Heel mooi en ontspanne gesprek.

Het persoonlijke gesprek vind ik heel belangrijk. Ik kon open en eerlijk mijn ervaringen en wensen vertellen.

Reactie van het bedrijf

Beste Theo, Wat fijn dat je zo'n open een eerlijk gesprek hebt kunnen voeren met je consulent! Een mooie basis voor een succesvolle bemiddeling.

Zeer ontevreden

Ze beginnen goed met een zeer uitgebreid intakegesprek. Als je erop in gaat sta je meteen vanaf dat moment ingeschreven. Ik ben duidelijk geweest in mijn wensen en heb aangegeven wat voor mij belangrijk is; er was genoeg aanbod vertelde mijn consulente mij. Niks is minder waar. Geen enkel voorstel wat ze me deden kwam iets in de richting van wat ik zocht in een partner. Qua type en uitstraling totaal niet wat bij mij past. Diverse keren dit kenbaar gemaakt maar er wordt niet geluisterd. Het is een enorme investering geweest van €1680 eur en dan hebben we het over het goedkoopste pakket. Ik heb er totaal niks voor terug gekregen. Ik verwacht voor zo’n hoog bedrag echt wel meer dan wat ze hebben laten zien. Nadat ik na de laatste teleurstellende match per mail aangaf dat dit wederom totaal niet bij mij past, teleurgesteld was en het vertrouwen in hun kwijt was en de bemiddeling wilde stopzetten, heeft mijn consulente niet eens even persoonlijk contact met me opgenomen. Ik kreeg een standaard kort mailtje terug. Dit is makkelijk verdienen… zeker geen aanrader!

Reactie van het bedrijf

Beste Ciska, Bedankt voor je review! Al vinden we het natuurlijk jammer om te lezen dat je onze dienstverlening zo negatief hebt ervaren. We beginnen inderdaad gelijk na de uitgebreide intake en het tekenen van de overeenkomsten met het zoeken naar een geschikte match. Daarbij kijken we vooral naar het totaalbeeld dat wij hebben van de kandidaten, de leefwijze, het toekomstbeeld en of het iemand is waarmee je voor lange termijn gelukkig zou kunnen zijn als je elkaar beter leert kennen. We zijn regelmatig het gesprek aangegaan waarin we gesproken hebben over je wensen voor een partner. We luisteren daar zeker naar, maar hebben ook duidelijk aangegeven dat je een partner niet kan bestellen zoals je een product bestelt. We adviseren om de tijd te nemen om elkaar eerst goed te leren kennen voordat je een beslissing maakt of iemand een goede match kan zijn. Helaas is het bij elke kandidaat bij één kennismaking gebleven. Op jouw verzoek is je bemiddeling vroegtijdig gestopt. Wij hadden graag nog verder gezocht naar een volgende match waarmee je mogelijk wel een fijne relatie had kunnen opbouwen, zoals dat bij 75% van onze kandidaten gebeurd. In onze e-mail hebben we ook aangegeven dat je het aan kan geven wanneer je toch wil dat we verder zoeken. Mocht je daar behoefte aan hebben horen we het graag. Zo niet, dan hoop ik van harte dat je op een andere manier een fijne levenspartner vindt. Met vriendelijke groet, Imke Evers

Je leert jezelf kennen als nooit tevoren.

Mens en Relatie vindt passende matches voor je naar aanleiding van een zeer persoonlijke gesprek bij jou thuis. Dit geeft de consulent de kans jou echt te leren kennen en te zien hoe jouw dagelijks leven eruit ziet. Dit zorgt ervoor dat de matches die voor jou gevonden worden écht in jouw leven passen. De e-learning sluit aan de hand van testen perfect aan op jouw persoonlijkheid en bied jou de kans om de beste versie van jezelf te laten zien aan jouw volgende partnervoorstel.

Goede persoonlijke begeleiding van consulente!

Sinds augustus 2021 sta ik ingeschreven bij M&R, waarop ik in september al aan een eerste kandidaat werd gekoppeld. Deze ontmoeting verliep niet bepaald prettig, en eindigde voor mij heel teleurstellend, waarop mijn consulente ( Judy / Amstelveen) mij heel erg empathisch begeleidde en telefonisch een vinger aan de pols hield bij mij, echt zo super lief en betrokken! Nu, korte tijd terug, een tweede kandidaat ontmoet. Het klikte vrijwel meteen tussen hem en mij. Inmiddels hebben we elkaar nu een paar keer ontmoet en zijn serieus voornemens samen verder te gaan! Consulente Judy is blij voor mij en leeft echt mee. Haar empathische houding voelt heel warm en betrokken, mijn complimenten en dank aan deze vakvrouw!

