Ik heb mijn scooter laten repareren en een onderhoudsbeurt gegeven bij Scooter Paradise. Ze bespreken altijd eerst de kosten met je en je kan zelf beslissen welke reparaties je laat doen, waarbij ze je goed en eerlijk adviseren over wat wel/(nog) niet aan vervanging toe is. Verder waren er nog wat kleine dingetjes na de reparatie aan de hand met mijn scooter, wat ze ook snel en fijn verholpen hebben. Aanrader!
Na mijn belletje kon ik binnen enkele dagen terecht voor een servicebeurt. Aan de telefoon werd al snel duidelijk dat ik met een professional sprak bij wie service hoog in het vaandel staat. Voordat ze mijn scooter zouden aanpakken werd er eerst keurig gebeld om alles door te nemen en de bijkomende kosten te specificeren. Als extraatje hebben ze een tweetal onderdelen kosteloos gemonteerd. Deze partij is iets duurder dan de partij waar ik voorheen mijn scooter liet checken, maar de service maakt dit zeker goed! Al met al een zeer fijne ervaring.
Ik word hier goed geholpen en er werken fijne mensen.
Ik kon meteen terecht voor de onderhoudsbeurt. Ik werd gebeld over de kosten. Ze rijdt weer als een zonnetje 🤩
Super service !
Altijd duidelijk en helder over wat er gebeurt moet worden en prijsopgave, al bijna ander 1/5 jaar een zeer tevreden klant, aanrader voor de mensen in zuidoost met een scooter ;)
Onderhoudsbeurt Kimco brommer, goed en in overleg uitgevoerd. Zeer tevreden over uitvoering.
Wordt altijd prima geholpen.
Geholpen met reparatie van mijn scooter, nieuwe voorwiellagers geplaatst kleppen gesteld,. En geholpen met de keuze van een helm. FANTASTISCH.
Een grote beurt voor mijn scooter en het ombouwen van mijn snorfiets naar een bromfiets. Uitermate tevreden met de goede service en kwaliteit.
Kom er nu een paar jaar. Wordt altijd vriendelijk en netjes geholpen. Goede service en er wordt meegedacht om de beste oplossing te vinden.
Vriendelijk en gastvrij. Lekkere koffie.
Michael is open en eerlijk. Service en communicatie is uitstekend. Niets op aan te merken.
Ervaring is super, zins ik over gestapt ben naar deze dealer.. zie ik eindelijk een dealer die top service levert.. ik kan dan ook alleen maar zeggen als je een goeie dealer zoekt kies dan deze
opnieuw goede ervaring ik had mijn scooter voor onderhoud gebracht. ik hoorde ook dat Scooterparadise nu ook de snelheid van een scooter kan afstellen, kennelijk een nieuwe service.
Netjes en snel geholpen.
Meedenken met de klant in oplossingen. Tijd nemen om vragen te beantwoorden. Top!
Snelle service, waarbij helder wordt gecommuniceerd over de te nemen/genomen acties. Duidelijk eerlijk advies van zeer klantvriendelijk personeel!
Goeie service, snel afgehandeld
Vandaag online bestellen en de zelfde avond in huis. Alles netjes verzorgd en direct rijden.
Michael is no-nonsense, altijd snel en adequaat. Ook zeer klantgericht.
Goeie service, heldere uitleg en prijsopgaaf. Snelle afhandeling van servicebeurt en reparaties. Kortom, een goed bedrijf ...
Inmiddels een aantal jaren klant bij Scooterparadise voor de aankoop van een nieuwe scooter, onderhoud en schadeherstel. Deze score is eigenlijk op alle onderdelen van toepassing. Altijd goed en eerlijk advies ontvangen en de scooter rijdt merkbaar beter na een onderhoudsbeurt. Ik zou Scooterparadise aan iedereen aanbevelen.
Stekkenbergweg 3 A
1105AH Amsterdam
Scooterparadise wilt de aankoop van uw scooter, het onderhoud of de reparaties zo persoonlijk mogelijk maken. Duidelijke en eerlijke communicatie staan op 1.