Klimmen zelf was top, de afronding bij terugkomst matig.

Leuke groep instructeurs die je begeleiden tijdens het ondergaan van het parcours. Indrukwekkend, hoog, erg spannend soms en uitdagend. Bij mijn dochter was er een klein incidentje helaas, doordat haar karabijn afbrak tijdens het afdalen van een zipline. Gelukkig kwam er snel actie vanuit de instructeurs waardoor ze al snel verder af kon dalen. Bij terugkomst was er een grote groep aangekomen die ook het avontuur aangingen, het leek er op dat de staff wat onderbemand was want onze groep moest ruim 20 minuten wachten tot we werden geholpen bij het openmaken van onze harnassen. Het lange wachten was voor mij en de kinderen wel een domper op de middag. Ik had een snack en fris bijgeboekt voor onze partij, bij de balie kregen we te horen dat we of een snack of een fris uit mochten zoeken. Helaas had ik mijn telefoon niet bij, want dit bleek toch een drankje én een snack te zijn wat we niet hebben gekregen.

Leuk, maar te moeilijk voor jonge kinderen

Het parcours was leuk, maar niet helemaal geschikt voor mijn kinderen, terwijl ze wel aan de leeftijd en lengte eisen voldeden. Te licht voor de zipline en soms te klein voor bepaalde hindernissen. Daarnaast ging het harnas van mijn zoon steeds los, wat onveilig was.

Aardige behulpzame mensen

Staan altijd klaar om te helpen. Zelfs om mee naar boven te klimmen om de bevestigingen te wisselen wanneer een kind dat niet kan.

Erg leuk voor jong en oud.

Je hebt nog steeds het gevoel dat je in een bos. Mijn dochter van 10 vond sommige stukjes van het parcourt spannend, maar ze heeft haar grenzen verlegd. Vooral de tokkelbaan was haar favoriet.

Super gaaf klimbos!

We hebben een Geweldige paar uur geklommen en ge-zipt, eigenlijk na 20 had mijn zoon het al bekeken (stiekem toch eng) maar nu een korte pauze en even gepraat te hebben met een instructeur, 1x het parcour voor de rolstoelen gedaan te hebben, was hij niet meer te houden, we kwamen zelfs tijd tekort Haha!! Wel mooi dat ze er ook een rolstoelen parcour hebben, zo is het voor iedereen toegankelijk. Wij gaan er zeker nog een x heen.

Geen scheiding tussen 7 jarigen en 14 plussers.

Na de uitleg is het logisch dat je een proef moet doen. Maar laat dan eerst de groteren dat doen. De kleintjes deden er ruim een half uur over. En wij maar wachten. Ook bij de moeilijke klimtoestellen staat niet aangegeven vanaf welke leeftijd. Wij hebben bij een toestel een half uur staan wachten, omdat de kleintjes er niet bij konden en niet durfden. De medewerker moest ze helemaal begeleiden. Dus veel minder kunnen klimmen voor veel geld.

Als bonus opa heb ik van de grond meegekeken hoe de 12 jarige Kianosh en de 24 jarige Ruben genoten hebben van het klimmen en zipline. Voor de 12 jarige was het vooral angsten overwinnen en dat is hem goed gelukt. Super leuke middag met dank aan de blauwhelmen.

Etwas teuer

wir haben eine halbe Stunde später angefangen und mussten dennoch den vollen Preis bezahlen. Das war auch zu teuer für die wenigen Möglichkeiten. Wir hatten auch nach einer späteren Uhrzeit gefragt und angeblich gab es nichts. Aber später sind sie in den richtigen Kletter Park gegangen. Diese Option hätten wir gerne genutzt. Keine Info, was es für Optionen gibt und auf Google haben wir den Park auch nicht direkt gefunden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goed geregeld

Fijn mensen die je uitleg geven en je begeleiden

Leuk met vrijheid

Wij hadden met 3 kinderen de survival tocht geboekt. Helaas hadden we het verkeerde antwoordkaart meegekregen dus we snapte niet waar we de juiste antwoorden neer moesten schrijven. Maar dat mocht de pret niet drukken. Het was heerlijke chaos omdat we alles door elkaar deden. Leuk stuk bos waar je lekker door debladeren kan struinen en wat de kinderen vrij met takken kunnen slepen, touw slingeren, klimmen etc. De opdrachten uitvoeren zorgt voor competitie en uitdaging. Kinderen leren van elkaar.

Het is leuk en ze vonden het geweldig, maar er lopen ook veel kinderen rond die van alles van hout in de blinde mol gooien. Mijn kleinkinderen gingen er in en die brachten 25 stukken hout mee uit de tunnel. Verder diverse loopbruggen stuk en rot.

