Mooie locatie, goede uitleg, veilig, goede begeleiding, enthousiast personeel
Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. De parkours waren uitdagend
Super middag gehad. Grenzen verlegd.
Heel vriendelijk en vakkundig personeel, ontzettend leuke middag gehad! Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Gezellige middag gehad met veel avontuur in klim en zip bos. Daarna ook nog de vrije val gedaan. Goede begeleiding, al bij al topmiddag voor en onze 2 kids!
Prachtige locatie, voldoende begeleiding en duidelijke uitleg. Hele fijne namiddag gehad!
Leuk funklimdeel voor jongere kinderen en door de hoogte ook zelfs uitdagend voor de begeleidende ouder(s). Ons neefje heeft het super gehad, door rustig opbouwen heeft hij meer gedaan dan hij zelf van tevoren dacht.
Super leuk!
jammer dat bij aankomst klim- zip gesloten was. Was verhuurd aan Spieren voor Spieren. Hadden we natuurlijk/wellicht op de website kunnen lezen ?
Leuk, avontuurlijk
Wat een fantastische activiteiten in het Klim & avonturenbos! Zeer prettige omgeving. Daarnaast ook toegankelijk voor kinderen met een rolstoel. Kortom genieten met de pet op! Zeker een aanrader!
Goed voor kleinere kinderen.
Erg leuke ervaring met Fun Klimmen. Begeleiding was goed, ook begrip en geduldige stimulans voor deelnemers met hoogtevrees. Vond het wel fysiek zwaar, voor mijn armspieren vooral.
mee denken Inleven coachen Betrokken
Ben met 3 kleinkinderen geweest, 8, 9 en 11 jaar. Ze vonden het geweldig! Maar klopt het dat dit vanaf 6 jaar is? Dat lijkt me echt te jong!
Bij aankomst werden we vriendelijk te woord gestaan. Na tien minuten was onze begeleider gereed met de voorbereidingen. De kinderen werden in hun klimuitrusting gehesen en kregen korte uitleg over het materiaal. Alle kinderen konden vrij gebruik maken van de drie parcoursen. Goed om te zien dat ook mindervalide de mogelijk hebben om te klimmen. Dat is uniek.
Was super leuk En goede duidelijke uitleg
Wij hebben een fantastische dag gehad met collega's ondanks het mega slechte weer.
hele leuke ervaring gehad bij het klimbos, leuk personeel die met veel plezier ons hielpen en zorg droegen voor onze veiligheid! mooie locatie en leuke activiteiten!!
Ondanks de drukte, goede communicatie en aandacht voor de kinderen.
Een heerlijke middag buiten met voor elke leeftijd een activiteit. Van het begin tot het einde zijn alle mensen van rocks 'n rivers met hun gast in de weer en waken over ieders veiligheid. Informeel zoals we gewend zijn van rocks 'n rivers.
Kinderen hebben genoten. Deskundige begeleiding. Uitdagende onderdelen
Leuke middag uit, goed te doen voor iedereen
Deskundige begeleiding/uitleg. Geen enkel moment gevoel gehad dat het niet veilig is. Prima locatie.
Gorps Baantje 5
5051 PX Goirle