Scooter heeft weer een beurt gehad
Altijd snelle en nette hulp. Transparant
Ik kom inmiddels al jaren bij de heren van Scooterparadise en ben zeer tevreden.
Altijd vriendelijk, en zeker verstand van zaken
Altijd eerlijk advies ! Goede service. En alles in overleg.
De service is altijd super, en het team denkt met je mee!
Ik had een lekke scooterband. Om precies te zijn was mijn achterband lek, Youri had gelukkig hetzelfde band op voorraad (Michelin City Grip 2). De achterband heeft hij snel voor mij kunnen plaatsen, zodat ik weer veilig mijn weg kon vervolgen! Petje af voor Scooterparadise!
Vriendelijke mensen, en er wordt goed gerepareerd, ze hebben echt verstand van zaken, alle reparaties en wensen worden netjes geregeld, een fijn bedrijf en kom er graag
Als overtuigd fietser had ik vooraf toch wat bedenkingen bij de overstap naar een (electrische) scooter. Toch ben ik blij dat ik bij scooter paradise ben binnen gestapt. Ik kreeg uitgebreide informatie en direct de mogelijkheid om een vrijblijvende proefrit te maken. Al met al een fijne ervaring.
Uitstekende service, klantvriendelijkheid, goede uitstraling van winkel en werkplaats en bovendien een snelle service, scooter wordt desnoods opgehaald.
Wederom goed en snel geholpen.
Zeer persoonlijke service en tegelijk professioneel! Voor elk probleem een oplossing en ruim assortiment indien je een nieuwe scooter nodig hebt. Laat je hier vakkundig adviseren!
Wij hebben twee scooters in onderhoud bij scooter Paradise en zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en onderhoudsbeurten die door het vriendelijk en deskundige personeel wordt gedaan. En je wordt altijd op de hoogte gehouden als er iets is en je krijgt ook een prijsopgave zodat je weet waar je aan toe bent.
Super snelle service en fijn contact! Mijn scooter is hier altijd in erg goede handen!
Vakkundig goed
Nieuwe scooter is op de dag van bestelling netjes volgens afspraak afgeleverd. Super bedankt voor de snelle service
Hele goede ervaring met Michael en zijn collega's. Werd zeer goed geholpen na onderweg een lekke band gehad te hebben met mijn scooter. Scooterparadise heeft de scooter opgehaald en gerepareerd. Daarnaast veel kennis en kunde over alle soorten scooters en het bijbehorende onderhoud.
Keurige prijsopgave vooraf, snel geregeld. Prettige mensen.
Ongeveer een maand geleden had mijn vrouw een lekke achterband met de scooter daar moest een nieuwe band omheen vanwege een te groot gat in de band en volgende dag was deze al klaar, afgelopen week had ik zelf een lekke achterband en die werd meteen gerepareerd doormiddel van een prop was 5 minuten werk.
Zeer goede. Service altijd snel en goed geholpen
Vakkundig en plezierig personeel
Eerste indruk was gelijk prima: klantvriendelijk en duidelijke uitleg. Ook afspraken werden netjes nagekomen. Geeft dus alle vertrouwen in de toekomst.
Ik kom hier al jaren net als mijn moeder omdat hij goed werk levert en transparant is over kostenplaatje. Wij hebben hier 2 electrische niu scooters aangeschaft die hier ook worden onderhouden. We krijgen altijd netjes een belletje mocht er wat mis zijn voordat hij ergens aan begint.
Stekkenbergweg 3 A
1105AH Amsterdam
Scooterparadise wilt de aankoop van uw scooter, het onderhoud of de reparaties zo persoonlijk mogelijk maken. Duidelijke en eerlijke communicatie staan op 1.