Te weinig begeleiding voor de kosten die je moet betalen voor de activiteiten.
Het was helaas vandaag erg regenachtig!
De onderdelen waren behoorlijk glad waardoor er geregeld kinderen uitgleden…
Er was bij de jongste ook geen begeleiding vanuit jullie, we kregen een rugzak met alles mee en moesten het allemaal zelf uit zoeken. En dat voor €9,- per kind. Daar hadden we wel wat meer van verwacht.
Ook bij de oudste was er maar 1 goede begeleider hoorde ik. Er stond wel genoeg man van jullie bij maar die deden niet heel veel begreep ik. Dus een collega wilde het zelf allemaal doen omdat het zo lang duurde steeds maar dat mocht niet. Erg jammer als je zo veel per kind betaald en er dan niet genoeg (goed) personeel bij staat en kinderen daardoor moeten wachten.
Toen we het middagprogramma gingen doen kregen we te horen dat dit geheel onze eigen invulling was. Terwijl ik begreep dat jullie leuke speelmogelijkheden hadden daar voor de kinderen. Helaas was dit niet het geval en werd er onder de overkapping/tent niks alternatiefs aangeboden (zoals we in onze mailwisseling hadden besproken). Hierdoor hebben wij helaas onze bussen eerder laten komen om ons op te halen.
Ook zou er kampvuur met marshmallows bij zitten. De kinderen hadden zich erop verheugd. Maar die was er ook niet. Alleen toen de laatste groep weg ging kregen ze nog snel een zakje marshmallows mee voor in de bus.
De kinderen hebben naar omstandigheden een leuke dag gehad, maar had naar onze mening leuker kunnen zijn. Zeker voor het grote bedrag dat we betalen.