, deze ruit kon op zeer korte termijn vervangen worden. Goede ervaring met deze mensen.

Ik heb mijn auto een maand geleden aangeschaft en toen viel het mij op dat er beschadiging aan de bumper zat, mij werd verteld dat de vorige eigenaar een paaltje had geraakt. Ik ben spontaan na een paar weken in bezit te zijn naar Dragt gereden. Hier werd mij verteld dat het goed te maken was, ik was er bang voor omdat de bumpers van kunststof zijn gemaakt. Er was op dat moment alleen geen plek door de drukte, maar hij kon me wel een datum geven waarop het waarschijnlijk wel kon. Zo gezegd zo gedaan die datum de auto gebracht en met 4 dagen was de auto weer super strak. Van mij een grote dank.

Correct en beleefd

Je kan goed met ze afspraken maken. Daarnaast ziet het bedrijf er netjes uit en gaan professioneel te werk. Helaas was het min puntje dat de leen auto heel vies was maar door zelf even een doekje er doorheen te halen was dit een goeie noodoplossing.

Snelle en goede service

Bij Dragt wordt je goed geholpen en de auto weer vakkundig gerepareerd. Voor mij is het vanzelfsprekend om bij een schade de auto aan Dragt toe te vertrouwen.

zo goed als van ouds

perfect werk geleverd

Net werk en goede service

uitstekende service

uitstekende service

Vakkundig gerepareerd

Roest schade uitstekend en vakkundig gerepareerd voor een nette prijs. Vriendelijk geholpen en duidelijk verteld hoe het gerepareerd is met foto's. Kortom super!

Schutstraat 24

7694 AZ Kloosterhaar