Met dank aan de allesziende instructeur ben ik snel en adequaat voorbereid op het praktijkexamen C. Nu snel op naar E achter C.
de cursus werd duidelijk uitgelegd met een leuke opmerking hier en door waar je zeker even de aandacht weer bij de les kreeg. dus goede afwisseling van leren en humor. top
Het was zeer leerzaam en gezellig in 1
Veel handige tips gekregen en geleerd in reletief korte tijd.
Gedurende mijn rijopleiding voor C en CE ben ik zeer tevreden over de begeleiding en snelle communicatie door zowel wierks zelf als de fijne rijinstructeurs . Ik heb me zeer op mijn gemak gevoeld .
Ben!!! Top kerel!!! Hoop geleerd…..
Vandaag me B E gehaald Top rij instructeur gouwe vent Serieus maar ook kennen lachen
Vooral het praktijk gedeelte van de heftruckcursus was professioneel en leuk.
In 24 lesuren mijn c rijbewijs en code 95 gehaald. Leuke gezellige rijschool met ervaren instructeurs. Voor iedereen aan te bevelen!
Leerzaam, duidelijk en goed
Leuke instructeurs met goede ervaring! Nu net geslaagd maar de gehele cursus is heel goed bevallen! Zeer leerzaam en alles was duidelijk!
Zeer goede rijschool en ze nemen de tijd voor je om alles te leren
geweldig
Goede rij lessen ( Crijbewijs) en uitleg gekregen
Genoeg geduld en goede aanwijzingen gekregen en waar ik op moest letten tijdens examen LZV
Moest in het begin wel even wennen aan (overhoring) stijl van de instructeur. (ik moest 8 vloeistoffen kunnen noemen die mogelijk onder de vrachtauto zouden kunnen liggen terwijl in het theorieboek hierover niets te vinden was?). Verder was de begeleiding/instructie tijdens het rijden prima op orde. Om een camper rijbewijs (C1) te kunnen behalen, was de theorie op bepaalde onderwerpen totaal niet relevant en derhalve overbodig. Zoals de theorie omtrent rij-en rusttijden; laden en lossen, etc. Ik heb inmiddels begrepen dat met ingang van 1 juli 2022 de theorieles wordt aangepast. Dit kan overigens Wierks niet aangerekend worden; wel "Brussel".
Goeie uitleg en goeie oefeningen
Leuke mensen en leraar heb goede ervaringen opgedaan
leiding
Zeer tevreden! Er wordt echt naar je geluisterd en op jou tempo les gegeven. Binnen no time met alle zelfvertrouwen achter het stuur. :)
Top ervaring,mijn c rjjbewijs in 1 keer gehaald mede dankzij de top instructeurs.
Zie boven en goede begeleiding en leerstof.
Ik voelde me thuis by wierks..perfecte organisatie