Leuk voor één keer

Had twee tieners bij me van 12 en 14 die al wat parcours gewend waren. En dan zijn 4 parcours wel weinig om twee uur plezier aan te hebben. Het eerste parcours is voor starters, baan twee ook nog en vrij kort. Baan 3 was uitdagend maar niet moeilijk. Baan 4 zijn 3 ziplines. Als met al hebben ze zich goed vermaakt, kregen ze duidelijke instructies en was er voldoende toezicht op deze rustige dag in de herfstvakantie. Dus prima baan om eens kennis te maken met klimmen tot een jaar of 9-10. Maar voor de wat meer ervaren toch liever naar andere klimparken. Maar nogmaals, net park, fijne begeleiders en professionele uitstraling. Hebben ons goed vermaakt.

Hartstikke leuk klimbos voor het hele gezin

Met knikkende knieen begonnen we aan ons eerste klim avontuur. Fijne uitleg, goede uitleg en ook werd de uitleg daarna gecondoleerd of je alles begrepen had. Top! Daar begonnen we klimparcour 1 makkelijke route waar we achteraf gezien de moeilijkere variant hadden genomen vanwege een parcours wissel. Hartstikke goed gegaan. Onze dochter 1.31 kwam bij bepaalde onderdelen wel wat lengte tekort. Dus iets groter was fijner geweest. Het zipline parcour was voor onze dochter een echt hoogtepunt. Moeder met hoogtevrees kon de 2 parcouren prima afleggen. Altijd leuk om met zn alle bezig te kunnen zijn. Vader heeft alle 4 de parcours gedaan en wij hebben enorm genoten van deze super leuke middag. Oow ja ook de planning in tijd is helemaal fijn. Je mag gewoon je parcour rustig afmaken. Zoals je leest veel enthousiasme. Aanrader! Bij twijfel zeker DOEN!

Het was geweldig!

Ondanks mijn hoogtevrees hebben mijn zoon en ik heerlijk geklommen. Ook voor het zelfvertrouwen van onze zoon was het heel fijn! Hij kon heel veel zelf doen!

Super mooie ervaring . Geslaagd gezins uitje

Het was super leuk . Mooie locatie , goede uitleg

Prima organisatie

Leuk parcours. Misschien kan de routing duidelijker.

Echt super leuk!

Heerlijk dagje geklommen. Zeer aardige begeleiding. Top dagje gehad. Groetjes Ruben en Boaz.

Ontzettend leuke onderdelen om te klimmen

Goede instructies. Erg leuke onderdelen, weer anders dan andere klimbossen en dat maakt het wel een aanrader.

Het was een heel leuk feestje!

Vriendelijke mensen die de kinderen goed kunnen aanspreken en verstand hebben van de activiteit. De kinderen hebben het heel erg naar hun zin gehad.

Geweldig!

Mijn kleindochter s hebben genoten en hun grenzen steeds verlegd. Fijne vriendelijke begeleiding! Top ervaring

Tegenvallend

Hele tijd in 1e bos moeten vermaken voor dat geld. Terwijl ik voor alle onderdelen had aangeven zoals parcours door de bomen en zipline. Blijkbaar is de communicatie niet duidelijk geweest !

Ontzettend geslaagd kinderfeestje!

Na een warm ontvangst werd er gestart met het shooting feestje. Leuke activiteiten en fijne begeleiding. Afsluiten met het kampvuur maakte het feestje helemaal af. De mannen hebben een fantastische middag gehad!

Erg leuk kinderfeestje gehad.

Shooting feestje is aanrader! De instructeur wist de kinderen de spellen goed uit te leggen. Hij was erg enthousiast en betrokken met de kinderen.

We hebben samen vader/zoon dag gevierd ivm zijn 10e verjaardag. We hebben echt 3 uur plezier gehad. Het was echt een leuk avontuur met al dat klimmen en sliden. Goed opgezet! Gr René en Nox

professioneel met het hart op de juiste plaats

Wij van de Hinkelaar, zijn met een 8 deelnemers en 10 vrijwilligers geweest. De begeleiding was goed, professioneel, geduldig en warm menselijk. Iedereen heeft kunnen doen wat mogelijk was, en lukte het klimbos niet, dan kon er ook geschoten worden. Was de kracht er niet om de kruisboog vast te houden, werd deze vastgehouden en kon de deelnemer de richting aansturen en de trekker overhalen. Wij werken vanuit de gedachte Hoezo kan niet ? Dat hebben ze bij Rocks en Rivers goed begrepen, Een fijne club bekwame mensen. Bedankt ! De Hinkelaar.nl

Gorps Baantje 5

5051 PX Goirle