Mooi en divers klimbos!

Wij hebben de klimspecial gedaan wat een aanrader is! Niet een klein rondje klimmen en zippen maar genoeg uitdaging voor iedereen!

Klim en klauter festijn

Erg mooie en verzorgde locatie in het bos, de klimuitrusting is in goede conditie en erg vriendelijke instructeurs die weten wat ze doen. Enige kleine kanttekening is dat t behoorlijk druk was waardoor instructeurs soms ogen en oren te kort kwamen. Wel werd erg adequaat gereageerd indien om hulp/ondersteuning werd gevraagd. Al met al een super middag gehad (Ook namens mijn 3 vriendinnen!)

Een superieur kinderfeestje

Het was heel erg leuk, alleen het was in het eerste gedeelte te druk waardoor kinderen soms lang moesten wachten. Daar is het feestje naar mijn mening wat te duur voor. De instructeur zei ook dat ze aan hun max zaten. In het klimbos zelf konden ze als groep een mooie ronde doen. Al met al een heel leuk feestje!

Heerlijk actieve middag

Geslaagde middag met 8 kids. Leeftijd 11-16 jaar. Voor iedereen leuk. Veiligheid voorop. Mooie locatie.

Leuke activiteit

Bij aanvang best druk met (te)veel groepen die tegelijkertijd opstarten zodat er bij sommige fun klim onderdelen (te) lang gewacht moest worden, met name bij de freefall

Graag

Het is een mooi klimbos, waarin de wat makkelijke parcoursen worden afgewisseld met wat moeilijkere. Maar nadat we bij de receptie hadden aangemeld, was er bij het klimbos totaal geen check of er alle deelnemers waren. Onderlinge taakverdeling liep wat chaotisch, het was in eerste instantie niet duidelijk wie ons de uitleg ging geven over de zip lijn. Dit werd uiteindelijk wel goed opgelost. En kregen we een duidelijke uitleg. En fijn dat we eerst konden oefenen voordat we echt begonnen. Tegen de platen van de zip lijn, mogen wel beschermingen geplaatst worden. Hier kom je hard tegen aan als je te laat remt. Wij zijn er 2x hard tegen aan gekomen. Waardoor je flinke verwondingen op kan lopen. Tegen de bomen zit wel goed bescherming. We hebben 1 keer door de plateau van de zip lijn een flinke wond op het onderbeen opgelopen. Na afloop werd er hierover gezegd: dat is niet zo handig en ik hoorde wel een klap. Maar er werd met de wond verder niks gedaan of naar gekeken. Bij de receptie hebben gevraagd om ontsmettingsmiddel en een koelpack. Hier werden we vriendelijk verder geholpen. Verder werd er duidelijk uitgelegd welke parcoursen er waren.

Top ervaring

Erg leuk klimbos voor de kinderen. Groote hoogtes en goeie instructie. Komen zeker een keer terug om het andere bos ook te doen klim en zip.

Leuk voor kinderen.

Leuk voor kinderen, niet perse voor ouders. Het was erg druk, waardoor we best lang moesten wachten. Begeleiding was prima, maar wel erg summier op zo'n groot aantal mensen.

Leuk en afwisselend klimparcours

We hebben een leuke middag gehad en lekker geklommen en gezipt. De parcours waren afwisseld en voor iedereen toegankelijk. De instructies waren helder en de instructeurs vriendelijk en behulpzaam.

onderstebovenleuk!

We hebben een ontzettende leuke middag gehad met een smokkelmissie. Ontzettend gierend als je niet goed met elkaar communiceert. Om vervolgens lekker uit te waaien tussen de bomen met de klim en zip line! achterstevoren van een glijbaan, ondersteboven als een engeltje we hadden het bos voor ons zelf en konden lekker gek doen!

Zeer goed personeel, heel spannend en mooie parcours , en heel mooie omgeving Topper dit !!!!!!

Leuk!

Jammer van de felle regen, zo konden de kinderen het minder klimmen en niet alles doen wat ze wilde doen. De durvers hebben er wel van genoten. Andere kwamen hun angsten en grenzen tegen.

Goed verzorgd, ontspannen en lekker

Gisteren hebben wij ons 15 jarig jubileum met een groep van 20 personen gevierd bij het Klim- en Avonturenbos. Wij hadden gekozen voor het Bushcraft Vuurspel. En leuk spel waar zowel de sportieve als minder sportieve goed aan hun trekken komen. Was goed georganiseerd en ging er ontspannen aan toe. Na afloop genoten van een heerlijke BBQ.

Leuk opgezet, met goede begeleiding

Leuk, mijn zoon vond het in het parcours eng. Hij werd gevraagd onder begeleiding verder te gaan of naar beneden te te laten zakken. Heel professioneel naar beneden laten zakken

Super middag gehad; te gek hoe alle kinderen hun grenzen opzoeken én verleggen!

Een geweldige activiteit om (ook jongere) kinderen actief en buiten bezig te laten zijn! Ook voor teambuilding en persoonlijke uitdaging echt top!

Ontzettend leuk om als gezin mee te doen!

Fun klimmen was een leuke paar uur samen buiten lekker sportief bezig zijn met vriendelijke, deskundige begeleiders. We hebben een toptijd gehad.

Leuke middag gehad

Duidelijke instructies gekregen en we hebben een leuke en sportieve middag gehad.

Mooie klimroute en fijne duidelijke begeleiding.

Leuk!

Leuke klim ervaring voor de kids!

Leuk klimpark om met de kinderen samen te doen. Goede begeleiding en instructies.

Het was top de kids hebben genoten

Super feestje goede begeleiding en alleen maar blije gezichten!

Brabantse gezelligheid en goede organisatie!

Vanuit mijn werkgever heb ik de opdracht gehad om een teamdag en uitje te organiseren. In de ochtend eerst nog enkele overleggen en workshops met de collega's in de zaal 'Beneeje' en na de prima (!) lunch een buitenactiviteit in de prachtige bosrijke omgeving tussen Goirle en Poppel. In overleg met Martijn van Rocks 'n Rivers gekozen om een combinatie-activiteit te organiseren met de kick-bike en E-chopper. Paar keer telefonisch overleg gevoerd met Martijn om zaken af te stemmen en puntjes op de 'i' te zetten. Alles bleek op de dag zelf prima georganiseerd en zoals afgesproken. De dag uiteindelijk afgesloten met een BBQ waarbij er meer dan voldoende vlees aanwezig was en het aan niets ontbrak! Alles bij elkaar een top dag! Ook van mijn collega's begrepen dat de dag vlekkeloos is verlopen en alles naar wens was. Dank aan alle medewerkers van Brasserie Natuurpoort Roovertsche Leij en Rocks 'n Rivers,

Leuk parcours, goede begeleiding

Gezellige middag gehad.

Leuke actieve ervaring

Leuke activiteiten. Soms moesten we best lang wachten omdat andere kinderen (zonder opdrachten lijst) ook dezelfde opdracht wilde doen. Opdracht 11a en 11b hebben we niet gevonden. Kompas lezen en vuur maken waren het leukste om te doen.

Geweldig voor hele gezin

Met vier kids van 9 tm 19 naar klimbos geweest, vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg en veiligheid gewaarborgd. Kids hebben genoten.

Geweldig gave ervaring!

Het was geweldig, onze zoon heeft genoten en zijn vriendjes idem! De begeleiding was heel leuk, enthousiast en gaf de kinderen echt vertrouwen! Super ervaring!

Gorps Baantje 5

5051 PX Goirle