Erg leuk kinderfeestje gehad.

Shooting feestje is aanrader! De instructeur wist de kinderen de spellen goed uit te leggen. Hij was erg enthousiast en betrokken met de kinderen.

We hebben samen vader/zoon dag gevierd ivm zijn 10e verjaardag. We hebben echt 3 uur plezier gehad. Het was echt een leuk avontuur met al dat klimmen en sliden. Goed opgezet! Gr René en Nox

professioneel met het hart op de juiste plaats

Wij van de Hinkelaar, zijn met een 8 deelnemers en 10 vrijwilligers geweest. De begeleiding was goed, professioneel, geduldig en warm menselijk. Iedereen heeft kunnen doen wat mogelijk was, en lukte het klimbos niet, dan kon er ook geschoten worden. Was de kracht er niet om de kruisboog vast te houden, werd deze vastgehouden en kon de deelnemer de richting aansturen en de trekker overhalen. Wij werken vanuit de gedachte Hoezo kan niet ? Dat hebben ze bij Rocks en Rivers goed begrepen, Een fijne club bekwame mensen. Bedankt ! De Hinkelaar.nl

Goed en veilig georganiseerd

Leuk parcours top begeleiding was erg leuk met mijn kleinzoon samen

En top kinderfeestje

Wat een aanrader is dit! Mijn zoon van 8 en zijn vriendjes hebben een topmiddag gehad. Leuke activiteiten en instructeurs (die de kinderen ook een beetje uitdagen :-)

De kinderen hebben geweldig genoten

We hebben dit als activiteit voor kinderfeestje van onze zoon van 7 gedaan en het was een groot succes. Hoewel enkele kindjes niet durfden, was er voor de rest genoeg te doen om de 2u om te laten vliegen! Goede begeleiding (mag misschien iets meer in aantal ivm wachten voor controles van je zekering) en serieus hoge klimopties ook beschikbaar voor kleintjes! Let wel dat bij de totale klimtijd ook ruim de tijd voor aankleden en instructie zit, waardoor je netto dus pakweg 1,5u klimmen hebt (nog steeds meer dan genoeg voor de meesten). Ik denk dat we vaker terug gaan komen voor onze durfal!

Goed verzorgd team event door enthousiaste begeleiders.

De Outdoorchallenge van ons Team Event werd verzorgd door Klim en Avonturenbos Rocks 'n Rivers. De begeleiding deed het geweldig. We hebben een ontzettend leuke middag gehad. De BBQ werd naderhand verzorgd door de buren van De Roovertsche Leij en was ook top geregeld in één pakket.

Topfeestje!

Het team klimbos heeft onze dochter en 10 vriendjes en vriendinnetjes een topervaring bezorgd. Naast een fijne activiteit was het ook een echte teambuilding met aanmoedigen, felicitaties en ervaringen uitwisselen.

Overzichtelijk, leuk klimbos

Klimbos met vier parcours. Twee uur Klim en Zip is ruim voldoende om alles meerdere keren te doen. Goede begeleiding, hoewel de instructie voor mensen zonder ervaring misschien wat te snel ging. Niet het allermoeilijkste klimparcours in Nederland, maar voldoende uitdaging.

Onze kleinkinderen hebben er altijd heel veel plezier

Het is een heerlijke plek om een feestje te vieren. Het klimbos is voor alle leeftijden een hele leuke bezigheid. Wij waren er voor de tweede keer

Uniek!

Dat dit mogelijk is in een rolstoel ik geloofde het eerst niet. Maar het kan echt. Zoiets unieks gun ik iedere rolstoel gebruiker.

Was super

Goede uitleg en heel leuk klimbos

Onze kleindochters, 10 en 5 jaar , vonden het fantastisch.

Onze kleindochters, 10 en 5 jaar , vonden het fantastisch.

enerverend en uitdagend

Leuke en spannende middag met de kinderen die het parcours zeer konen waarderen.

de ziplines waren leuk en ook waren er veel ziplines het

klimmen was ook leuk maar soms wel een uitdaging (Hanna, 9jaar)

Fantastisch familiedag gehad

Wij hebben gisteren onze familiedag gehouden bij Rocks en Rivers. Ondanks de regen, hebben we genoten van de spellen en het enthousiaste personeel. Bedankt!

Erg leuk en geweldig goede begeleiding!

Wij waren met 6 personen, 4 kinderen en 2 volwassenen. Leuke klim mogelijkheden en de begeleiding is zowel actief, professioneel en gemotiveerd .

Xavi vierde zijn 7e verjaardag bij jullie en het was echt top geregeld.. met 4 man begeleiding hoefde de kinderen niet lang te wachten en werd alles echt goed uitgelegd.. een super fijne verjaardag geweest..

Roza, 7 jaar, vond het kei leuk!

Het kinderfeestje van onze dochter was erg geslaagd!

Fantastische ervaring voor iedereen!

Met 50 leerlingen van de Mytylschool Roosendaal een fantastische dag gehad in het klimbos. De voorzieningen waren goed, de ondersteuning vanuit de instructeurs was super en de activiteiten voor de leerlingen waren passend, uitdagend en super leuk!

De kinderen vonden het leuk

De kinderen vonden het leuk, ze hebben alleen de hele 2uur hetzelfde parcours gelopen. En ik vond het best aan de prijzige kant.

Nieuw, uitdagend en spannend, maar veilig voor iedereen!

Wij hebben pas geleden het klim en zip parcours vanaf 7 jaar gedaan en we hadden het fun klim kinderfeestje. Beide activiteiten zijn zeer goed begeleid en ontzettend leuk om te doen! Boven verwachting zelfs! De kinderen op het feestje noemden het allemaal het leukste feestje ooit! Dat zegt genoeg. Bedankt!

Escape douane tocht is niet meer compleet

De wandeling middels voor escape douanetocht is niet meer compleet. Er ontbreken aanwijzingen, waardoor de functie van de wandeling niet uitvoerbaar is. Hierdoor is de prijs die je ervoor betaald niet eerlijk en veel te veel. Helaas is deze ervaring dus slecht, terwijl voorheen met klimmen het prima was

Leuke parcoursen en fijne begeleiding!

Het was een leuke ervaring. Goed verzorgd, niet druk toen wij er waren.

Erg leuk!!

Wij hebben een teamuitje uitje met mijn zoon gedaan van kinderen rond de 9. Ze hebben allemaal en ook de ouders erg leuk gehad!!! Zeker een aanrader. Ook het aanwezige personeel is behulpzaam, houdt alles goed in de gaten en is erg vriendelijk. Bedankt voor de leuke middag en wij komen terug!!

Gorps Baantje 5

5051 PX Goirle