Reactie van het bedrijf

Beste S, Judy is inderdaad een topper! Juist bij teleurstellingen is het ontzettend fijn om een betrokken consulent te hebben en wat fijn dat de tweede ontmoeting zo'n positieve ervaring is geweest. Veel plezier met het verder ontdekken van elkaar en veel geluk voor de toekomst.

Een volledig nieuw perspectief

Ik heb er (te) lang tegen aangehikt. Me aanmelden bij een relatiebureau vond ik een hele stap. Maar die koudwatervrees was achteraf ongegrond. Na een helder intakegesprek is consulente Gerrytsje voor mij aan de slag gegaan en is mijn wens uiteindelijk gerealiseerd. Een fijne relatie met een hele lieve partner. The future looks bright. Gerrit

Reactie van het bedrijf

Beste Gerrit, Ontzettend bedankt voor je mooie review en wat geweldig om te lezen dat het contact na bijna 7 maanden nog steeds zo goed is! Namens het hele team wensen we jullie al het geluk en liefde toe voor de toekomst.

Deze organisatie geeft een vertrouwd en betrouwbare indruk.

Ik heb een fijne intake met Gerrytsje Annema gehad. Haar ervaring en kundigheid zorgde ervoor dat ik het aandurfde om met Mens en Relatie in zee te gaan. Na online datingsites waarin ik maar niet slaagde om een fijne relatie te vinden. Ook de webinar van deze organisatie is nog eens leerzaam.

Reactie van het bedrijf

Beste Anja, Bedankt voor je mooie review en voor het vertrouwen in onze organisatie! Ik zie dat je inmiddels je eerste match hebt ontvangen. We wensen je een hele fijne kennismaking toe.

Teleurstellend

De dames die aan mij werden voorgesteld lieten me blijken, dat ze al eerder voorstellen hadden gehad en dat die bij hun steeds niet tot het gewenste resultaat hadden geleid. Ze waren daarom al bij voorbaat terughoudend. Vaak daarom (?) na de eerste ontmoeting geen vervolgafspraak kunnen maken. Tweemaal wel een vervolg, maar helaas na enkele keren blijkt dat er geen echte match kwam, ondanks mijn pogingen om me aan hun wensen en verlangens te conformeren.

Reactie van het bedrijf

Beste Hans, Wat jammer dat het niet lukt om een vervolgafspraak te maken. Maar we zijn weer volop bezig een nieuw match voor je te selecteren. Het heeft even tijd nodig en inderdaad duurt het soms wat meer matches totdat we samen de juiste hebben gevonden. Geef niet op! Ik hoop en verwacht dat we ook voor jou de juiste match kunnen vinden.

Ik had met Natascha een goed en prettig kennismakingsgesprek.

Natascha maakt ruimte en tijd om mij goed te leren kennen, mijn aard, mijn leefstijl en wensen. Hiervoor is illustratief de tijdsduur van ons gesprek: 3 uur. Niettemin weet zij ook irrelevante uitweidingen elegant kort te sluiten. En zij stelt geen vragen als het niet nodig is, maar helpt wel bij aarzelingen. Ik had na afloop het voldane gevoel dat ik op een reële manier uit de verf was gekomen .

Vertrouwen, betrokken, integer en transparant.

Na de informatieaanvraag was er snel contact en een geplande afspraak met mijn consulente. De intake was prettig, open en in een fijne sfeer. Dat gaf voor mij de doorslag om met M&R verder te gaan, De totstandkoming van mijn profiel, na een gedegen interview, verliep plezierig en leverde een duidelijk beeld van mij op. Er was een fijne en goede klik met mijn consulente. De presentatie van mijn eerste partnervoorstel verliep zeer plezierig en betrokken. Er was voldoende ruimte om mijn vragen te stellen, Na de eerste contacten met de voorgestelde partners, bleef mijn consulente betrokken. Ik wil nog wat evaluatieve opmerkingen meegeven, die echter geen afbreuk doen aan mijn positieve ervaringen met M&R. * Het boek, “Ja ik wil” had ik graag eerder ontvangen. * De informatieve filmpje waren in volgorde niet altijd logisch en klopte ook niet met mijn proces. * De thema’s van de filmpjes zijn prima, echter de stem van Liselotte Visser leidt erg af. Misschien de filmpjes in laten spreken door een professional. Ik heb M&R van harte aanbevolen aan mijn vriendin! Inmiddels is daar ook al een partner voorstel gedaan.

