Ben van Wierks heeft mij les gegeven voor het BE rijbewijs. Heel rustig en duidelijk heeft hij alles uitgelegd. De tijd vloog en naast dat ik het examen heb gehaald, heb ik heel veel nuttige leerzame tips gehad voor het rijden met mijn caravan. Bedankt voor de leuke dag
To the point begeleiding bij het behalen van mijn C-rijbewijs. Goede en heldere communicatie.
Het was een hele leuke ervaring en de instructeur was een topper en die heeft ervoor gezorgd dat ik er helemaal klaar voor was voor het examen!
Ik heb mijn CE rijbewijs in 1 week gehaald en ben goed begeleid door de ervaren instructeurs
Alles is goed geregeld !
Top instructeur die duidelijk is en precies verteld hoe en wat de bedoeling is!
Dennis een goede rustige docent. Goede voorbereiding voor examen.zowel theorie als praktijk. Minpunt vond ik de lunch.sober. Maar dit komt misschien vanwege corona maatregels.
Fijn leuk vertrouwt ervaring
Kort maar alsnog bondig en leerzaam en goed afgestemd op het taxivervoer
Fijne rij intrukteur met ervaring, geweldig materialen
Dag curcus BE gedaan. Super dag gehad met mijn rijinstructeur Ben. Top vent. Alles rustig de tijd voorgehad, duidelijke uitleg. Als je wat nog een keer wilden doen was het geen probleem. Lekkere babbel bij zich kort om zeer aan te bevelen. En trouwens nog een goed verzorgde lunch ook.
Goed op elkaar afgestemd. Prettige instructeurs die met rust, praktijkervaring kennis van zaken je alle kneepjes van het vak bijbrengen.
mooie rijschool goeie rijinstructeurs die het in goeie stap;pen uit leggen hoe je iets moet doen met kijken en rijden
Goede uitleg , duidelijk . instructeur krijg een 10 !! Hij heeft me op mij gemak gesteld. Bedankt Ben voor deze leuke en leerzame dag ! En met mijn E achter B in de pocket !!
Zeer vriendelijke en professionele mensen die hier les geven
Ga zo door
Ben super bedankt voor de leerzame dag,het was heel gezellig met als mooie afsluiter mijn BE rijbewijs
Goede rijschool(zowel Rotterdam als Dordrecht)instructeurs nemen de tijd voor je en leggen alles goed uit,fijne mensen om mee te werken. Mustafa Bedankt!!!
De leraar was top.groetjes Anton.
De instructeur legt alles duidelijk uit. Geeft goede voorbeelden en heeft tijdens de praktijk gedeelte goede overzicht.
top geregeld
Zeer goed geholpen vanaf de inschrijving op kantoor, aanpassen schema ivm wijziging in kalender via de telefoon en natuurlijk geweldige support van de instructeurs voor de rij lessen!
Een geweldig informatieve dag gehad en uitstekende begeleiding door mn nieuwe beste vriend Ben. En tussen de middag genoten van een heerlijk broodje.
Na het betalen van het lespakket kwam mijn dochter er achter dat zij niet thuis werd opgehaald maar steeds op het station 12 km verder op moest staan voor de rijlessen. Wij werken beiden en ook zij heeft een druk leven waardoor het halen en brengen en of fietsen wekelijks een ramp werd. Het bleek niet te doen. Dit was ons helaas niet verteld. Onze zoon had ook bij hen gelest en toen werd hij wel nog gewoon thuis opgehaald dus dit hadden wij niet verwacht. Van het niet gebruikte examengeld krijgen we helaas niets terug. De instructeur was overigens een fijne man. Jammer!