Enorm gave activiteit!

Een keer wat anders dan een vast klim parcours. Nu hadden we een paar losse/individuele uitdagingen en losse klimwanden die we mochten beklimmen. Voornamelijk de vrije val en de sprong naar de boksbal was enorm vet!

Heel leuk

Er was een goede uitleg. En de instructeurs waren heel aardig en behulpzaam. Het is een heel leuk parcours.

Avontuurlijk en het geeft je een kik.

Duidelijke uitleg, uitproberen en alles op een veilige manier. Het was erg leuk en angstoverwinnend.

Het was een leuke ervaring, maar jammer dat een aantal onderdelen in het bos niet toegankelijk waren

De leerlingen hebben het naar hun zin gehad. Echter hadden zij ook graag de klimonderdelen willen doen. Het was vooraf niet geheel duidelijk dat dit geen onderdeel zou zijn van het arrangement. Verder was alles prima geregeld! Personeel was zeer vriendelijk en kon goed inspelen op de leerlingen. Leuk!

Prima geregeld

Dit was een onderdeel van een schoolkamp voor groep 8 leerlingen. Meer dan genoeg begeleiding en voldoende uitdaging voor die paar uurtjes.

erg goed

goed georganiseerd met ervaren personeel die er een leuke dag van weten te maken

Erg leuke ervaring, vol programma

Het avonturenpad is erg leuk! Wel was het porogramma zo vol dat de kinderen hier te weinig tijd kregen. Voelde soms wel als erg opgejaagd worden. De “receptie” was slecht vindbaar. Er was ook een trail tegelijkertijd, wat plezierig was geweest als we daarvan op de hoogte waren gebracht. Een bekertje ranja erbij zou het afmaken voor de kinderen!

Grensverleggend

Alle kinderen hebben het naar hun zin gehad en hebben de kans gehad om hun grenzen te verleggen. Zonder druk, met rustige begeleiding

Fun, deskundig, vriendelijk TOP

Hele fijne, vriendelijke ontvangst. Vlotte afhandeling van inschrijving. De jonge instructeurs legden alles netjes, met geduld en uitgebreid uit aan onze kinderen. Het game-element bij de verschillende onderdelen was een schot in de roos en ook zeker een grote + bij de meer ervaren klimmer zodat ook zij voldoende uitdaging had. Echt die 2u zijn omgevlogen en echt alle 7 kids van 7 tot 11 jaar hadden het allemaal super naar hun zin. Zowel voor de durvers als de iets voorzichtigere of bangere klimmer een dikke aanrader!

Leuke dag gehad!

Mooie parcours en goede begeleiding.

Afwisselend parcour en goede uitleg

3 leuke afwisselende parcours, welke je binnen de tijd allemaal 2x kunt doorlopen. Fijne uitleg met even oefenen van te voren en vriendelijke medewerkers.

Een super leuk teamuitje!!

We zijn naar het Klim en Avonturenbos geweest als teamuitje en dat was een groot succes! Iedereen vond het leuk om te doen en het is goed voor de teambinding. Timo en Jeroen deden het heel leuk samen. Ze hebben alles goed uitgelegd, waren heel geduldig, op de achtergrond aanwezig tijdens het klimmen, zeker niet opdringerig, maar wel heel bereikbaar voor vragen en uitleg. Complimenten! Voor ons was het een ideaal uitje!

Klim&Zip feestje is een aanrader.

Het kinderfeestje werd goed begeleid en de jongens hebben zich twee uur prima vermaakt. Een kind had hoogtevrees en werd prima geholpen, en durfde uiteindelijk zelfs op het plateau van 12 m!

Hele leuke ervaring!!

Zeer proffesionele aanpak. Goede uitleg en zeer vriendelijk personeel. We waren met drie generaties, oma, dochter en kleinzoon. Heel leuk om dit samen te doen. Daarbij ook nog prachtig weer dus al met al genoten van deze leuke en spannende middag.