Niet mijn ding omdat ik ook visueel ingesteld ben. Consulente is daarintegen zeer begaan en correct.

Na ruim 2 jaar ingeschreven te staan bij Mens & relatie moet ik constateren dat de methode mij niet past. Voor mij is visueel te belangrijk niet alleen vanwege een zekere ‘aantrekkelijkheid’ maar meer ook om de uitstraling in combinatie juist met het ‘verhaal’ van iemand. Dat gezegd hebbende wil ik Consulente Judy Gunnink een dikke vette pluim geven. Ze luistert zeer goed, heeft veel geduld en denk enorm met je mee. Ze ziet ook veel mogelijkheden en is creatief. Door haar was het bijna gelukt!

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, Bedankt voor je compliment voor Judy Gunnink (consulent Amstelveen). Wij kennen Judy ook als erg betrokken, geduldig. Ze denkt in mogelijkheden en is creatief. Ook begrijp ik dat je zegt dat de methode niet past. Dat kan. Maar dan vind ik het wel heel jammer dat Judy dan een 3 krijgt. Mag ik je vragen dit cijfer in heroverweging te nemen?

Erg leuk

Ik had een leuk intake gesprek met de consulente. Het eerste partnervoorstel was een erg leuk profiel dat goed bij mij past. Bij de eerste date klikte het leuk en we zijn nu toch al een paar afspraakjes verder.

Vriendelijk en duidelijk intakegesprek

Bij het intakegesprek heb ik een goed beeld gekregen van de werkwijze van Mens en Relatie. Een vriendelijke benadering en een doelgericht interview heeft er toe geleid dat de consultant een goed beeld heeft van wie ik ben en wat ik graag zou willen. Dit als basis voor het zoeken naar mogelijk toekomstige matches.

hele ervaring met goed resultaat

Vanaf het allereerste contact met Janneke Biemond heb ik een goed gevoel gehad over Mens en Relatie. Ik was erg huiverig om met een voor mijn gevoel datingbureau in zee te gaan, maar Janneke wist mij er van te overtuigen dat het bij mens en relatie heel anders werkt om een partner te krijgen. En ik heb dat ook heel gauw gemerkt. Heb kennis gemaakt met een nieuwe partner, wat tot nu toe erg goed lijkt en weet zeker dat Mens en Relatie een onderdeel was van het tot stand komen van deze relatie. Anders was dat niet gebeurd met deze persoon.

Heb het als zeer prettig ervaren.

Ik heb veel aan Janneke Bremond gehad. Vond het contract met haar erg fijn.

Je wordt prettig behandeld en ze doen hun best om een goeie match voor je te vinden

Heb een partner voorstel gehad en dat klikte met een na ons eerste telefoontje

heel positief

Het was een positief gesprek. Dezelfde dag ontving ik de profielschets al, waar ik me helemaal in kon vinden.

Ik ben nieuw hier

Ik heb deze mens relatiebureau gekozen om de ware te vinden, ik heb er vertrouwen erin dat het ook helemaal gaat lukken met jullie hulp

Reactie van het bedrijf

Hi Cindy, Welkom bij Mens & Relatie en bedankt voor je mooie review! Wij helpen je natuurlijk graag bij deze zoektocht en ik zie dat je inmiddels je eerste match al hebt ontvangen. Veel plezier met de kennismaking!

Ze stelt mij op me gemak ,

Fijn en gemakkelijk praten ,kan goed uitleggen en belangrijk ,ze neemt de tijd!!

Reactie van het bedrijf

Beste Mart, Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat Natascha u zo goed heeft kunnen begeleiden tijdens de eerste stap van onze zoektocht naar een fijne partner voor u.

Erkenning voor mijn grote emotionele stap naar een toekomst met een partner, was de basis.

Gerrytsje had ons eerste telefooncontact goed onthouden en wist nog hoe groot de stap was en is voor mij. Ze nam de tijd en keek voorbij die eerste indruk. Erkenning van en met geruststellende woorden, zonder dat zij mijn zinnen bagatelliseerde, waren we uren verder. Ze heeft de uitstraling je te leren kennen. Mijn vertrouwen was gegroeid en met een geweldig omschreven profieltekst durfde ik het aan. Omdat we beide vinden dat ik bij die 75% hoor waarbij het lukt geluk te vinden!

