Filters

10

Een uniek tuinhuis op maat gemaakt

Wij zijn door de Tuynkamer fantastisch geholpen van begin tot eind. Het door ons samen tot standgehouden ontwerp en de zeer vlotte uitvoering heeft geleid tot een prachtig tuinhuis wat helemaal past in onze tuin en bij ons huis. Het zeer enthousiaste team van de Tuynkamer is goed op elkaar afgestemd en waren altijd met veel plezier aan het werk. Wij stelden het zeer op prijs dat er een contactpersoon was die met ons afstemde wanneer de werkzaamheden plaatsvonden. Al met al zijn wij echt enorm tevreden over de service, het team, het unieke ontwerp en de zeer vlotte oplevering van ons tuinhuis

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige kapschuur van de Tuyn-kamer!

Wanneer je echt de mooiste kapschuur wilt hebben, dan ga je naar Nico en Arie van Aken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn bedrijf wat mee denkt in mogelijkheden en oplossingen.

De prettige samenwerking en de professionele aanpak waarderen wij enorm. Uiteraard is de kwaliteit van het geleverde product ook heel belangrijk. Het jonge team beschikt over ruime vakkennis dat is dan ook terug te zien in het eindresultaat. Het voldoet aan al onze wensen. Van het begin tot het einde is er, daar waar nodig, goed overleg geweest. Een eindcontrole/oplevering vanuit De Tuyn-kamer geeft goed weer hoe zij betrokken zijn bij een project. Wij zullen De Tuyn-kamer zeker aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service en ongevraagd kosteloos extra's doen

Keurige bouwers. Denken goed mee en vinden telkens een goede oplossing. Bijvoorbeeld qua elektriciteit en afwerking van het gebouw.

 • Aanbevelen? Ja
10

De jongens van de Tuyn-kamer hebben onze overkapping net zo mooi gemaakt als beloofd.

We hebben fijne gesprekken gehad over onze wensen en over de mogelijkheden die er zijn. Er werd prima meegedacht over wat we met ons budget kunnen doen. Tijdens het bouwen werd ook gedacht in oplossingen. Heel fijn. De overkapping staat nu. Er moeten nog glazen schuifdeuren worden geplaatst, maar gebaseerd op de werkzaamheden die al hebben plaats gevonden lijkt ons dit een formaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmanschap en kwaliteit tot in perfectie uitgevoerd

Vorig jaar in Maart 2021 is bij ons een fantastische mooi tuinhuis gebouwd door de mannen van de Tuyn-kamer. Na ons bezoek aan de showroom in Nederhemert waar wij tijdens het prettig gesprek ons idee hebben besproken en de overeenstemming over de daaropvolgende offerte was het wachten op de uiteindelijke aanvang van de bouw. Hoewel af en toe er in de communicatie wat vertraging zat heeft dit niet geleid tot problemen en ook heeft Corona geen roet in het eten gegooid. We zijn dan ook heel blij en trots op het uiteindelijke resultaat, en willen alle mensen die hieraan hebben meegewerkt nogmaals bedanken. Uiteindelijk zijn er nog foto’s gemaakt, welke op de website en op Facebook te zien zijn. Mocht je dit lezen en opzoek zijn naar iets vergelijkbaars dan kunnen wij de Tuyn-kamer van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige tuinhuis gekregen, professionele en vriendelijke bouwers, top!

Via google terecht gekomen bij de Tuyn-kamer. Goed geholpen en geadviseerd over de te maken keuzes. Ze gaan door met ontwerpen tot je tevreden bent, zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Ondanks dat van onze kant wat vertraging werd veroorzaakt, werd er niet gepusht. De bouw ging prima, zeer gemotiveerde en betrokken bouwers die werkelijk een prachtig gebouw hebben neergezet. Alle rommel werd goed opgeruimd en je kon merken dat ze echt voor kwaliteit gingen. Klein verbeterpuntje: soms was het leggen van telefonisch contact wat lastig.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede afspraken waar ze zich aan houden en kundig personeel die een prachtige project maakten.

-Goede afspraken gemaakt,vwaarin onze wensen goed werden toegepast, met prettig personeel dat het prima heeft uitgevoerd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig, zorgvuldig, correct.

