Parcours is leuk en uitdagend!
De kinderen vonden het geweldig! Het klimmen is een groot avontuur in het speciale avonturenbos. De vrije val uiteraard het hoogte punt.
Leuke enthousiaste begeleiding.
Duidelijke uitleg en instructie. Behulpzame medewerkers zowel bij het aandoen van alle materialen als in het bos zelf. Handig klimsysteem. Leuke, afwisselende hindernissen.
Leuke activiteit, die voor volwassenen en kinderen samen toch net uitdaging was voor de durvers onder hen. En voor de beginnelingen was er ook genoeg tijd om eens iets uit te proberen. Geduldige begeleiders, waarvoor dank!
Geweldige ochtend gehad, de meiden hebben grenzen verlegd! Top!
We hebben een mooie middag gehad. Mooi parkoers en prima instructeur.
Erg leuk kinderfeestje
Super leuke begeleiding. Onze hockeymeiden vonden het top en hadden zelfs nog meer uitdagingen aangedurft.
De junior survivaltocht gaf te weinig uitdaging en plezier voor de 9-jarige meiden ("saai").
Leuk initiatief om ook voor de kinderen van 4 tot 8 jaar een avonturenbos te hebben.
Leuk klimparcour dat je samen met kinderen kan doen.
Mooie omgeving, accommodatie en materialen waren goed in orde. Goede en gezellige begeleiding in het bos. Kinderen hebben echt genoten, het was een geslaagd verjaardagsfeestje.
Fijne instructie, duidelijk, we waren iets eerder aanwezig en mochten al eerder ons klimgordel aan en meteen beginnen, goede uitleg en begeleiding daar waar nodig!
Ondanks dat er een hele grote groep startte, merkte je er niets van tijdens het klimmen . Het was echt een super ervaring . We waren hier nu voor de 3e keer deze week ( verschillende activiteiten) en het klim en zip heeft onze voorkeur. Voor alle activiteiten onze complimenten voor de begeleiders. We gaan zeker snel weer komen.
Leuke activiteit in een mooie omgeving, goede instructies en tips.
Deskundige begeleiding
Zeer schone mooie goed onderhouden omgeving met heel veel speelelementen voor alle ( kinder) leeftijden.
We zijn van 16.00-18.00 komen klimmen. lekker rustig. met onze cliënten vanaf de Hondsberg. 1e keer en een bijzonder ontdekking voor ze. Met vele overwinningen voor zichzelf! Ze moesten letten op veiligheid, hun angst overwinnen communiceren met de ander en de begeleiding. Wat voor ons heel prettig was, is dat de instructeurs ons onze cliënten in gedrag lieten aanspreken en de instructeurs de hindernissen met hun kwaliteiten aanboden. Rick en collega, bedankt! Top dat jullie ook zo snel oppikte wat de jongens nodig hebben. We hebben heel at verhalen te vertellen aan ouders en andere collega's. Top!!!
Ik was zelf superblij met de keuze van dit klimbos. We vonden het ook reuze dat we het park een tijdje voor ons alleen hadden met 2 begeleiders in surplus.
Fijne begeleiding, leuke coaches en goed interactie met de kids
Anna is op maandag geweest en wilde graag terug. Met een "vriendje van de camping "De Hoevens" is zij op vrijdag terug geweest. Ze hebben beiden genoten
Makkelijk boeken en betalen. Goede ontvangst en begeleiding.
We hebben een super middag gehad De kids hebben genoten. Ware dare devils
bezocht met 2 dochters van 6 en 7 jaar. Aangenaam verrast, een paar uurtjes klimmen en klauteren in een mooie omgeving, kleine groep zodat je nergens echt lang moet wachten. Prijs/kwaliteit een leuke activiteit.
Gorps Baantje 5
5051 PX Goirle