Een topbeleving op een topplek

Wat een prachtige plek op dit mooie landgoed! Onder leiding van een enthousiast team van sportieve jonge begeleiders hebben we met onze vriendenclub een geweldige middag gehad. Vooral archery vonden we te gek: achter elkaar aanjagen met pijl en boog. Tactiek en techniek én fanatisme! Ons arrangement was compleet verzorgd met ontvangst met lunch, pauze met snack en een barbecue tot slot. Echt alles super geregeld!

Mwah

Had met mijn kinderen de fun-klim geboekt. Op de website ziet het er leuk uit, maar uiteindelijk zijn er maar een twee dingen echt leuk. Bijkomend nadeel is dat je niets samen kan doen, zoals bij 'gewone' klimbossen. De lol van samen klimmen heb je dus niet, het is meer een kind dat ergens in klimt en de rest kijkt toe. Na een klein uur hadden we het wel gezien. En dan voel je je toch wel een beetje bekocht voor 55 euro.

Goed georganiseerd en leuke middag

Goed georganiseerd betreft corona maatregelen. Aparte groepjes, afstand bewaren en duidelijke instructies en uitleg. Leuke middag gehad en groepjes waren niet te groot waardoor je niet lang hoefde te wachten bij de parcours (groep was 5, 2, en 3 mensen groot). Groet, Laura, Wendy en Robbert

Steppen was erg leuk

Mooie omgeving om te steppen, af en toe was het zwaar vanwege hè losse zand. Vragen waren leuk, maar erg moeilijk voor kinderen.

De kinderen vonden het super leuk

We hebben met z,n vieren een super leuke middag gehad en komen zeker nog een keer terug

Enigszins teleurstellend

Ik kwam met mijn kleindochter van 4 jaar die enorm veel zin had in het klimbos. Ze had al klein beetje klimwerk gedaan in een speeltuintje bij haar in de buurt. En ondanks de leuke dingen zoals grote schommels en de klimnetten viel het tegen. We hadden klimwerk verwacht van boom naar boom. Een klim parcours voor een 4jarige. En juist dát klimwerk was er niet. Wat er wel is is niet uitdagend genoeg. Jammer.

Erg leuk!

Erg leuk parcours om met 3 jongens (leeftijd 8-10-12) te doen. Heel goed geregeld erg vriendelijke mensen die het plezier en enthousiasme uitstralen en overbrengen! Gastvrijheid op en top.

Hele leuke "kleutersurvival" gehad!

We hebben genoten!

Heerlijk buiten gespeeld!

Ik ben al vaker in het klimbos geweest maar het blijft leuk. Parcoursen zijn overzichtelijk en het personeel houd alles goed in de gaten.

Vriendelijk ontvangen. Mooie omgeving en uitdagend parcours

Ondanks de Corona hebben we een heerlijke middag gehad. We zijn we heel vriendelijk ontvangen. Ze hebben de RIVM regels goed verwerkt zodat we veilig konden klimmen. Mooie omgeving en uitdagend parcours. We komen zeker terug.

Kleinkinderen hebben er erg van genoten.

Wij zijn er eerder geweest met 2 andere kleinkinderen. Zij hebben er enorm van genoten. Hoe hoger hoe liever!! Wel moet ik opmerken dat hoe de begeleiders ook hun best deden, de afstand van 1,5 m is zeer moeilijk. Regelmatig moest er toch gehiolpen worden waardoor de begeleider bij de kinderen moesten zijn. Het kon ook niet anders Het was een succesvolle dag.

Super georganiseerd!

Netjes, duidelijk, voldoet aan verwachting en fijne begeleiding.

Leuk, spannend en lekker buiten

Funklimmen met mijn dochter van 7 was leuk, spannend en we zijn lekker een paar uurtjes buiten actief geweest. Begeleiding van goed en enthousiast. Spierballen zijn wel nodig.

Gezellige en sportieve middag gehad.

Mooi opgezet klimparcours zowel voor de kinderen als de ouders. Vriendelijke- en kundige hulp bij de uitleg, en tijdens het klimmen. Zeker de moeite waard om eens naar toe te gaan voor een leuke middag.

Geweldig kinderfeestje, zelfs nu in tijden van Corona

Bob zijn feestje was het eerste dat deze ondernemen uit kon voeren in tijden van Corona. En echt mijn complimenten! Aan alles was gedacht, handen wassen/desinfectie en de begeleiding was top. Wat een professional Eva! Wij komen zeker nog eens terug

Leuke sportieve activiteit in een Corona Proof omgeving

Op moederdag met het gezin naar het Klim en Avonturenbos geweest in Goirle. Goed om te ervaren dat er nog veel mogelijk is in deze Corona tijden waarin je afstand moet houden. Was heerlijk om in deze rare tijden je gedachten even te verzetten en weer een beetje het normale leven op te pakken. Iedereen heeft ervan genoten, de kinderen vonden het heerlijk om weer uitgedaagd te worden en wij ook overigens. In een Corona-proof omgeving lekker ontspannen.

Super leuke en uitdagende parcoursen en professionele en prettige bediening/instructie. Top!

Wij zijn met de kinderen al eerder in het klim en avonturen bos geweest en wisten al hoe leuk het is. Nu waren we net na de herstart vanuit de Corona lock down. De mensen van Rocks 'n Rivers hebben goed gezorgd dat je Corona proof toch deze mooie activiteiten kunt doen. Anderhalve meter wordt goed aangehouden en zelfs in het bos kun je je handen desinfecteren. Slim aangepakt!

Het was spannend en leuk met top begeleiders

We waren de eerste klanten van dit jaar en werden heel vriendelijk ontvangen. Er waren goede aanpassingen i.v.m. Corona. Ovdeal was aan gedachr

Super kinderfeestje gehad! De jongens vonden het super! Het is zeker aan te raden als je een leuke en stoere kinderfeestje wil vieren

Super leuke personeelsactiviteit!

Met ons personeelsuitje hebben we de Smokkel Missie gedaan. Super geregeld, lekker actief buiten en leuke (teambuilding) opdrachten. Iedereen vond het hartstikke leuk! Goed te combineren met bijv. daarna dineren of borrelen in Tilburg.

Helemaal top!

Goed verzorgd enthousiast personeel. Meiden en jongens hebben een top dag gehad. Complimenten!

Goed verzorgd, leuke mensen, leuk bedrijfsuitje. Top!

Met collega's een (kerst)bedrijfsuitje laten organiseren in het Klim en avonturenbos. De activiteiten waren leuk bedacht, alles in het thema kerst. De ontvangst en begeleiding door Isabel waren zeer leuk en vriendelijk. Er was ruimte voor afwijken van het programma. Eten bij naastgelegen restaurant de Roovertsche Leij was ook prima geregeld. Al met al een gezellig en geslaagd uitje.

Het was super leuk

Samen met mijn vriendin en onze oudste kinderen. 2 jongens van 6 jaar. De begeleiding was erg goed en de jongens hebben alle vrijheid gekregen om te proberen en te leren.

Van begin tot het eind een lach

Leuk programma Begeleider Teun speelde goed in op de groep

Super leuke uitdaging!

Zeer goede uitleg vooraf. Veiligheid is een prioriteit. Begeleiders houden alles goed in het oog, helpen, stellen kinderen gerust als het nodig is, geven goede instructies. Heel leuk afwisselend parcours. We komen zeker nog eens terug!

Gorps Baantje 5

5051 PX Goirle