Filters

7

Veel plezier gehad

Wij waren zelf te laat waardoor we minder tijd hadden voor het douane code kraker spel. Een GPS was stuk en kon niet vervangen worden , hetgeen nog meer tijdverlies opleverde. Een groep heeft, ondanks serieus zoeken, de schatkist niet gevonden. Al met al de opdrachten niet goed uit kunnen voeren. Er was ook geen eindprijs. Maar het was heerlijk weer om in het bos rond te struinen

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische begeleiding

Gisteren met een groepje van De Zonnebloem Jong Zeeland in het klimbos geweest. De jongeren met een lichamelijke beperking hebben een aangepast parcours afgelegd en de begeleiding van het klimbos was ontzettend bekwaam, lief en geduldig. Wat hebben ze hard moeten werken, hulde!! Allemaal hartelijk bedankt en zowel de deelnemers als de vrijwilligers hebben genoten en vonden het echt cool.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Vanwege lichamelijke beperking ben ik volledig rolstoelgebonden. Via Zonnebloem Jong kon ik ook de lucht in!! fantastisch om mee te mogen maken! Super dankjewel.. En hulde aan de 2 mensen die ons begeleid hebben op het parcours. 8 keer hetzelfde rondje. Met een super blije rolstoelgebruiker.. dan heb je wel een super conditie

 • Aanbevelen? Ja
10

Super tof en zeer vriendelijk ontvangst en begeleiding!

Met ons gezin hebben wij genoten van het klimparcours! Speciaal voor onze dochter met een lichamelijke beperking is gezorgd dat zij in alle rust de ruimte kreeg om te ontdekken wat zij kan en om zichzelf te overwinnen en te overtreffen. Daarnaast konden de andere kinderen vrijuit genieten van de verschillende parcoursen. De contacten en begeleiding waren erg prettig, meedenkend en behulpzaam. Bedankt voor deze SUPER ervaring!

 • Aanbevelen? Ja
4

Klein eenvoudig klimbos, weinig uitdaging.

Ten opzichte van andere klimbossen, is deze erg klein en eenvoudig. Voor kinderen tot 12 jaar leuk, maar voor oudere is het zonder uitdaging. Bij de ziplane's blijven kinderen vaak hangen zonder de overkant te bereiken.

 • Aanbevelen? Nee
8

Avontuurlijk

Met 4 jongens gaan klimmen, voor de 11e verjaardag van mijn zoon. In het begin is het best spannend, maar al snel raak je vertrouwd met het principe en kun je vertrouwen op het systeem en op de mannen die erbij aanwezig zijn mocht er toch even iets niet helemaal soepel lopen. We waren er op een prachtige zonnige herfstdag, dus kon niet mooier betreft kleuren en wat zonlicht dat door de bomen scheen. De jongens en wij als ouders hebben ons enorm vermaakt, het was spannend, soms inspannend en ontspannend tegelijk, in een heerlijke omgeving.

 • Aanbevelen? Ja
10

Voor de homo ludens

Spelen, adrenaline, sporten, buiten zijn, ongedwongen tijd doorbrengen met je vrienden, je uitsloven, trots zijn je angsten net weer een beetje te overwinnen, heerlijk tussen de prachtig hoge bomen, begeleid door personeel dat je lekker je eigen gang laat gaan, op je eigen tempo, met begrip voor iedereen. Ik wil morgen spijbelen van m'n werk, en weer gaan, dan klimmen we misschien weer net iets hoger! (Voor alle leeftijden, wij gingen met 2 kinderen en 3 volwassenen van rond de 40)

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Hele leuke activiteit en ook het eten daarna goed geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
7

Een geslaagde middag

De leerlingen hebben het naar hun zin gehad in het klimbos!

 • Aanbevelen? Ja
9

Leuke klimervaring onder goede begeleiding

Onze 15 jarige zoon en een vriend van hem hebben het prima naar hun zin gehad. Alles werd duidelijk uitgelegd. Ze waren in 2,5 uur wel echt klaar. Het is niet heel groot.

 • Aanbevelen? Ja
9

Topdag

We hebben onze grenzen verlegd, en ook de kleine kinderen hebben zich goed vermaakt Goede uitleg en begeleiding

 • Aanbevelen? Ja
10

Super kinderfeestje gehad!

Goed geregeld, goede en leuke instructeurs! Mijn zoon heeft een top feestje gehad!

 • Aanbevelen? Ja
8

Discgolf: leuke activiteit

Weer eens wat anders! Was leuk voor de hele familie. Soms even zoeken naar waar je naar toe moet gooien en niet zo handig dat er anderen door het bos lopen. Dan heb je het gevaar dat je per ongeluk iemand raakt. Maar zou het zeker aanraden om een keer te gaan doen!

