Was een super activiteit als teamuitje!

We hebben met een team van 20 man het erg naar ons zin gehad. Soms wel lang wachten omdat we met een grote groep waren, maar verder allemaal netjes verzorgd.

Ik vond het erg leuk en vooral de klim naar boven met de vrijeval ik kom zeker terug .

Goede basis voor het parcours klimmen. Super aardig personeel en een goede uitleg

was weer eens wat anders

Verrassend

Het was een uitje voor mijn kleinkinderen van 8 en 6 jaar. Ze kregen een zeer goede uitleg in alle rust en op hun niveau. Na instructie mochten ze meteen aan de slag en zelf kiezen wat of waar ze wilde klimmen. Er was meer dan voldoende begeleiding die ontzettend lief en behulpzaam waren. Het zelfvertrouwen stijgt met dezelfde hoogte als de hoogte die ze gaan klimmen en dat is erg hoog.

Gastvrije ontvangst, goed geregeld

Mooi klimavontuur beleefd (vader en dochter). Gastvrije ontvangst, goed geregeld.

Leuk klimbos. Je hebt 3 klimroutes, die makkelijk te doen zijn. Leuk voor 2 uurtjes actief bezig te zijn. Goede uitleg van aardig personeel.

Sportieve beleving op hoogte

We hebben als gezin een hele leuke middag gehad bij het klimbos. De oudste en ik hebben klim en zip gedaan en veel lol gehad, de jongste en mijn man hebben “gesurvivald” waarbij hij toch het idee had even stoer bezig te zijn geweest als zijn broer. De begeleiding is vriendelijk, er wordt niet op de klok gekeken en vooraf word je goed geinstrueerd. Heel leuk om te doen op een minder mooie dag en ik geniet nu nog na door de spierpijn.

De meiden hebben een fantastische middag gehad. Konden zonder problemen switchen van pakket en de begeleiding was goed en ervaren.

Fantastisch kinderfeest

Wij hebben geklommen met 15 kids, alle 15 vonden het tof! De hulp/ begeleiding is heel goed; veilig en goede aansluiting met de kids!

Kinderen hebben een leuk feest gehad

De kinderen hebben het super gehad! Duidelijke uitleg, persoonlijke benadering en veel mogelijkheden. Voor ieder wat wils. Het viel echter op dat er veel mensen waren, waardoor er veel gewacht moest worden op mn controleren van bevestiging.

Leuke middag voor de kids

De junior survivaltocht is een leuke activiteit voor de kids. Het kompasschieten vonden die van ons (8, 5 en 4 jaar oud) wat lastig nog, maar de klingedeeltes vonden ze erg leuk. En als afsluiter marshmallows roosteren boven je eigen vuur is natuurlijk helemaal top

Het klimmen voor de kids was super

Hele leuke en spannende ervaring voor de kids. De begeleiding ( Rik en Teun) was echt heel goed. Wel 1 min punt. Ik heb voor mijn reservering gebeld en om info gevraagd. Er is mij verteld dat ik ook moest betalen als vader en wel bijna 21€. Dit vind ik echt onzin, ik heb niet geklommen en de begeleiders hebben alles voor mijn kids gedaan, daarom eis ik bij deze mijn geld terug. U kunt het bedrag terug storten op ABN-AMRO Nummer: NL 48 ABNA 0542 641364

Top ontvangst, instructie en beleving

In een Natuurrijke omgeving Hebben we geklommen en geklauterd en bovenal spannende en leuke momenten gehad! Overzichtelijk en uitdagend! Top gedaan

Goede uitleg ,tegekke activiteit

We hebben genoten van het klimbos.Het was ondanks de maatregelen een leuke middag.En een hele leuke ervaring.

Top!

Fun klim Kinderfeestje van m'n zoontje gevierd. De jongens vonden het geweldig. Lekker actief en uitdagend! Begeleiding en uitleg was vriendelijk en duidelijk.

Het beste kinderfeestje ever!

"Mam dit was echt mijn leukste kinderfeestje tot nu toe, zij mijn zoontje na afloop." Alle kinderen waren enthousiast. Drempels genomen, gegroeid en genoten! Professionele en vriendelijke begeleiding.

Geweldig leuk kinderfeestje, iedereen enthousiast

De kinderen hebben een hele fijne middag gehad. Het spannendste feestje ooit!

Een fantastische ervaring!

Geweldige ervaring! Goede begeleiding van 2 instructeurs. Kinderen hebben echt genoten!

Heel leuk

Was hoger dan ik had verwacht, dus wat angsten overwonnen. Maar toch alles gedaan. Hele leuke ervaring.

Super!

Heel erg tevreden

Kids hebben genoten

Kinderen hebben voldoende mogelijkheden om zich bezig te houden en worden uitgedaagd. Julie geven aan 1.30 mastiek de lengte naar 1.35 zetten, zodat de kids alles zelf kunnen.

Heel fijn in coronatijd en zeer vriendelijke leiding

Fijne "prive" ervaring voor uitgesteld verjaardagsfeestje

Uitdagend, met natte handjes en een gezonde dosis adrenaline

Het fun klimmen was anders dan wij ons hadden voorgesteld, maar dat maakte het zeker niet minder leuk. De losse onderdelen van het fun klimmen zijn zeer uitdagend. Wij moesten op het hoogste platform van de vrije val wel een paar keer ademhalen voordat we sprongen. Ook de klim in de touwen, het springen naar de boksbal en twee verschillende klimroutes in de bomen was (voor ons) spannend genoeg :-) De kers op de taart, het terras bij restaurant Natuurpoort de Roovertsche Leij. Op 1 juni net een paar uur open. Top!

Leuk en veilig

Gorps Baantje 5