Goede ervaren rijinstructeurs
Een heel prettige ervaring gehad bij het lessen voor het BE rijbewijs. Instructeur Saddi was duidelijk, rustig en heel fijn om mee te werken.
Op het begin van mijn rijlessen was het iets minder prettig. De instructeur gaf niet les zoals het zou moeten maar na dit aangegeven te hebben is er goed met mijn klacht om gegaan en ben ik geswitched van instructeur. Hierna een fijne instructeur gehad die goed les gaf. Op het begin was men op het kantoor ook niet altijd even vriendelijk maar na een tijdje werd ik vriendelijker benaderd en was het soms zelfs gezellig om even een praatje te maken en was men ook altijd erg geïnteresseerd!
Ik kom hier meer dan 23 jaar voor code 95 en nu voor E achter D. In 1 keer geslaagd maar dat komt zeker door de vakbekwaamheid van de werknemers. Er wordt goed en rustig uitgelegd het materiaal wat ze hebben is natuurlijk ook helemaal top. Bedankt en tot snel.
Ik heb met plezier bij Wierks gelest en de instructeurs waren doorgaans allemaal aardig en enthousiast. Hans Ottevanger is een topper. Wel jammer vond ik (en mijn ouders) dat ik verplicht was om meer dan 40 lessen te volgen en bij aanvang was er veel wisselingen tussen de instructeurs.
Duidelijke klassikale lessen en uitstekende rij instructeur!
Ik heb mijn lessen bij Wierks als erg goed ervaren! Mijn instructeurs waren vriendelijk en duidelijk. Klein puntje: ik heb van meerdere instructeurs les gekregen, wat ik zie als plus, maar misschien is dat niet voor iedereen fijn. Personeel was flexibel toen ik kort van te voren een les wilde wijzigen. Ook werd ik altijd netjes gebeld wanneer er iets veranderde qua planning aan hun kant, of wanneer de instructeur ietsjes te laat was. Al met al erg goed.
De theorie sommige stof pittig en andere stof makkelijk. De praktijk rijlessen erg veel geleerd en ook nog een paar dingen waar ik aan moet blijven werken. En een rijinstructeur Arie die lekker recht voor zijn raap is en duidelijk, daar hou ik van.
De lessen waren altijd echt top. Had een goede/gezellige rij instructeur ze legde alles duidelijk uit.
Mijn ervaring met het meedenken voor het plannen van het theorie- en rijexamen was zeer goed! Ook de rijinstructeur Wouter is een fijn persoon die scherp is, geeft een goede onderbouwing en geeft leuk les!
Prima opleidingen
Ze leren het je met passie
Plezierige instructeur, die goed uitleg geeft en je blijft wijzen op de punten die aandacht behoeven.
Uitstekende en leerzame rijlessen
eerste docent was perfect - zeer rustig en legt uit wat nodig is en veel uren op de weg. tweede docent zeer ervaren, legt alles goed uit. Ik heb van de 3,5 uur les maar 2 uur effectief gereden. (1 uur uitleg en wachten bij CBR) Nota vond ik wat onduidelijk mbt lesuren (6 lesuren is ook half uur terug rijden van CBR?) maar geslaagd, dus een top rijschool :-)
Ondanks dat ik al jaren rijd veel geleerd. Wouter is een topper.
Vriendelijk personeel en zeer net materiaal. Leggen alles heel goed uit.
De beste rijschool van Dordrecht, met of zonder ANWB. Ze zijn duidelijk niet voor niets een grote naam in onze regio: wat een vakwerk. Van theorieles tot praktijkles, het is allemaal afgestemd op de persoon, ongeacht leeftijd of ervaring. Waarom geen 10: door de krappe bezetting van de instructeurs, was het soms lastig om een goeie lessenserie te maken, of veel lessen van dubbele uren in te plannen. Maar als het echt nodig was, dan was de organisatie flexibel genoeg om uit een en ander om te gooien en alsnog in te plannen. Heel veel dank voor een mooi jaar!
Goede instructies ontvangen van de instructeur, nette rijschool. Duidelijke app waar je ook je vorderingen kunt zien. Voor de scooter was dit niet het geval maar voor je B-rijbewijs bijvoorbeeld wel. Erg handig!
Er werd goed meegedacht met het inplannen van lessen en examens. De rijlessen zelf heb ik ook goed ervaren. De instructeurs zijn duidelijk en helpen je goed verder
Rijschool Wierks is een aarrader Ik heb een super goede ervaring gehad bij Rijschool Wierks. . Mijn instructeur Soheil was heel streng maar ik wist wel dat hij het beste voor mij had. Dankzij de fijne begeleiding en duidelijke uitleg heb ik toch mij busrijbewijs de tweede keer gehaald. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar professionele en persoonlijke rijles! Dank jullie wel
In drie weken mijn theorie en praktijk examen gehaald, dankzij de fijne groep waar ik in zat en uiteraard ook de leerkracht en instructeur Mustafa.
H
Wierks Dordrecht,een gezellige en meedenkend team. Theorie bij Jos een man met veel kennis en passie en altijd in voor een grapje. Rijles gehad van Soheil en ook dit pas top!
Een dagcursus met gelijk mijn examen voor be gehaald bij wiersk. Was een top dag samen met saldi!