Medewerkers zijn bekwaam. Bovendien goed op elkaar ingespeeld . Dank voor de goede afwerking. Wij kunnen U aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer deskundig, goede samenwerking

De Tuynkamer heeft bij ons een zeer mooie buitenverblijf geplaatst. zijn hier erg kundig en professioneel in, problemen werden zonder discussie goed opgelost. ze staan gewoon voor hun product in. zoals wij van hen verwacht hadden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Mooi bedrijf en gaan voor kwaliteit !

Het is een jong bedrijf wat goed met je mee denkt .

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig vakmanschap

Komen afspraken na leveren prachtig werk. Als je iets wil van hoogwaardige kwaliteit en exclusiviteit moet je hier zijn

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed werk. Moeilijk te bereiken via tel. Moeizame cimmunicatie

Zie boven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Kundig bedrijf met gevoel voor detail. Als er wat is, wordt het opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakwerk, ambacht en topkwaliteit!

Onze verwachtingen voor wat betreft de realisatie van onze tuinkamer zijn door de mannen van de Tuyn-kamer op alle onderdelen overtroffen. We hebben Arie van Aken de vrije hand gegeven voor wat betreft het ontwerp en de inrichting wat heeft geresulteerd in een geweldig mooie tuinkamer!

 • Aanbevelen? Ja
9

M

M

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Alles netjes en super uitgevoerd

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon helemaal goed

Prettig geholpen en meegedacht bij het ontwerp. Volledig ontzorgd tijdens bouw en voorbereidingen. Nazorg top. Een Tuynhuys wat generaties staat. En geen commerciele praatjes en opgeklopte beloftes. Gewoon wat het is en eerlijk advies.

 • Aanbevelen? Ja
9

Klantvriendelijk en vakkundig.

Mooi en leuk bouwproces geweest. Resultaat geheel naar onze zin en de input van de tuynkamer heeft dit vergroot.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekende services en uitgevoerd door vakmensen

Na een zoektocht door Nederland uiteindelijk terecht gekomen bij de Tuyn-kamer voor een gesprek aangaande de bouw van onze tuyn-kamer. Door de goede adviezen van met name Nico, is het eindresultaat uiteindelijk nog mooier geworden dan we in gedachten hadden. De uitvoering onder leiding van Arie, is zeer soepel verlopen en werd er zeer netjes en vakkundig gewerkt door de timmerlieden. Wel moet er nog wat gewerkt worden aan de bereikbaarheid en communicatie, dit kan zeker beter, maar heeft geen invloed gehad op het eindresultaat

 • Aanbevelen? Ja
10

Vak lui

Vaklui die afspraken na komen

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettige werkervaring

Bedrijf komt zijn afspraken na, heeft aardig personeel, denken met je mee en geven advies voor verdere afwerking indien noodzakelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super blij met het resultaat en hele fijne medewerkers

We vonden De Tuyn-kamer op internet en bij het eerste bezoek wisten we direct dat we onze tuinkamer met daaraan een berging door Nico van Aken en zijn team wilden laten ontwerpen en maken. Tegelijk besloten we om de rest van de tuin door Hoveniersbedrijf Van Aken uit te laten voeren. Daarmee was er ook direct goede afstemming tussen beide activiteiten. Het is echt vakwerk wat is geleverd en het zijn hele fijne medewerkers. Ik ben altijd zeer gereserveerd om een bedrijf aan te bevelen. Maar in dit geval doe ik dat met een gerust hart!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een prachtig bedrijf met zeer aardige en vakbekwame medewerkers.

Onze ervaring met de Tuyn-kamer was van begin tot eind fantastisch. Al bij het eerste gesprek waren we verkocht. Het enthousiasme waarmee met onze plannen werd meegedacht was hartverwarmend. Het voorwerk en de uiteindelijke bouw werd verricht door echt aardige en geweldige medewerkers. Afspraken werden gemaakt én stipt nagekomen. We hebben inmiddels met heel veel plezier de nodige uren in ons bijgebouw doorgebracht.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fantastisch en betrouwbare vakmensen die met de klantwens meedenkt!

We hebben onze veranda laten realiseren door de Tuynkamer en de hele tuin laten betegelen inclusief de borders. Hele vriendelijke vakmensen die hun vak absoluut goed verstaan! Denken heel fijn mee met de klant en zeer betrouwbaar! Communicatief cq planning valt er misschien nog wel iets te verbeteren maar verder beveel in de Tuynkamer met hun vakmensen zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd