Ik kon snel terecht en lessen ging ontspannen en soepel.
Goedemorgen ik heb 2 dagen heftruck cursus gehad van Albert wat een leuke/ gezellige man . Als ik over 5 jaar weer een heftruck cursus zou moeten doen hoop ik zeker weer een les van Albert te krijgen.
Nette rijschool met fijne voertuigen en goede instructeurs. De planning kan beter. Een aantal keren naar een "verkeerde" adres gestuurd.
Eendags-cursus C1 rijbewijs inclusief examen gevolgd met succes. 5 uur lessen die afgesloten worden met het praktijkexamen. Zeker als je al wat ervaring hebt met camperrijden is dit zeer goed te doen. Fijne instructeur gehad met goede voorbereiding en tips&tricks.
Coach Saddi heeft me in twee dagen helemaal ‘klaargestoomd’ om alle bijzondere verrichtingen en gedrag op de weg met een flinke aanhanger achter de bus, eigen te maken. Was bijzonder prettig samenwerken Saddi ! Bedankt !
Het ging even iets minder Maar door goeie hulp eindelijk geslaagd voor mijn auto
Zeer professionele leraar
Deze instructeur mij in 10 lessen meer geleerd dan een andere in 40
Het eerste contact met Max was zeer relaxed, zeef behulpzaam en door mijn eigen bedrijf heb ik tweemaal gevraagd of de rijles planning kon worden aangepast.. geen probleem ! Mijn instructeur Saddi heeft me klaargestoomd voor het examen . Absolute topper die door zijn duidelijke uitleg ,begeleiding en aanpak ervoor gezorgd heeft dat ik gelijk ben geslaagd . Bedankt !!
Super fijne rijschool! Een rijschool die echt kijkt naar wie je bent en wat je nodig hebt. Deze persoonlijke aanpak geeft zelfvertrouwen. Deskundige en geduldige instructeur.Fijne begeleiding. In één keer geslaagd. Absoluut een aanrader!”
Mega rijschool en altijd druk - jammer dat persoonlijk stukje er niet echt is - bent nummer - krijgt je planning - betaald van te voren en krijgt je les. Niets meer en niet minder. Aanpassen van rooster/planning of extra lessen heel lastig en niet mogelijk. Prima materiaal & aardige instructeur (maakt het nog een beetje goed) maar verder niet echt fijn gevoel aan over gehouden. Als je keuze hebt en persoonlijke aandacht en mee denken belangrijk vindt is mijn advies kijk beslist verder ! Voor de vervolg rijbewijzen C- CE - D code 95, etc, ingericht en in mijn ogen puur voor bedrijven aan het werk - aantallen en omzet - En de serieuze les bedragen worden toch wel gedaan en gemaakt... Doe je dit prive, voor je zelf en omdat je het leuk vindt zie dan mijn eerder opmerking
Heb hier mijn CE mogen halen en ben in 1x geslaagd. Had een zeer fijne en relaxe rijinstructeur. Duidelijke en goede rijlessen ben hier zeer tevreden over.
Na een rommelige en onpersoonlijke ervaring bij een concurrent kan ik alleen maar lovend zijn over de aanpak en het resultaat van Wierx! Dat deze aanpak heeft gewerkt is overduidelijk!
Relaxe gasten en staan gelijk voor je klaar
Hele fijne rijschool met hele fijne vriendelijke instructeurs. Mijn instructeur Saddi is zo vrolijk en makkelijk in de omgang dat het rijden onmiddellijk een stuk makkelijker ging. Hij heeft mij van vele verkeerd aangeleerde dingen afgeholpen en heeft nooit het geloof in mij verloren. Zo fantastisch positief en dat heeft 100% geholpen. Rijschool Wierks raad ik iedereen aan. Dank jullie wel Rijschool Wierks.
Ik vond de cursus heftruck geweldig !! Het rijden was ook leuk en al denk je oh dat doe ik ff; dan toch krijg je tips om alles nog eens te verbeteren. Maar....... een 5 tal dagen achtereen is wel vermoeiend. Het doel heiligt de middelen moet je dan maar denken.
Vandaag had ik 4 uurtjes rijles van saddi de rij -instructeur. Wat een geweldige man. Hij versta zijn werk en hij voert het heel goed uit.
12 jaar geleden mijn c daar gehaald op locatie Dordrecht toen was het al top aardige mensen en vooral goed opgeleid personeel. Nu 12 jaar later toch maar e achter c halen en uiteraard zonder twijfel weer bij Wierks ! Niets veranderd dikke wagens waar je in les en top personeel !
Heb een leuke en goede ervaring met wierks Rijopleidingen. Leuke en aardige instructeurs die het goed uitleggen. Binnen 8 lessen me c rijbewijs gehaald. Nogmaals bedankt voor het lachen Ram en zoon Romano (instructeurs) Zou ze zeker aanraden. Dikke 5 sterren voor jullie
Netjes alles geregeld.
Heftruckcertificaat verlengen,dagje bij wierks werd alles super goed uitgelegd en alles was erg duidelijk. Uiteindelijk heb ik examen gedaan en was ik geslaagd.
Top rijinstructeur sohel bedankt!
Fijne lesinstructeur Saddi, is duidelijk en vriendelijk.