Was een leuke, ontspannen ochtend

Goede begeleiding bij de verschillende onderdelen. Er werd goed uitgelegd en eventueel tips gegeven waar dit nodig was. Personeel was aardig, behulpzaam en dacht mee. Het werd op een leuke manier gecommuniceerd.

Spannend, leuk, actief

Super vriendelijke instructors. Spannende en vooral hele leuke klimbanen. En natuurlijk de freefall, gaaf!

Genoeg uitdaging.

Duidelijke instructie, vriendelijk personeel. Leuk, afwisselend en uitdagend parcours.

We hebben een hele leuke middag gehad.

Kinderen hebben een top middag gehad. Enige puntje van aandacht is de minimale lengte die aangegeven wordt. Mijn zoontje is 1 meter 32 maar kon het hoogste parcours maar net aan, was eigenlijk te klein om dit veilig te doen. Ook hingen de aan en af koppel punten te hoog. Ik zou als minimale lengte 1.40 aanhouden dan is het goed te doen.

Mooie omgeving, goede begeleiding

3 puber kids hebben zich goed vermaakt met fun klimmen. Vrije val was erg leuk en springen naar de boksbal Al is het voor die leeftijd leuker om ook de zip erbij te hebben en meer bomen waar je in kan klimmen

Met de kleinkinderen super survival route gehad. Zit goed in elkaar. Top

Geweldig!!!! Klimmen in je rolstoel!

Ondanks dat mijn dochter rolstoelafhankelijk is kon zij net als haar broer en zus klimmen in dit prachtige klimbos, wat een geweldige ervaring! We werden geholpen door erg vriendelijk en ervaren personeel,echt top! Ook konden wij een outdoor rolstoel lenen en een avonturenpad dwars door de bossen lopen. Waar ze bij andere uitstapjes soms toe moet kijken kon ze vandaag gewoon meedoen. En wat heeft ze genoten!!! We komen zeker nog een keer terug!

Super leuk voor jong en oud

Goede uitleg. Aardig personeel Leuk parcours Leuke ervaring gehad

Leuk uitje, tikkeltje spannend!

Op zaterdag 1 mei de 9-jarige verjaardag van onze zoon gevierd in het klimbos. Wat een spanning en sensatie! De eerste ronde voor sommigen nog onwennig, maar na een tijdje zipte iedereen professioneel van A naar B. Een uitje dat ze niet snel zullen vergeten, vanwege de (leuke) spanning! Ik denk dat het het leukst is als je (bijna) 1.40 bent. Dan kun je overal goed bij en weeg je gemiddeld ook iets meer.

Prachtige omgeving en leuke terrasjes

Één van de twee tandemtochten gedaan. Leuke route door de prachtige omgeving. Onderweg kom je langs meerdere verborgen pareltjes waar je een kunt stoppen voor een hapje en drankje. Aanrader voor iedereen die van fietsen houdt.

Top!!

Heel leuk kinderfeestje (funklimmen en klim/ zip vanaf 9 jaar). Goede begeleiding, leuke uitdaging voor deze jongens van 10 jaar! Mooi aangelegd in de bossen. Wij waren super tevreden en hebben enorm genoten.

Superleuk

Als je niet bang bent van een beetje stunten op hoogte is dit echt een aanrader. Twee uitdagende klimtrajecten met ziplines en een traject met alleen maar ziplines. Het systeem is gesloten, dus geen gedoe met omzetten van haken. Er zijn ruim voldoende begeleiders aanwezig voor instructie en hulp. De ontvangst bij de receptie was ook uiterst vriendelijk.

gezellige dag, maar met een onduidelijk speurtocht

kinderen hebben zich erg goed vermaakt in het bos. Echter kregen ze heel weinig mee van de speurtocht. Of de begeleiding was niet ervaren genoeg of de kinderen (7 jaar) zijn nog te jong voor zo een aktiviteit

geweldig voor onze kleinkinderen

Het was een hele leuke, informatieve tocht voor kinderen EN grootouders. Een kleine opmerking. Kleinzoon Sepp van 8 en daarna een ouder meisje in het groepje na ons, kwamen bij het touwslingeren over de sloot nogal pijnlijk in aanraking met de walkant. Je moet het touw nl. wat hoger vastpakken en dat moet je wel weten.

Matig

Ik had verwacht dat er een parcour zou zijn. Dit was er niet, jammer. De klimdingen zijn erg zwaar voor jonge kinderen. Beter vanaf een jaar of 9.

De kids vonden t geweldig

Als heel goed Ook n goede begeleiding

Super leuke dag

Wat zier het er daar mooi uit, alles goed verzorgd en mooie gebouwen. erg vriendelijk personeel die alles goed uit kon leggen. we hebben een leuke route gedaan met de step en we hebben echt genoten.

Super leuk kinderfeestje!

Goed georganiseerd, we werden netjes ontvangen, en genoeg begeleiding bij het klimmen. De kinderen hebben genoten!

Leuke afwisselende klimtour

Wij hadden het totaal pakket. Dat is goed bevallen met 3 tieners. Afwisselend, leuk personeel, 3 uur voor deze activiteit is precies genoeg. De zon scheen lekker, door de corona niet druk waardoor je nergens hoefde te wachten. Daarna nog wat gedronken bij het kraampje. Gewoon een hele leuke dag gehad.

Geweldig klimbos voor jonge (en oude:-) avonturiers

Een superleuke manier om je kinderfeestje te vieren. Het behulpzame team heette ons hartelijk welkom en namen de kids direct mee om zich klaar te maken. Duidelijke uitleg, motiverend naar de waaghalzen en een helpende hand voor de iet wat angstige kinderen. Als je op de terugweg de kinderen hoort zeggen 'daar wil ik mijn kinderfeestje ook vieren' dan weet je voldoende!

Goede uitleg gehad en daarna heerlijke middag gehad. Ruim voldoende begeleiding aanwezig.

Heel leuk.

Douane codekraker. Heel leuk om te doen. Route a kaas gelopen. Begin op zandweg, tricker daar ook de kinderen. Activiteiten in bos: heel leuk. Zandpad naar sigaren , lange zandweg, simpele opdracht en ook nog eens zelfde pad terug, niet zo. Voor ons een hele geslaagde middag. De uitspanning , andere activiteiten en service horeca “ nu to go” alles perfect geregeld.

Top begeleiding!

Geduldige en professionele uitleg!

Super leuk

We hadden feestje special! Was heel leuk Kids hebben genoten Het enige nadeel vond ik dat het feestje alleen te boeken is met minimaal 8 Kids Verder hebben we een topdag gehad Goede uitleg voor de kinderen En vriendelijk personeel

Gorps Baantje 5

5051 PX Goirle