Geslaagd voor C rijbewijs dankzij prima instructies en strak opleidingsschema.
Zeer tevreden, vrij snelle doorloop vanwege de grote hoeveelheid examens die daar vanaf de locatie plaatsvinden. Materiaal is modern en compleet ( bussen en vrachtwagens)
Alles loopt op rolletjes heren en dames helpen je gelijk met juiste info. Top top top
Dankzij de fijne lessen en goede begeleiding heb ik mijn busrijbewijs in één keer gehaald. Ik ben erg tevreden over mijn ervaring.
Prettig en leerzaam geduldig
Netjes neemen de tijd voor je en goede uit leg zeer te vreden
Op een dag tijd word alles er goed ingeslagen zodat alles goed verloopt. Ook voor barre gaanders ;)
Ik heb bij Verkeersschool Wierks van Oktober 2024 tot Maart 2026 lessen gevolgd. Dit was af en toe met een pauze van een aantal maanden ertussen, maar de rijschool heeft elke keer goed meegedacht met de volgende stappen. Verschillende instructeurs gehad waarvan de meeste erg geduldig en duidelijk waren, en anders had ik altijd de optie om te wisselen. Ik heb mijn examen in 2 keer gehaald!
Prettige instructeur en goed leer materiaal.
Er werd goed meegedacht. Maar in het begin hadden ze veel verschillende instructeurs ingepland. Nadeel is wel dat leerlingen niet vanuit huis worden opgehaald. Maar dit is wel te begrijpen, meer tijd om te lessen in plaats van afrijd3n.
Ik heb mijn rijbewijs D en code 95 in 1 x gehaald en dat komt mede door de mensen die lesgeven en die hun vak goed begrijpen. Daarom beveel ik rijschool Wierks aan
E achter b in een keer gehaald, was even spannend maar met faddi een beste ervaring. Eigenlijk wel leuk
C1 gehaalt met 4 uur lessen. Dag 2 vond de instructeur niet nodig. Van de agenda gehaald en vrijdags afrijden. Perfecte communicatie en vriendelijke behandelt.
Een rijschool met geduld en aandacht oor de leerling. Vriendlijk en streng maar rechtvaardig wanneer nodig. De instructeur is enorm ervaren. In mijn geval voor C rijbewijs (Andre) aanrader. Top ervaring. Enige aandachtspunt is de lange wachttijd voor herkansing. Dit vanwege de drukte. Maar dat maakt de rijschool niet minder. Zou mijn vervolg hier weer terecht willen CE.vrachtwagen.
Zeer goed de leeraar leg het heel goed uit ooktijdens het rijden met aanhanger ( rasith ) Goed leeraar
De rijinstructeurs waren allemaal erg aardig. Er word goed meegedacht met de planning, ook als je een keertje niet kan. De instructeur was erg aardig, zeker genoten van de lessen. Er was een goede afwisseling tussen leermomenten en gezelligheid. Aan het einde van de les was er altijd feedback die werd afgesloten met iets positiefs, dat vind ik erg fijn.
Ik heb met veel plezier mijn rijbewijs D (bus) behaald bij Verkeersschool Wierks. Zowel mijn theorie- als praktijkexamens zijn volledig door hen verzorgd en alles was uitstekend geregeld. De planning was duidelijk en strak, en afspraken werden altijd stipt nagekomen. De communicatie verliep soepel en professioneel, waardoor het hele traject prettig en overzichtelijk was. Een speciaal compliment aan Lex voor de fijne en duidelijke begeleiding. Al met al een top rijschool waar kwaliteit en service voorop staan. Ik kom hier zeker terug voor mijn andere rijbewijzen en kan Wierks absoluut aanbevelen.
Fijne leerschool en instructeurs.
Ik had een geweldige ervaring In het begin ging het een beetje moeilijk Maar veel vechten en leren heb ik hem En zonder mijn instructeur had ik het niet kunnen halen Veel steun en geduld van André Top!
Goede professionele rijschool en een grote kans van slagen.
Fijne instructeur en goede voorbereiding op wat je moet kennen en kunnen.
Alles zeer goed gepland Duidelijke uitles Zeer prettige praktijk lessen
zeer goede en persoonlijke begeleiding van instructeurs
Mijn instructeur is heel duidelijk, respectvol en “warm” in zijn benadering. Ik was best wel zenuwachtig en heel erg onvoorbereid, maar Sadi heeft me laten zien dat met de juiste respectvolle samenwerking een mooi succes kan komen. Bedankt.