Klimbos leuk, begeleiding tijdens t klimmen slehct
Tijdens mijn oriëntatie voor een kinderfeestje (10jr., 1.30m en groter) zag dit Klim- en avonturenbos er goed uit, incl. de eetgelegenheid ernaast. Het kreeg ook mooie recensies dus ondanks de behoorlijke prijs, €17,50 per kind excl. eten en drinken, geboekt.
Aangezien we direct uit school moesten komen en een half uur rijden, waren we er om 16.15u. Het zou van 16-18u zijn dus ik had dit aangegeven tijdens de boeking en was geen probleem.
De uitleg bij aankomst was prima, materialen goed en het klimbos echt tof!
Vanaf dat de kinderen zelf aan de slag mochten na de eerste oefening, die prima werd uitgelegd, vonden de begeleiders het zo ongeveer wel klaar. Ze waren meer met elkaar bezig dan het aanmoedigen, prijzen en soms helpen van de kinderen. En dat voor die prijs. Klokslag 18u hield het op. Geen korte uitloop omdat we niet eerder konden beginnen of nog 1x met z’n allen een ziplijn ter afsluiting, niets! Ze waren al aan het opruimen. Er kwam geen groep meer daarna want dit was de laatste tijd dus het had prima gekund. Ze gaven de jarige nog een cadeautje en iets lekker voor de groep.
De begeleiding van ruim 1,5u in het bos had echt beter en veel leuker gekund en gemoeten!