Klimbos leuk, begeleiding tijdens t klimmen slehct

Tijdens mijn oriëntatie voor een kinderfeestje (10jr., 1.30m en groter) zag dit Klim- en avonturenbos er goed uit, incl. de eetgelegenheid ernaast. Het kreeg ook mooie recensies dus ondanks de behoorlijke prijs, €17,50 per kind excl. eten en drinken, geboekt. Aangezien we direct uit school moesten komen en een half uur rijden, waren we er om 16.15u. Het zou van 16-18u zijn dus ik had dit aangegeven tijdens de boeking en was geen probleem. De uitleg bij aankomst was prima, materialen goed en het klimbos echt tof! Vanaf dat de kinderen zelf aan de slag mochten na de eerste oefening, die prima werd uitgelegd, vonden de begeleiders het zo ongeveer wel klaar. Ze waren meer met elkaar bezig dan het aanmoedigen, prijzen en soms helpen van de kinderen. En dat voor die prijs. Klokslag 18u hield het op. Geen korte uitloop omdat we niet eerder konden beginnen of nog 1x met z’n allen een ziplijn ter afsluiting, niets! Ze waren al aan het opruimen. Er kwam geen groep meer daarna want dit was de laatste tijd dus het had prima gekund. Ze gaven de jarige nog een cadeautje en iets lekker voor de groep. De begeleiding van ruim 1,5u in het bos had echt beter en veel leuker gekund en gemoeten!

Junior survivaltocht was een succes!!

De kinderfeestjes van onze dochters gevierd! Fijn ontvangst en duidelijke uitleg, de kids waren volledig geconcentreerd. Daarna aan de slag met de kaart en de opdrachten. Veel afwisseling en goed onderhouden parcours. De planning liep uit, de kids vonden het zo geweldig dat we langer zijn gebleven. En na afloop samen vuur maken en marshmallows eten was een groot feest!! Wij hebben samen met de kids enorm genoten.

Slecht, gps tocht is slechts een dure wandeltocht

We hebben 50 euro betaald om met 5 man een gps tocht te lopen. Niets geen spannende verhalen over smokkelen. Enkele vragen die ook op de paal stonden. 50 euro voor een gps en een vel papier is wel erg veel. Klacht bij aankomst ingediend, deze werd ook niet serieus genomen.

Kinderen vonden het super

Het was een leuke activiteit. Verbeterpunt is dat de spullen niet klaar lagen toen we kwamen. Het heeft zeker 45 minuten geduurd voordat we konden beginnen. Met een groep jongens is dit veel te lang en zonde van de tijd. Het klimmen en zippen zelf was super.

Professioneel, veilig, uitdagend en gezellig

De leerlingen hebben een heerlijke sportieve middag gehad. Ze konden op hun eigen niveau de uitdagingen een en hebben grenzen verlegd en angsten overwonnen!

super leuke locatie voor een uitje

Goede afstemming vooraf, warm welkom Leuke activiteiten Catering was prima

Smokkeltocht was super leuk

Afgelopen zaterdag met 4 mannen de Smokkeltocht per kickstep gedaan. Hele leuke route door het bos. Erg mooie omgeving en door de opdrachten en vragen krijg je veel weetjes te weten over de omgeving en streek. (vragen en puzzels niet voor kinderen ivm moeilijkheidfactor) Totaal 2 uur plezier gehad. Personeel ook erg aardig. Na het steppen heerlijk zelfgebrouwen biertje op het terrein aldaar gedaan. Wij raden de smokkeltocht zeker aan. Groeten van vier kerels in de 40.

Zeer positieve en aangename ervaring

Alles was prima. Nix op aan te merken.

Aanrader voor feestjes samen met de roovertse leij .

Erg leuke enthousiaste medewerkers die voor een leuk uitje gezorgd met kickbiken en gps tocht voor mijn 50e verjaardag . Vele andere activiteiten nog te doen. Zeker in samenwerking met de goede service en kwaliteit van de roovertse leij voor eten en drinken een aanrader voor eenieder .

Goed georganiseerd en hartstikke leuk

Wat een leuk kinderfeestje hadden we gisteren! Ondanks dat we wat later waren vanwege fietspech mochten we gewoon 2 uur klimmen, zoals afgesproken. De instructies waren duidelijk, materialen netjes en de medewerkers vriendelijk.

Erg klein

Heel jammer dat er geen parcour te volgen was ipv losse bomen.

Gorps Baantje 5

5051 PX Goirle