Je kunt het zo gek niet bedenken en scooterparadise heeft altijd een oplossing: Scooter ophalen, brengen, repareren! Altijd goede prijs voor de beste kwaliteit. Service is echt top! Vriendelijk en betrouwbaar. Ook voor advies ben je hier aan het juiste adres!
Goede plek om je scooter achter te laten voor onderhoud en reparatie. De communicatie is goed en ze houden zich aan hun beloftes.
Snel en vakkundig onderhoud & reparatie en goede service.
Goede prijskwaliteit i.c.m. Goede service. De vakkennis van de medewerkers zijn uitstekend
Scooter gekocht bij Joeri. Kreeg heldere uitleg over de scooter. Hadden diverse scooters staan. De scooter die ik uiteindelijk had besteld werd binnen 3 dagen geleverd. Ook keurige uitleg gekregen bij de aflevering
Vriendelijk en denken mee. Fijn!
Geweldige team bij SP . Komt altijd goed.
Ik had mijn sleutels (en tas met telefoon, portemonnee e.d.) in de buddy van mijn scooter gestopt en kon er na sluiten van de buddy niet meer bij! Hoe stom. Ik heb met scooterparadise gebeld. Een half uur later reden ze met de bus voor. Scooter ingeladen. Ik kon meerijden naar hun vestiging. Daar hebben ze het probleem opgelost en kon ik weer rijden. Het was de 65 Euro meer dan waard!! Snelle service. Echt heel erg blij mee. Mannen een doosje Merci is onderweg via de post. Groeten Antoinette
De heren van Scooterparadise hebben passie voor hun vak. Ze geven goed advies en denken met je mee
Goede service en communicatie.
Word serieus naar je geluisterd. Komen gemaakte afspraken na. Hebben plezier in hun werk en zijn klsntvriendelijk. Alles gaat in overleg.
Snel, vakkundig , aardig
Bij scooterparadise staat service hoog in het vaandel. Voor de klant wordt ruim aandacht besteed. Vakkundig en altijd snel weer de weg op.
Vriendelijk, goed bereikbaar, duidelijk, vakbekwaam, meedenkend en goede adviezen.
Vakmanschap wordt gecombineerd met goede en heldere communicatie. Dit alles met een gepaste prijsstelling maakt van deze scooterdealer een vast baken voor mijn onderhoud en eventueel weer nieuw aan te schaffen scooter.
Goede service. Duidelijke communicatie. Werken snel. Schoone zaak. Geen praatjes. Eerlijk advies.
Communicatie verloopt soepel en afspraken worden goed nagekomen.
Alles volgens afspraak, je wordt vriendelijk op de hoogte gehouden. Geleverd werk is top voor een passende prijs. Aanrader!
Prima service en de juiste mensen met ervaring
Na in het verleden bij twee andere scooter garages geweest te zijn. Is het bij scooterparadise een hele fijne positieve ervaring! Ik ga nooit meer weg dat is zeker. Als je een scooter rijder bent en je bent bij een garage zoals scooterparadise dan heb je heel veel geluk! Ik spreek uit ervaring. Probeer het en je zal het verschil in service meteen merken groetjes Arjen.
Heldere info en uitleg, altijd ruimte voor vragen, prettig contact.
Michael heeft mij ontzettend goed geholpen bij de reparatie van mijn scooter. er moest een hoop vervangen worden en er werden eerlijke kosten aan gekoppeld. ook de werkuren zijn naar eerlijkheid ingevuld en gefactureerd. kortom top ervaring
Snelle vriendelijke goede service!!
Ik maak sinds vorige maand gebruik van de diensten van scooterparadise en zij stellen me niet teleur. Ze komen de afspraken na en zijn heel snel en flexibel. Klasse!
Stekkenbergweg 3 A
1105AH Amsterdam
Scooterparadise wilt de aankoop van uw scooter, het onderhoud of de reparaties zo persoonlijk mogelijk maken. Duidelijke en eerlijke communicatie staan op 1.