Goede begeleiding gehad van Harry. In één woord dus; Uitstekend!
Op de praktijk gerichte opleiding
Hele fijne rijschool en een hele fijne leermeester. De instructeur neemt al je zorgen weg en heeft veel tips wat ten behoeve komt van je praktijk ervaring.
Qua praktijk oefeningen was het veel meer uitgebreid en daardoor het examen ook wel moeilijk was.
Heb heftruck gedaan veel te koud. Door de kou en rug problemen kon ik mij op het eind van de dag niet meer bewegen.
Het meeste klopte aan cursusdagen Lunch mag wel wat meer aandacht aan besteed worden vind ik! Chauffeurs lusten we wat!!!
Ik bem heel goed gegleid door bert
Goed en duidelijk uitgelegd door Ben. Prima ervaring👌
Heb mijn C, CE en LZV nu behaald. Instructeurs geven dingen uitstekend aan, zonder een vorm richting zeuren of iets geven ze iets aan wat beter kan of je beter moet doen. Hoe vaak je ook iets fout doet. Met de rijschool zelf (de mensen) en de instructeurs kan je ook gewoon lachen en is er gewoon een vorm van gezelligheid. Prima naar me zin gehad
Ik heb zeker een goede ervaring Voldoende geleerd van rene Ben erg blij met het resultaat
Misgunnen en gewoon zakelijke niets met mensen.
Originele beoordeling
Misgunnen en gewoon zakelijke niets met mensen
Uitstekende opleiding, Top klasse instructeurs, uitstekende uitleg en communicatie, uitstekende planning in één woord uitstekende rijschool
ik had taxiopleiding gevolgd van andere school , twee keer praktijk gezakte daarna bij Wierks in een keer geslaagd
Geweldige ervaring goede hulp en snel plek
Voor me code 95 ben ik er geweest en was gewoon goed
2 leuke en leerzame dagen gehad
Gaat alleen om geld niet de kant Instructeurs zijn goed Bert en Rob
Goede rij school
Zeer tevreden ! Ben is een vriendelijke man.legde alles super uit had geduld nam voor alles goed de tijd voor. Kortom alles was top
Door een groot aanbod van opleidingen en korte lijnen in de communicatie is dit een fijn bedrijf voor rijopleidingen en beroepsopleidingen.
Heel blij met de goede begeleiding die er heeft bijgedragen dat ik mijn busrijbewijs heb behaald.
Ik ben geslaagd voor mijn BE rijbewijs heb het super naar me zin gehad en een leuke rij instructeur veel geleerd en duidelijk
Goede rijschool, je wordt zowel theoretisch als praktisch goed getraind. Vooral rijlessen worden goed gegeven. Ik wil Jos (waar ik theorie lessen kreeg) en Bert (mijn rij instructeur) via hier nogmaals bedanken, vooral praktisch heb ik veel geleerd in korte tijd!