Ed is een vakman, van onderdelen bestellen tot advies. Bedankt voor alles.
Ik word altijd snel geholpen als er eventueel problemen zijn met mijn scooter. Prima service.
Het is een geweldige bromfietszaak met goede service
wij zijn al jaren trouwe klant bij bromfietshuis hoofddorp. eerst alleen voor motorscooters mp3 en nu ook voor gewone scooters. worden super goed geholpen. service is echt heel goed al jaren eigenlijk al. er werken kundige monteurs en verkopers. ze geven eerlijk advies.
zeer goede en pragmatische toenadering, helder en concrete adviezen, goede service
blij met resultaat en snelle service
Gewoon erg goed met alles cijfers zeggen genoeg
Ik ben al jaren klant en ze kennen mijn bij naam en altijd helpzaam bij problemen. Altijd gratis vervangend vervoer indien nodig bij reparatie.
Prima service, prettige communicatie.
Ik kom er nu ruim 5 jaar voor service en onderhoud van mijn vervoermiddelen. ik ben zeer te vreden over de afhandeling van de service. en ook het bevestigen via email of sms is een goed gegeven om rekening te houden met het afhalen van uw vervoermiddel
Heb een scooter bij u gekocht en doe de onderhouden beurten. Als ik soms iets heb bv windscherm is los getrild word het als service vast gezet. je word vakkundig geholpen vriendelijke groet Rein Mulder
al een tijd klant Ze zijn te vertrouwen.
Voor onderhoud afgegeven zonder opmerkingen. Op basis van een aantal ernstige mankementen (die ik eigenlijk wel herkende) gebeld met de melding wat er allemaal moet gebeuren en de vraag of ik het hier ook mee eens was. Daar ik al ruim 30 jaar klant ben en gewend ben aan de uitstekende service heb ik hier direct mee ingestemd. De scooter (+37.000km) rijdt nu weer als nieuw. Service zoals het hoort !
Ik heb uitstekend advies en uitleg gekregen bij de inruil van mijn scooter voor een Piaggio MP3. Heb ook een prima inruilaanbod gekregen voor mijn scooter.
2 scooters gekocht voor kinderen. Goede aflevering en een goede prijs. Schade door ongeval gehad die prima afgehandeld is, taxateur komt naar bromfietshuis om te taxeren, prima afhandeling. Goed bedrijf met eerlijke eigenaar.