Goede lessen, in een mum van tijd mijn C rijbewijs gehaald!
Erg goede opleiding en begeleiding gehad van Ben voor m'n BE rijbewijs!
Ging voor c1, Ankie prente me goed de valkuilen op een prettige manier in. In het verleden veel met grote bussen gereden. Op dit moment reed ik automaat en moest echt even gereset worden. Dat was prettig om te ervaren en gebeurde op een leuke goede manier.
Ik heb les gehad van Ben voor mijn BE rijbewijs. Ben wist mij goed en duidelijk uit te leggen hoe ik met de aanhanger om moest gaan, wat ik hiervan moest weten en hoe ik de bijzondere verrichtingen het beste kon uitvoeren. Ben nam de tijd en het geduld om het zo goed mogelijk uit te leggen en gaf tips en tops waardoor het steeds beter ging en ik vertrouwen kreeg om het examen af te leggen. Ik heb een hoop geleerd en ben een hoop wijzer geworden, niet alleen met betrekking tot het rijden met een aanhangwagen, maar ook de technische eisen van de aanhanger, hoe je deze het beste kon laden, waar je op moet letten en nog veel meer. Kortom een echte aanrader om hier te lessen en Ben is een goude topvent!
Rob is een goede instructeur die je heel. goedbegeleid mooi materieel nette omgeving prima verzorgd goed bereikbaar en voldoende parkeer gelegenheid
Goede begeleiding relaxte sfeer en uitstekende instructeurs
Topervaring. Ik zou iedereen aanraden om bij Wierks je opleidingen te doen. Zeer geduldig en er wordt goed aan je gedacht. Topp!!
Alle opleidingen bij Wierks zijn gewoon netjes en overzichtelijk geregeld. Goede communicatie. Fijne opleiders. Ik heb de afgelopen 28 jaar al diverse cursussen en opleidingen bij Wierks gedaan. Het feit dat ik zo lang gebruik van ze maak, zegt al genoeg.
BE gehaald onder leiding van Ben top!
Zeer vriendelijk En legen je alles goed uit Zeer goed ervaring gehad
Bennie! Je hebt mij goed geholpen vandaag met het behalen van m’n aanhangerrijbewijs! Dankjewel
Ordelijk, stipt en de cursussen leuk en goed gegeven
Heb het zeer goed ervaren en naar mijn zin gehad!
De heftruchcursus was leuk dw rest saai
Het ging allemaal super top
Heb bij Wierks mijn ADR & E achter C behaald, zeer fijne instructie en manier van lesgeven. Zelf erg last van faalangst maar daar wisten ze prima mee.om te gaan en tils te geven. Zeker een aanrader
Prima rijschool voor het halen van je camper rijbewijs
Dagopleiding E achter B gedaan met Ben als instructeur. Hij weet het in een ontspannen en prettige sfeer te creëren en op een rustige manier uit te leggen wat de bedoeling is. Geeft prima bruikbare uitleg en laat je ervaren wat goed en minder goed gaat. Perfect!
Vakkundige mensen met ervaring paar keer bij jullie geweest
Motor rijlessen op je 54 ste !!! Waar ben ik aan begonnen. Nou bij Nijs en Joris was het geen probleem hoor. Zij passen zich aan naar behoefte van wat je nodig hebt. Communicatie problemen vanwege mijn slechte gehoor was zo aangepast. 2 toppers wat ik iedereen zal aanraden want ik ben in 1 x geslaagd op alle onderdelen. Bedankt mannen!
Voor opleiding, nascholing, cursus - ga naar wierks!
Goede les, goede begeleiding en een goed einde
Alles goed geregeld en vriendelijk personeel.
Ja
Luisteren naar wat je nodig heb en bieden daar een zo best mogelijke oplossing voor