Uitdagend klimpark met vriendelijke medewerkers.

Kinderen vonden het erg leuk en werden prima begeleid. Ze hielden goed rekening met het niveau van de deelnemers. Absoluut een aanrader!

Superleuk kinderfeestje waarbij kinderen hun grenzen verlegd hebben

Leuke parcours met veel afwisseling en keuze in moeilijkheidsgraad, goede uitleg en begeleiding.

Wat een super gezellige kinderfeestje hebben we gevierd!

Ervaren personeel, vriendelijk personeel en deskundig.

Leuk

Het is super leuk om tedoen !!

Goed georganiseerd en prima begeleiding

Heel leuke ervaring voor de kinderen. Spannend, uitdagend en met heel veel plezier de klimtijd doorgebracht.

Super leuke middag!

Goed geholpen daar Jaap en zijn vrouwelijke collega. Top middag gehad in het "junior" bos. Meiden hebben zich uitstekend vermaakt.

een geweldige klimervaring

als grootvader mogen beleven hoe de kleinzonen VEILIG leerden klimmen en zich ook op hoogte met vrees om leerden gaan.

Fantastisch!!

Wij hebben super GENOTEN. zo leuk om dit als gezin te doen. Ook elkaar echt te helpen. Het was n dag met n gouden randje

Nog eens simpel leuk plezier

Kinderen vonden het leuk, Mooie omgeving Goed opgebouwd Leerrijk Vriendelijk onthaal

Heb enorm genoten

Een super leuke activiteit gedaan met collega's

Met een leuke en duidelijke uitleg en begeleiding bij de activiteit. Daarna met collega's de dag kunnen afsluiten rondom het kampvuur met zelf mee gebracht eten en drinken. Echt een aanrader!! Voor een leuke teamdag en/of familie/ vriendendag.

Super georganiseerd

Ze waren de redder in nood toen het feestje van mijn dochter door een andere aanbieder werd gecanceld. Ze heeft hier een superfeest gehad. Lekker klauteren in de bossen met een topinstructeur. Echt heel erg leuk. Nogmaals dank voor het snelle schakelen!

Veel plezier gehad

Wij waren zelf te laat waardoor we minder tijd hadden voor het douane code kraker spel. Een GPS was stuk en kon niet vervangen worden , hetgeen nog meer tijdverlies opleverde. Een groep heeft, ondanks serieus zoeken, de schatkist niet gevonden. Al met al de opdrachten niet goed uit kunnen voeren. Er was ook geen eindprijs. Maar het was heerlijk weer om in het bos rond te struinen

Fantastische begeleiding

Gisteren met een groepje van De Zonnebloem Jong Zeeland in het klimbos geweest. De jongeren met een lichamelijke beperking hebben een aangepast parcours afgelegd en de begeleiding van het klimbos was ontzettend bekwaam, lief en geduldig. Wat hebben ze hard moeten werken, hulde!! Allemaal hartelijk bedankt en zowel de deelnemers als de vrijwilligers hebben genoten en vonden het echt cool.

Fantastisch

Vanwege lichamelijke beperking ben ik volledig rolstoelgebonden. Via Zonnebloem Jong kon ik ook de lucht in!! fantastisch om mee te mogen maken! Super dankjewel.. En hulde aan de 2 mensen die ons begeleid hebben op het parcours. 8 keer hetzelfde rondje. Met een super blije rolstoelgebruiker.. dan heb je wel een super conditie

Super tof en zeer vriendelijk ontvangst en begeleiding!

Met ons gezin hebben wij genoten van het klimparcours! Speciaal voor onze dochter met een lichamelijke beperking is gezorgd dat zij in alle rust de ruimte kreeg om te ontdekken wat zij kan en om zichzelf te overwinnen en te overtreffen. Daarnaast konden de andere kinderen vrijuit genieten van de verschillende parcoursen. De contacten en begeleiding waren erg prettig, meedenkend en behulpzaam. Bedankt voor deze SUPER ervaring!

Klein eenvoudig klimbos, weinig uitdaging.

Ten opzichte van andere klimbossen, is deze erg klein en eenvoudig. Voor kinderen tot 12 jaar leuk, maar voor oudere is het zonder uitdaging. Bij de ziplane's blijven kinderen vaak hangen zonder de overkant te bereiken.

Avontuurlijk

Met 4 jongens gaan klimmen, voor de 11e verjaardag van mijn zoon. In het begin is het best spannend, maar al snel raak je vertrouwd met het principe en kun je vertrouwen op het systeem en op de mannen die erbij aanwezig zijn mocht er toch even iets niet helemaal soepel lopen. We waren er op een prachtige zonnige herfstdag, dus kon niet mooier betreft kleuren en wat zonlicht dat door de bomen scheen. De jongens en wij als ouders hebben ons enorm vermaakt, het was spannend, soms inspannend en ontspannend tegelijk, in een heerlijke omgeving.

Voor de homo ludens

Spelen, adrenaline, sporten, buiten zijn, ongedwongen tijd doorbrengen met je vrienden, je uitsloven, trots zijn je angsten net weer een beetje te overwinnen, heerlijk tussen de prachtig hoge bomen, begeleid door personeel dat je lekker je eigen gang laat gaan, op je eigen tempo, met begrip voor iedereen. Ik wil morgen spijbelen van m'n werk, en weer gaan, dan klimmen we misschien weer net iets hoger! (Voor alle leeftijden, wij gingen met 2 kinderen en 3 volwassenen van rond de 40)

Geweldig!

Hele leuke activiteit en ook het eten daarna goed geregeld.

Een geslaagde middag

De leerlingen hebben het naar hun zin gehad in het klimbos!

Leuke klimervaring onder goede begeleiding

Onze 15 jarige zoon en een vriend van hem hebben het prima naar hun zin gehad. Alles werd duidelijk uitgelegd. Ze waren in 2,5 uur wel echt klaar. Het is niet heel groot.

Topdag

We hebben onze grenzen verlegd, en ook de kleine kinderen hebben zich goed vermaakt Goede uitleg en begeleiding

Super kinderfeestje gehad!

Goed geregeld, goede en leuke instructeurs! Mijn zoon heeft een top feestje gehad!

Gorps Baantje 5

5051 PX Goirle