 • Aanbevelen? Ja
5

Niet goed voorbereid

Wij hadden het shooting feestje geboekt met frietjes eten en een handijsje. Het handijsje hebben we niet gezien en bij het restaurant was niets gereserveerd terwijl ik twee weken voor aanvang nog naar jullie heb gebeld om te verifiëren of alles goed was geregeld, wat ook is bevestigd. Het waterraket schieten: dit verliep rommelig en geen enkele raket werkte goed waardoor naar een paar minuten de kinderen al afhaakte. Het katapultschieten: de instructeur wist zelf niet goed hoe dit moest...... Het boogschieten op elkaar was erg leuk, jammer was dat het te kort was omdat tegen het einde de kinderen het gevoel en behendigheid met de pijl en boog pas kregen. Ik zou julie dan ook willen advisrren om het archery tack wat langer te laten duren Het kampvuur met marshmallows; het kampvuurtje was niet goed aangestoken waardoor het na vertrek van de instructeur vrijwel direct uit ging omdat er veel te grote blokken gebruikt waren. Conclusie: de kinderen hebben een hele leuke dag gehad en veel plezier. Wij vinden het geheel zeer matig en knullig georganiseerd.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste John, Bedankt voor uw reactie! Allereerst onze excuses voor de miscommunicatie met het restaurant. De reservering is vanuit ons wel geplaatst maar deze is helaas niet goed ontvangen. Wij zullen uw tips omtrent de activiteit natuurlijk bespreken met de instructeurs en meenemen in het vervolg! Fijn om te horen dat de kinderen een hele leuke dag hebben gehad! Met vriendelijke groet, Team Klim & Avonturenbos

9

Leuke parcours en prima begeleiding

.

 • Aanbevelen? Ja
8

Nat, maar leuk

We hadden het kinderfeestje voor 7 jaar en ouder. De jarige werd 9 maar er waren nog kindjes 8 jaar. Er stond in de beschrijving niet echt duidelijk bij dat dit kinderfeestje geen echt boomklimparcours bevatte. Dat was wel jammer. Verder hebben de kids zich prima vermaakt, ook ondanks de regen. Prima begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
9

Grensverleggend, op een veilige manier

Leuk voor mijn 9de dochters verjaardag. Alle kinderen hebben hun grenzen verlegd. De 12,5 meter hoge sprong was echt een uitdaging

 • Aanbevelen? Ja
8

Leuke activiteit, vriendelijk personeel

Het survival parcours gedaan, rugzakje mee met info en gadgets. Kids vlot op pad. Sommige opdrachten gingen goed, anderen wat minder. Uiteindelijk genoeg gevonden om de zin te kunnen maken, iedereen blij met de verrassing!

 • Aanbevelen? Ja
10

Voor jong en oud(er) een geweldig leuke uitdaging

We waren met 10 personen in de leeftijd van 3 tot 74 jaar, waarbij iedereen zich geamuseerd heeft. Voor de één was de vrije val de ultieme uitdaging, voor de ander was dat het avonturenbos. Ook het kijken naar al die activiteiten was erg leuk en spannend, waarbij opviel dat er heel erg goed op de veiligheid van ieder werd gelet. Dus geweldige middag voor iedereen!!

 • Aanbevelen? Ja
8

heel leuk

we hebben als familie erg genoten in het klim en avonturenbos.Wat mij wel verbaasde was dat het voor passanten gratis is. Er waren namelijk nog een paar families die ons nog net niet wegstuurden naar de volgende opdracht. Dat is echt een minpunt. Ook zou ik wat meer doen aan onderhoud . Groet Anke van de wetering.

 • Aanbevelen? Ja
10

E Chopper rijden super leuk!! Echt een aanrader.

Wij gingen met z'n 4e de toeristische route rijden van 2 uur op de E Choppers. Echt heel erg leuk om te doen. Leuke route door en langs het bos en dorpjes. 1 min puntje was dat er in de route een weg zat met het bord doodlopende weg en allemaal mul zand wat bijna niet te berijden was en toch ook best spannend was omdat je niet wil vallen. Maargoed dat mocht de pret niet drukken. Wij hebben een fantastische middag gehad!

 • Aanbevelen? Ja
8

Steppen, echt een aanrader!

We hebben een hele leuke sportieve middag gehad. Fijne afwisseling tussen steppen en opdrachten. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig kinderfeestje gehad met de survival tocht en als top afsluiting zelf vuur maken en marsh!

Mooie locatie, goed ontvangst, duidelijke uitleg en vooral veel enthousiaste kids!

 • Aanbevelen? Ja
8

Geweldig leuke ervaring

We zijn geweest met het kinderfeest van onze dochter. Wat een mega leuke dag hebben ze gehad. Ze vonden het allemaal mega leuk. Zo mooi ze te zien genieten. Voor mij en schoonmoeder was het iets minder konden niet echt ergens zitten op een gewoon bankje of zo. (Schoonmoeder nieuwe heup ik hernia) beide hadden we veel pijn door 2 uur bijna alleen te staan en lopen of op een laag hobbelig bankje of een afgezagen boomstam te kunnen zitten. Maar verder echt alles top en super geregeld voor alle kids was het een onvergetelijke dag!!

 • Aanbevelen? Ja
5

E chopper rijden

We moesten er n half uur Van Te voren zíjn. Voor de uitleg. Die was kort en duidelijk. Leuke route! Toen we kwamen werden we bijna als criminele behandeld, omdat de E chopper beschadigd was. Niet door ons. N tip controleer voortaan eerst goed voor de mensen vertrekken. Om dit te voorkomen. Want t was echt niet leuk. Jammer om t zo af te sluiten. En daarna ook niet eens n excuus vanuit jullie. Gr. Gerda

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Gerda, Wij vinden het vervelend om te horen dat er een misverstand is ontstaan bij terugkomst van de E-Choppertocht. Naar onze mening is het misverstand ter plekke goed afgehandeld in jullie voordeel. Wij nemen jullie tip erg serieus en zullen dit bespreken met de instructeurs. Bedankt voor de reactie en wij hopen dat u toch genoten heeft van de E-Choppertocht zelf! Met vriendelijke groet, Team Klim- & Avonturenbos

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd