Netjes en snel gerepareerd

Schade onzichtbaar gerepareerd ,vakmanschap

Schade keurig gerepareerd. Vriendelijk personeel.

Blij mee, snelle service en in goed overleg!

Schade gehad en deze is in goed overleg op goede manier voor ons opgelost!

Geweldig geholpen

Wij zijn heel goed geholpen zou er zo weer naar toe gaan!!!!

Super geholpen met afwikkeling schade na ongeluk

Top service, netjes geholpen

Prefect

Zeer goede service zeer klantvriendelijk!!

Klantvriendelijk

Alles zeer goed uitgelegd en snel geholpen!

Uitstekend bedrijf. Vriendelijk met een accurate be(af)handeling.

Direct een leenauto ter beschikking. Perfecte reparatie. Alles goed afgehandeld in de afgesproken tijd.

Eerlijke taxatie en mooi werk geleverd, vertrouwd adres.

Eerlijke taxatie en mooi werk geleverd, vertrouwd adres.

prima bedrijf ,duidelijke afspraken

Uitstekende reparatie van onze schade en prima service wat betreft leenauto en afhandeling van schade.

Goed en snel geholpen

Geweldige service

Betrouwbaar en denken met je mee.

Laagdrempelig en behulpzaam

Samen naar oplossingen zoeken bij problemen en schades.

Vlot geholpen bij een industriële klus

Dragt autoschade heeft ons vlot geholpen om een aantal roosters te laten spuiten. Voor een klant kregen wij de opdracht om een aantal plafond roosters op kleur te laten brengen, omdat de roosters standaard alleen wit te verkrijgen zijn hebben wij Dragt autoschade gevraagd om de aangeleverde witte roosters op exact de mat zwarte kleur te brengen als de plafondplaten. De kleur en matheid is bepaald d.m.v. een sample. Dit is keurig gelukt! complimenten!

Keurig en correcte afhandeling met kwaliteit voorop.

Duidelijke informatie over de te repareren schade. Bied op verzoek opties aan voor goedkopere oplossingen maar ook voor herstel in originele staat. Staat netjes een leenauto klaar bij brengen. Zoals Dragt aangegeven had netjes alles voorbereid en binnen paar dagen klaar. Bij ophalen nette verrassing auto was gestofzuigd.

Topservice!

Ik had door een aanrijding bumperschade. Mijn auto werd door Dragt Autoschade snel gerepareerd en ik had tijdens de reparatie de beschikking over een goede leenauto. Goede, persoonlijke service, snelle hulp en vriendelijk contact. Ik ben heel tevreden!

Schade volledig hersteld en niet te zien dat er ooit schade is geweest.

Klantvriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar en zeer bekwaam , ik kan een heel verhaal opschrijven, maar de bovenstaande tekst spreekt voor zich.

Vakmensen die mee denken over de juiste oplossing. Wat ze zeggen dat doen ze! Top bedrijf!

Alles netjes geregeld.

Alles werd netjes geregeld met de verzekering. Auto binnen een paar dagen weer terug.

Prima bedrijf

Snelle en goede service

Zonder poespas zeer goed geholpen

De ervaring is heel goed, de auto is als nieuw opgeleverd. Ik hoop dat het nooit meer nodig is maar als ik weer wodt aangereden dan ga ik blindelings naar Dragt toe.

Net bedrijf, waarmee goed afspraken te maken zijn.

Een goede ervaring. En duidelijke afspraken, geen verassingen achteraf. En niet onbelangrijk, goed vakmanschap en nette aflevering.

Goed gedaan.

Autoschade is keurig gerepareerd. Vriendelijke service

Het zijn Vak mensen die het werk goed uitvoeren

Werken conform afspraak

Duidelijk en alles volgens afspraak

Alles gedaan zoals verwacht en afgesproken, keurig

Schutstraat 24

7694 AZ Kloosterhaar