Hartstikke leuk gehad met Kinderfeestje, groep van 8 jongens
Beste mevr. Telli, Hartelijk dank voor uw beoordeling via klantenvertellen.nl. We stellen uw reactie zeer op prijs. Naar aanleiding van uw ervaring hebben we het uitje telefonisch geëvalueerd. Het is inderdaad zo dat het restaurant terplekke geen losse frietjes en snacks verkoop voor kinderfeestjes. Dit kan wel als dit vooraf gereserveerd is. Gelukkig heeft het personeel u wel verwezen naar de dichtsbijzijnde friettent, zodat u het feestje smakelijk heeft kunnen afsluiten. Bedankt voor uw bezoek en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Martijn Jacobs
Superleuk kinderfeestje! Heel veel lol gehad met uitdagende activiteiten. Top!
Fantastische dag met leuke activiteiten, waarbij er voldoende afwisseling was. Met professionele begeleiding.
Het klim-en avonturenbos was erg leuk voor de kids. Ze raakten niet uitgespeeld. Fijn. Leuke locatie. Prettig om vooraf een mail te krijgen over de locatie, tijd en boeking.
Goede uitleg en begeleiding; vriendelijk, duidelijk. Leuk(e)parcour(s).
Zeer aangename verrassing voor 3 jongens 12/10/8 jaar, willen nog wel eens terugkomen !
Leuke uitdagende klimactiviteiten voor deze leeftijd. Catering is erg goed verzorg in restaurant Roovertse Ley.
Prachtige lokatie met vele leuke onderdelen.
Helaas heb ik alleen maar negatieve ervaringen. Afspraken worden niet nagekomen, op de dag van de activiteit is het doorgekregen nummer gewoon niet bereikbaar. Communicatie is slecht evenals de klantvriendelijkheid. Zo flexibel als looien deur. Slechte prijs kwaliteitsverhouding
Beste mevr. Duijvestijn, Hartelijk dank voor uw beoordeling via klantenvertellen.nl. We stellen uw reactie zeer op prijs. Naar aanleiding van uw ervaring hebben we het uitje telefonisch geëvalueerd. De opmerkingen en tips nemen we zeer serieus en hebben we daarom ook besproken zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Alsnog bedankt voor uw bezoek en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Martijn van Gool
Ontspannen persoonlijke sfeer, veel doen in de buitenlucht en nergens"te".
Het was lekker buiten bezig zijn, elk onderdeel duurde niet te lang en was leuk afwisselend. Wel waren we een kwartier eerder klaar dan gepland, we hadden misschien nog een ander onderdeel in het bos kunnen doen voor we naar de bobslee gingen.
Kinderfeestje gehad met negen kinderen van 7of 8 jaar. Kinderen vonden het echt allemaal geweldig. Boogschieten was ook erg favoriet en vooral ook het marshmallow roosteren. Maar de meeste vonden alles leuk.
Leuke activiteiten voor kinderfeestje.
Leuk parcours met veel variatie in hoogte en obstakels.
Topbegeleiding door Rens!
geen
We werden enthousiast ontvangen, alles stond klaar. Locatie zag er goed uit. Begeleiding deed het leuk. Hielpen de kinderen waar nodig, maar lieten ze ook zelf proberen. We waren met een kinderfeestje en met 7 jongens en die gaan lekker hun gang. Soms moet je ze dan even bijsturen. Dat deden ze op een prima manier. Het eten naderhand was goed geregeld en lekker.
prima begeleiding
Fijne begeleiding, leuke spellen en goed communicatie vooraf.
Heel leuk verjaardagsfeestje gehad. De begeleider was erg goed met het inschatten van de wensen van de groep. Rustig en positief, opbouwend in zijn uitleg en begeleiding. Heel fijn gehad.
We hadden de wintersurvival en er zijn 8 kindjes van 7 jaar die een superfeestje hebben gehad. Bobsleeën, handboogschieten en klauteren in het bos. Ontvangst met warme chocolademelk, leuke en goede begeleiding. Top!
Complimenten voor de instructeur! De jongens hebben genoten.
Goede begeleiding, uitdagend parkoers
Uitgangspunten van de Respectgames zijn super!!
De kids vonden het geweldig!
Gorps Baantje 5
5051 PX Goirle