Graag
Het is een mooi klimbos, waarin de wat makkelijke parcoursen worden afgewisseld met wat moeilijkere.
Maar nadat we bij de receptie hadden aangemeld, was er bij het klimbos totaal geen check of er alle deelnemers waren. Onderlinge taakverdeling liep wat chaotisch, het was in eerste instantie niet duidelijk wie ons de uitleg ging geven over de zip lijn. Dit werd uiteindelijk wel goed opgelost. En kregen we een duidelijke uitleg. En fijn dat we eerst konden oefenen voordat we echt begonnen.
Tegen de platen van de zip lijn, mogen wel beschermingen geplaatst worden. Hier kom je hard tegen aan als je te laat remt. Wij zijn er 2x hard tegen aan gekomen. Waardoor je flinke verwondingen op kan lopen. Tegen de bomen zit wel goed bescherming. We hebben 1 keer door de plateau van de zip lijn een flinke wond op het onderbeen opgelopen. Na afloop werd er hierover gezegd: dat is niet zo handig en ik hoorde wel een klap. Maar er werd met de wond verder niks gedaan of naar gekeken. Bij de receptie hebben gevraagd om ontsmettingsmiddel en een koelpack. Hier werden we vriendelijk verder geholpen.
Verder werd er duidelijk uitgelegd welke parcoursen er waren.