Luisteren naar wat je nodig heb en bieden daar een zo best mogelijke oplossing voor
Heftruckcurcus gedaan. Werd goed gedaan, lunch goed geregeld.
Alles vlot verlopen en in één keer geslaagd!
De les-dag heeft mijn kennis over de verkeersregels ververst en verbeterd. Daarnaast veel handigheidjes geleerd over hoe je met een aanhanger door het verkeer verplaatst. Daarnaast was het gewoon een leuke dag, en heb ik het examen gehaald.
Alles goed geregeld
Klasse rijschool. Komen elke afspraak na, je wordt behandeld als koning. Super, super, super
Hele prettige rijschool waar opgeleid wordt door te zeggen waar het op staat. Instructeur laat het je eerst zelf proberen en daarna worden de tips aangedragen die je later kan toepassen bij het volgende oefen moment. Al met al een hele prettige ervaring en raad het iedereen aan die CE rijbewijs willen om het bij Wierks te doen.
Ik heb het heel fijn ervaren. Het is me goed uitgelegd.
hele fijne ervaring bij wierks dordrecht ! theorie lessen gegeven door jos, veel geleerd en ook veel kunnen lachen. praktijk lessen bij corline, ze legt je alles op een super fijne manier uit en zit ook vol met humor ! het hele team is erg begaan en vriendelijk !
Erg leuk en leerzaam. De docent had humor. Albert bedankt
Een fijne leraar word goed begeleid als leerling beter had ik het niet verwacht.
Op een relaxte manier veel geleerd waar ik zeker wat aan heb
Nuchtere benadering meedenkend en vriendelijk
De ADR opleiding werd gegeven door een goede vakbekwame docent (Jos Rothkrans) De opleiding en ontvangst was goed en netjes geregeld door Verkeersschool Wierks.
Samen met Ben m'n BE - bewijs gehaald. Ben is een vriendelijke, correcte instructeur met ervaring. Stap voor stap gaat hij door de stof en bereid je op een rustige manier voor op je praktijk-examen. Een leerzame en ook nog een gezellige dag gehad. En geslaagd natuurlijk!!! Bedankt.....
Fijne instructeur, Philip.
Goede dag gereden met een leerzame goede rijinstructeur. De Tijd gaat erg snel, je leert veel en was het was gezellig. Eind van de dag ook nog geslaagd beter kan niet.
de cursusleider is goed op de hoogte van de materie en weet dit op een leuke manier over te brengen. kortom TOP!!!
Bij de lunch zat geen frikandel op me broodje Even staan te huilen
Goede instructie en tips tijdens de lessen.
Laten we eerlijk zijn, elke cursus voor de nascholing ivm code 95 is gewoon ruk Hier heb ik alleen het gevoel dat de tijd veel sneller gaat omdat er ook ruimte is voor een praatje en een dolletje. En als je iets niet snapt of verdere uitleg wil over een onderwerp krijg je daar ook zeer duidelijk antwoord op!
Uitstekend educatief, informatief en te volgen. 1 opm: liever de speciale handelingen eerder in de cursus gehad.
Een professioneel bedrijf, waar professionele mensen op een fijne manier de juiste opleidingen geven.
Heel goed
Een leuke, leerzame maar ook een gezellige dag.