Reactie van het bedrijf

Beste R, Bedankt voor uw mooie review en bij Gerrytsje bent u zeker in goede handen!

Ik vond het aan het begin van het gesprek wel spannend, wist niet precies wat er gevraagd zou worden. Niki kon me daarin wel op mijn gemak stellen. Hierdoor verliep het gesprek vloeiend en wist ik wat ik kon verwachten. Het gesprek zelf ging diep in op wie ik als persoon ben en hoe ik zo geworden ben. Al met al een profielschets gekregen die volgens mij en anderen goed weergeeft wie ik echt ben.

Reactie van het bedrijf

Beste Jochem, Ik kan me goed voorstellen dat de aanmelding spannend was, maar fijn om te lezen dat Niki je op je gemak kon stellen. Een goede begin van een mooie samenwerking!

Goed ervaring

Het eerste contact met mevrouw de Man was uiterst correct, zorgvuldig en vakkundig onderbouwd. Het eerste gesprek kwam zorgvuldig tot stand en was erg prettig en gaf een uitstekend gevoel van vakkundigheid

Reactie van het bedrijf

Beste Johannus, Bedankt voor uw mooie review! Mooi dat het begin van onze samenwerking zo zorgvuldig en prettig is geweest.

Het was een fijn intake gesprek

Het was een uitvoerig gesprek waarin veel aan bod kwam en de consulente vulde mij goed aan als ik het even niet wist. Het enigste minpuntje was dat er bij de richtlijnen ten behoeve van de bemiddeling een beetje wordt opgedrongen wat je moet kiezen om de slagingskans te verhogen.

Reactie van het bedrijf

Beste Kirsten, Goed om te lezen dat het gesprek met Niki een fijn gesprek is geweest. Ze is een ervaren consulent en wil natuurlijk de kans dat je een fijne partner vindt, zo groot mogelijk maken. Op naar een mooie match voor je!

In een woord: Geweldig

Niki, heeft een zeer goed inlevingsvermogen en voelde feilloos aan wat voor partner ik zoek. Heeft ook een goede profielschets gemaakt van mij. Ik hoop dat de organisatie slaagt om en goede match te vinden. Ook vind ik de dagelijkse mail van Liselotte Visser erg fijn. Hierin zijn tips opgenomen die ik ook zeker zal gaan gebruiken. Dit mede omdat ik mijn hele leven nog nooit aan een dating heb meegedaan en het voor mij een complete nieuwe wereld is.

Reactie van het bedrijf

Beste Rene, Wat goed dat je ook het coaching programma volgt. Altijd fijn om wat extra tips te krijgen die je kunnen helpen bij het daten. Samen met Niki gaan wij zoeken naar een fijne partner voor je, zodat je de tips kan gaan toepassen en nieuwe liefde kan vinden.

Fijn eerste gesprek met Nicolette, ik heb me meteen aangemeld

Nicolette kwam bij mij thuis, waar we de mogelijkheden en mijn slagingskansen besproken hebben. Verder hebben we besproken wat ik zoek in een nieuwe relatie en wat ik natuurlijk te bieden heb. Nicolette begreep goed wat ik zoek en we zijn het avontuur aangegaan.

Reactie van het bedrijf

Beste Robert, Wat fijn dat je het gesprek met Nicolette zo positief hebt ervaren! Op naar een mooi en succesvol avontuur.

Ze beloven veel maar.....weinig inhoudelijk

Heb inmiddels 2 keer bij mens & relatie ingeschreven gestaan. Bij de start gaat alles vlot. Als je getekend hebt volgt daarna een lange stilte. Je gaat denken dat ze je vergeten zijn. Maar eens mailtje gestuurd. En promt 2 dagen later staat er een voorstel voor je klaar. Toevallig? En, let op. Je tekent voor minimaal 4 voorstellen. Dat betekent ook 4 voorstellen en niet meer. Verwacht echt niets meer daarna. Formeel is dat de overeenkomst. Die veel genoemde slagingskans van 75 % is uit de jaren 70, toen Merel Monch, de oprichter was.

Reactie van het bedrijf

Geachte heer, Wat vervelend dat uw ervaring niet positief is. Maar uw naam en uw emailadres komen niet voor bij ons. Kunt u ons uw clientnummer doorgeven. We zouden graag inhoudelijk willen reageren. Alvast bedankt.