Was een mooie en een leuke ervaring voor mijn kleinzoon

Was een leuke ervaring voor mijn kleinzoon met een goede begeleiding

Goede begeleiding, duidelijke uitleg en een fantastisch klimbos voor klein en groot!

Super leuk voor de kids

Aardige mensen, veel te doen en erg leuk voor de kinderen. Tussendoor ook erg lekker gegeten en wat gedronken. Top

Goed met hier en daar verbeterpunten

We kwamen met kids met een beperking klimmen. Het contact vooraf en de flexibiliteit waren superfijn! Dat heeft ons echt heel erg geholpen. Bij het klimbos ook vriendelijke mensen, maar het was fijner geweest als er meer begeleiders van jullie beschikbaar waren. We hadden maar 3 begeleiders en op een gegeven moment zijn er 2 groepen bijgekomen. We werken met kids met een beperking dus zeker voor die doelgroep is het belangrijk om voldoende mensen standby te hebben. Ook was de uitleg van het klimmen niet helemaal geschikt voor de kids en het verwarde ze alleen maar meer waardoor ze stress kregen. Bij het oefen ziplinen stond er ook geen medewerker om de kids op de vangen waardoor er 2 kinderen tegen de boom (waar geen kussen zat) geziplined zijn. Dat zijn dingen die voor ons voor volgend jaar fijn zouden zijn als die meegenomen worden. Tenslotte was het fijn geweest als we wisten dat er groepen vlak na ons kwamen zodat we de kids hierop in konden stellen. Al met al hebben de kids het leuk gehad (extra dank ook aan de man die de rolstoelbegeleiding deed) en dat is het belangrijkst.

Avontuurlijk en leuk

Alles super betreffende het hele klimavontuur en animatoren, echt top!!!! Enkel jammer dat het 45 minuten duurde vooraleer de kinderen er aan konden beginnen. Tip, laat de mensen die tijdig aanwezig zijn niet wachten op de te laat komende.

Top routes voor ieder wat wils.

Meerdere routes waarvan 1 bestaande compleet uit ziplines.

Fantastisch klimbos voor de kids

Leuke midag gehad met de kinderen (leeftijd 9 en 11)! In 2 uurtjes doe je gemakkelijke alle parcours. Leuke zips en voor kinderen voldoende uitdagend. Ervaren klimmers zullen onvoldoende uitdaging ervaren, maar met kinderen fantastisch!

Fenomenaal

Ook al heb ik zelf hoogtevrees is dit bos zeker een aanrader. Veiligheid zijn super. Super parcours met veel variatie, wij hebben met gans gezin super genoten. Zeker ook te doen met warme dagen, wel genoeg drinken meenemen.

Goed parcours en afwisseld.

Fijn de 4 verschillende routes. Je kunt in die 2 uur veel doen.

Zelfs geholpen met een bandenplaksetje, heel vriendelijk personeel

heel leuk, mooie uitdagingen!

het was een leuke en uitdagende klim voor de kinderen. ze hadden veel plezier en de begeleiding was ook goed.

Genoten van de kickbike

Na een prettige ontvangst bij Rocks ‘n rivers gingen we met routekaart en vragen op pad. De route is afwisselend, de vragen zijn leuk en het was een fijn actief samen zijn als gezin. Aanrader! En als afsluiting de antwoorden, toch verrassend;)

Leuk en uitdagend voor het hele gezin.

Het is een leuk klim is met verschillende parcours waardoor het voor iedereen leuk is.

T was geweldig

Mijn dochters en een zoon van een vriendin gingen klimmen en ziplinen. Personeel was heel vriendelijk en duidelijk. Een heerlijke activiteit met warm weer, onder de schaduw van lange bomen. Voor de moeders een heerlijk terras vlakbij. Leuke activiteit voor pubers.

De kinderen vonden het fantay

Kleindochter en nichtje (beide 9h te logeren. Zij hebben 2 uur veel plezier gehad met het klimmen. De hoge ziplone was hun favoriet. In het bos was het ook nog eens heel aangenaam, geen last van de warmte.

Geweldig klimbos.

Het parcours ligt in een prachtig Bos. Leuk klim parcours. Uitleg duidelijk. Voor de deelnemers: kom op tijd! Leuk uitje met kinderen vanaf een jaar of 9.

Vond het weer heel erg leuk

Weer heel goed geholpen en zeer vriendelijk personeel

Super goed

Genoten mede dankzij de goede begeleiding

Leuke, afwisselende en uitdagende opdrachten!

Onze jongens vonden het super! Alleen voor de jongste (4 jaar) soms nog moeilijke opdrachten.

Ge wel dig!!

De kinderen hebben er zo van genoten en hun angsten overwonnen door de super begeleiders. TOP‼️

Te druk.

Op 1/8/22 hebben we hier klim & zip gedaan. De uitleg en het aantrekken van de gordel en helm duurde alles bij elkaar 35 minuten. Dit van de totaal 2u. Hierna kon er op verschillende routes vrij geklommen worden. Op deze routes was het te druk. Met als gevolg dat er lang gewacht moet worden op andere. Daarnaast hadden we ook de pech dat er kinderen waren die niet verder durfde, waardoor iedereen terug moest klimmen, door het parcours om de kinderen eruit te halen. Ook was het geheel niet heel uitdagend, we zijn ook bij andere klimparken geweest, die veel uitdagender zijn. (Bijvoorbeeld die bij de kurenpolder in Hank)

Mooi bos met potentie maar matig onderhouden

Er zijn vele activiteiten mogelijk en de locatie, incl horeca erg mooi en gezellig. Echter vonden wij de activiteit die we hadden geboekt matig onderhouden. Het startpunt was ten eerste al moeilijk te vinden en vervolgens ontbraken elementen tijdens de speurtocht (wegwijzering) of bordjes waardoor niet alle activiteiten goed uit te voeren waren. Ook waren veel netten, touwen, bordjes kapot. Dit maakt op zich niet zo heel veel uit voor een activiteit in het bos, maar het zou de beleving beter maken indien dit goed in orde was. Er zou iets meer aandacht aan de beleving en puntjes op de i kunnen worden besteed.

Hartelijk ontvangen op mooie locatie

Na een hartelijk ontvangst een avontuurlijke tocht door de prachtige omgeving gemaakt. De kinderen in de leeftijd van 5 tot 9 jaar hebben zich prima vermaakt met de uitdagende opdrachten. Enige verbeterpunt is het onderhoud van sommige onderdelen. (Touw dat ontbreekt om over sloot te slingeren en de voelbakken bij laatste onderdeel) Maar bovenal een top locatie met gastvrije medewerkers!!

Leuke en spannende activiteit

Met de kleinkinderen een onvergetelijke paar uur beleefd. Leuke en uitdagende klimactiviteit. Als afsluiting nog van een prima lunch genoten.

Veel variatie, de begeleiding had meer interesse voor elkaar als voor de deelnemers...

Gorps Baantje 5

5051 PX Goirle