Ik vond dat de instructeurs best wel goed waren. Ze gaven goed en duidelijk les en waren, waardoor ik alles goed begreep. Ik vond dat ze me ook hielpen om meer zelfvertrouwen te hebben tijdens het rijden. Wat ik wel soms jammer vond is dat ze soms iets te laat kwamen of dat ze veel te vroeg kwamen. Ik had ook het iets beter gevonden als ik meer met dezelfde instructeur(s) reed inplaats met zoveel verschillende. Voor de rest vond ik de communicatie top (vooral door Allisa) en de vibe prima.
De code 95 lessen werden gegeven door een leuke instructeur die alles zeer duidelijk uit kon leggen door ze te visualiseren. Ik heb goede rijles gehad waardoor ik in 1 keer geslaagd ben.
fijne rij instructische Narine ze is echt geweldig ik raad iedereen aan om bij haar les te nemen!!
Ik heb de lessen theorie en praktijk als zeer prettig ervaren. Ik kan het iedereen aanbevelen. Professioneel en mooi materieel .
Fijne rijschool fijne communicatie mooi materiaal en fijn personeel
Ik heb 6 instructeurs gehad, die mij allemaal een uitstekende leercurve gaven. Daarom ben ik in één keer geslaagd.
Sadie was heel geduldig en legde alles heel rustig en duidelijk uit
Prima docent Alles goed verzorgd
Ben erg tevreden!
Vandaag mijn E achter B rijbewijs gehaald. Dit was niet gelukt zonder Saddie. Hij heeft in korte tijd heel duidelijk alles uitgelegd. Door de duidelijke en relaxte uitleg was het hele examen heel goed te doen.
Een Rijschool waar instructeurs met veel enthousiasme en passie hun kennis en kunde overbrengen op de kandidaat. Saddi je bent een topper! Kalm en duidelijk in je uitleg met een grapje tussendoor... Blijf zo doorgaan!
Wierks was voor mij de 2e rijschool, bij de eerste helaas niet gelukt. Hier snel goede adequate hulp gekregen om mijn vaardigheden te verbeteren. Snel ingepland voor aantal lessen. Rij-instructie prima verdeeld over makkelijke en moeilijke onderdelen. Goede feed-back. Instructeur ziet alles maar begeleid de leerling op prettige wijze om deze op een hoger plan te te brengen. Fijne bus om mee te rijden, prettig reagerend gaspedaal, was voor mij een probleem bij mijn vorige bus. Prettig, goed verlicht gebouw en nette schone ruimtes. Ook goed bereikbaar en parkeermogelijkheid kort bij.
Een dag met Saddi Yilmaz op pas geweest om mijn BE rijbewijs te halen. Saddi is een goede en gezellige instructeur, hij legt alles goed en duidelijk uit en je hebt ook nog een leuke dag. Ik ben in 1x geslaagd, maar dat doet 90% bij hem, bedankt Saddi!
Erg positief, goed materiaal met een goede instructeur. Complimenten.
Beveel het iedereen aan
ze stoppen heel veel moeite in je
Instructeur Ghias meer dan 40 lessen gereden: Dit waren leerzame en gezellige lessen waar ik de basis van autorijden goed geleerd heb. Instructeur Aniel herexamen + 1 les gereden: Voor het examen goed doorgenomen wat te verwachten en wat de beste mind set(ik ga het halen) is om het examen af te leggen.
Dagopleiding rbw E achter B. De instructeur (Saddi) komt smorgens naar je toe en begint, na kennismaken, aan de opleiding met een stukje theorie. Er zit geen theorie examen aan vast, maar de examinator stelt wel een aantal vragen tijdens het examen. Daarna ga je de wagen aankoppelen en de weg op. Speciale verrichtingen oefenen en veel rijden. Je komt op de meest uiteen lopende plaatsen in het examen gebied en krijgt steeds uitdagendere opdrachten om steeds beter met de combi om te leren gaan. Dat is nodig want het is lastiger dan men denkt! Lunch is prima verzorgd. De instructeur heeft uitstekend werk afgeleverd, rbw is gehaald!
Meerdere lessen per week. Meerdere uren per les. Verschillende instructeurs met hun eigen specialiteiten, maar wel een vaste instructeur voor 95% van je lessen. Jij bepaald wanneer je wil reiden, waar je wordt opgehaald/afgezet. Jij kiest wanneer je gaat afreiden. Natuurlijk kan ik niet voor alle instructeurs spreken die bij Wierks werken, maar ze zijn allemaal vakkundig en professioneel. Ze willen het beste voor de leerling én ze zijn flexibel in hun doen. Dank voor de nuttige, gezellige en rustgevende rijlessen.
Ik heb mijn ervaring bij Wierks als fantastisch en heel goed ervaren.
Ik kreeg goed advies over hoeveel lessen ik nodig had, de lessen waren goed in te plannen (ze deden moeite om ze allemaal te plannen). Mijn lessen waren oké, gewoon normaal. Luisteren en veel doen.
Het was goed leuke les gevers
Zeer ervaren instructeurs die je rustig en goede begeleiden in het gehele traject tot en met je examen. Gezellige ontvangst ruimte met heerlijke koffie.
Erg goed ervaring gehad, en zeer professioneel rijschool