Overgestapt naar hun goede service en altijd tevreden
Altijd goede service van deze jongens!
Ben en tijdje bij en andere dealer geweest voor mijn onderhoud van mijn scooter, betaalde daar teveel & kreeg goedkope onderdelen die premium gerekend werden, dat is bij deze dealer niet het geval, goede dealers zijn schaars tegenwoordig, ben blij dat ik de juiste dealer heb gevonden voor mijn toekomstige onderhoud beurten. 5⭐
Top. meedenkende medewerker, mijn brommert rijdt weer als een zonnetje=)
Helder, snel en goed. Geen bs.
Goed geholpen, teruggebeld io akkoord onderdelen vervangen. Goed advies betreft onderhoud. Ik kom terug!
Goed, snel, vriendelijk
Altijd fijne service, en er wordt goed werk geleverd
Top service van een top gozer!
Kom al jaren bij Scooterparadise. Ontzettend vriendelijk, en uiterst ervaren mensen die goed en snel je scooter onderhouden. Kosten vallen mee. Goede afspraak maken en je scooter wordt dezelfde dag gerepareed/onderhouden. Maar ook voor spoed zijn ze altijd bereid.
wij hebben twee Vespa scooters in onderhoudt bij Scooterparadise - altijd goed, netjes een voordelig. Al jaren een zeer tevreden klant. Een grote plus is ook de haal&brengservice.
Super snel en super vriendelijk
Ik ben jou beste klant
Altijd snel en goed geholpen.
Onderhoud en verhelpen problemen met scooter worden altijd netjes naar verwachting uitgevoerd. Je wordt ook altijd goed op de hoogte gehouden van de status. Dat laatste onderscheidt Scooter Paradise zich zeker mee van anderen.
Ik kwam kijken voor een scooter. En kreeg hele goede tips over alle soorten modellen. En bij het onderhoud ben je snel aan de beurt.
Ik heb op het laatste moment een afspraak kunnen maken voor een grote onderhoudsbeurt en mn scooter was dezelfde dag nog klaar. Mn scooter rijdt als nieuw.
Alles volgens afspraak
Altijd goed geholpen, altijd vriendelijk en eerlijke diensten
Geweldig geholpen nog persoonlijke aandacht geen nummer
Ik heb mijn scooter laten repareren en een onderhoudsbeurt gegeven bij Scooter Paradise. Ze bespreken altijd eerst de kosten met je en je kan zelf beslissen welke reparaties je laat doen, waarbij ze je goed en eerlijk adviseren over wat wel/(nog) niet aan vervanging toe is. Verder waren er nog wat kleine dingetjes na de reparatie aan de hand met mijn scooter, wat ze ook snel en fijn verholpen hebben. Aanrader!
Stekkenbergweg 3 A
1105AH Amsterdam
Scooterparadise wilt de aankoop van uw scooter, het onderhoud of de reparaties zo persoonlijk mogelijk maken. Duidelijke en eerlijke communicatie staan op 1.