Goed geregeld, goede begeleiding, heel leuk om te doen en gewoon erg leuke mensen. We hebben in tegenstelling tot vorige keer ook heerlijk gegeten.
Kinderen vonden het super leuk
geweldige locatie,
Groep van 8 kinderen voor verjaardagsfeest. Iedereen helemaal blij. Ontvangst uitermate hartelijk. Leuke locatie met avontuurlijk character. Hadden gekozen voor 7 jaar + klimmen, maar hadden kinderen in de groep, die al wat ervaring hadden. Voor hun misten de zip lijn activiteiten. Grootste pluspunt - begeleiding was volledig in het Engels voor ons internationale groep zonder dat wij dat hadden aangevraagd. Fantastisch!
De kinderen vonden het een erg leuk kinderfeestje vol spanning en avontuur. Het boogschieten werd erg gesmaakt. Ook het bos bood heerlijke koelte op deze warme dag.
Good job! Students wee really happy with the experience. If possible next year we would like to repeat the experience
Prachtige omgeving en goede bediening.
Echt een hele leuke ervaring om te klimmen en ziplinen. De begeleiding was erg goed en duidelijk. Het eten daarentegen was wel lekker maar erg weinig, zelf de kinderen zeiden dat het weinig was, dus laat staan de volwassenen. We hebben thuis nog iets moeten eten.
Kinderen hebben er van genoten
Wij hebben het als enorm positief beleeft, erg duidelijke en vriendelijke uitleg voor de kids. Ze hadden echt het idee dat ze konden doen wat en wanneer zij dat wenste, top!
Het is geweldig dat we een off road rolstoel konden lenen en dat hierdoor een van onze kinderen( met een verstandelijke en meervoudige beperking) goed mee kon op avonturenpad in het bos! Echt geweldig!
We zijn goed en vriendelijk ontvangen. De opdrachten waren leuk en gevarieerd. De kinderen van groep 3 t/m 5 vonden het erg leuk.
Goede, enthousiaste begeleiders, prachtige klimgelegenheid en uitdagend parcours,
Leuk ontvangst en heel attent en behulpzaam naar de kinderen
geen hele grote druktes of wachttijden, goede uitleg en de veiligheid is uitstekend
Goede proffesionele aardige begeleiding
Goede organisatie en enthousiast personeel. De samenwerkingsopdrachten op het veld waren een goede uitdaging!
Instructeurs zijn kundig en zorgen goed voor veiligheid van deelnemers. Ontvangst was prima.
Prachtige bossen en uitdagend parcours!!!
het onthaal was kei vriendelijk de kindjes hebben er van genoten ze willen zeker terug komen.
het onthaal was super en kei vriendelijk en de persoon die ons begeleide was ook heel vriendelijk
Wij hebben een zeer geslaagde middag / avond gehad! Uitstekend georganiseerd!
Super leuk kinderfeestje gehad.
Een super kinderfeest gehad! Helemaal geweldig en alle kinderen waren in de wolken!
Mooie omgeving, schoon, leuk ontvangst, leuk bij het kampvuur,
Gorps Baantje 5
5051 PX Goirle