Zeer betrokken en nauwkeurig

Mijn matchmaker Eugenie van Haastrecht heeft me geholpen een match te vinden en het was meteen raak bij de eerste match. Ze is bij mij thuis langs gekomen in Geleen (Limburg) en heeft een intakegesprek met me afgenomen, door haar open houding was dit totaal niet ongemakkelijk. Na de eerste date met mijn match heb ik haar laten weten hoe het is gegaan en ze liet merken dat ze oprecht blij was. Ook nadat ik haar vertelde dat ik een relatie heb gekregen met mijn match en zelfs een maand later heeft ze laten weten hoe blij ze is voor ons en ze is door altijd betrokken en behulpzaam geweest.

Het voelde vertrouw aan

Ik heb een hele leuk gesprek gehad met Jacqueline Hoge ze kwam heel vrolijk én deskundige over nauw maar wachten op de eerste match

Intake met Helma Heesmans was spergoed

Voelde me direct erg op mijn gemak en veilig bij Helma. Heeft respect en geduld, luistert erg goed. Had direct een klik met haar

fijn gesprek wat vertrouwen geeft

Inge kwam langs en levert duidelijk een persoonlijke aanpak. Ze is warm, betrokken en vriendelijk. Geeft vertrouwen in wat ze vertelt en weet goed waar ze het over heeft. Achteraf had ik denk ik wel even bedenktijd gewild voor ik overging op het aanschaffen van het pakket. Dat voelde een beetje gehaast, gepusht. Ook was ik verbaasd dat er relatief weinig matches zullen gaan komen, op basis van mijn profiel/ pakket. Ik had dat even op me willen laten in werken bedenk ik me nu.

Mariska Mediati: betrokken, vriendelijk en empathisch.

Na een geruime periode van eenzaamheid heb ik het initiatief genomen om Mens en Relatie te benaderen teneinde die situatie proberen te veranderen. De eerste contacten verliepen heel warm, persoonlijk en professioneel. Door Mens en Relatie ben ik gekoppeld aan hun matchmaker Mariska Mediati. Spoedig daarna volgde een uitgebreid kennismakingsgesprek met Mariska bij mij thuis. Zag er eigenlijk best wel een beetje tegenop. Mariska kwam keurig op de afgesproken tijd. Het daarop volgende informatieve gesprek stelde me heel erg gerust. Heb die ontmoeting als heel warm en betrokken ervaren. De volgende stap was de concept tekst van mijn persoonlijkheidsprofiel. Mariska heeft dat op een voor mij uitstekende wijze verwoord. In de daarop volgende periode heb ik uiteindelijk een drietal voorstellen ontvangen. “Wie van de Drie” was de laatste kandidate. Inmiddels hebben we een aantal persoonlijke kennismakingsgesprekken gehad volgens het door Mens en Relatie aangegeven protocol. Het voelt ons beiden ontzettend goed! Een mooie en waardevolle start van een hopelijk langdurige relatie! Ik ben Mariska veel dank en sympathie verschuldigd voor haar initiërende rol in dit proces. Voelde me met haar heel erg vertrouwd om veel persoonlijke zaken te delen. Ze is daar met discretie mee omgegaan. Ben heel erg blij met haar betrokkenheid, warmte en belangstelling.

Uitstekend, geïnteresseerd, grondig, ontspannen, openhartig, vertrouwd

Judith is een slimme, vriendelijke, empathische vrouw die door haar persoonlijke wijze van benadering een ontspannen en letterlijk openhartige sfeer creëert. Het gesprek met Judith beweegt zoals golven in het water, nu eens omhoog en dan weer moeiteloos de diepte in. En met een gulle schaterlach. Een bewogen vakvrouw!

goed gevoel

Ik heb na afloop van het gesprek een goed gevoel aan over gehouden. Er werd goed geluisterd, meegedacht en mijn vragen werden beantwoord. Ik heb er vertrouwen in!

Positief contact.

Het telefonisch contact gaf al vertrouwen met Inge. Na het prettige huisbezoek, bleek uit de profielschets dat Inge goed geluisterd en geobserveerd heeft. Er wordt een score gevraagd en geef 4 sterren, maar hoop dat dit 5 sterren worden. Helly

zeer positief

Ik ben geholpen door consulent Judith Bakker, Warme contact, vertrouwd, professioneel, ben heel blij mee :)

Eerste afspraak met de Matchmaker gehad

Mijn eerste afspraak met de Matchmaker Jacqeline gehad dit is heel gezellig geweestverlopen.Nu wacht op mijn eerste match, dit vind ik wel lang duren.

Professionaliteit en aandacht voor mijn persoon.

Mijn matchmaker Jacqueline Hoge kwam op mij over als zeer deskundig en betrokken. Ze is een leuke enthousiaste vrouw, en ik ben er van overtuigd dat zij heel erg haar best gaat doen om voor mij de liefde te vinden. Ik ben zeer benieuwd hoe dit zich verder gaat ontwikkelen voor mij.

Komt heel goed over

Zo als zei het overbrengt, dat is goed. In haar heb ik vertrouwen, dat heb ik niet bij iedereen

Een prettig intakegesprek

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kwam Inge bij mij langs, die het bedrijf "Mens en Relatie" vertegenwoordigt. Inge is een heel aardig, vrolijk en sympathiek persoon. Ze is ontspannen en open, waardoor ze snel vertrouwen wekt. De klant wordt meer open voor intieme gesprekken. Inge stelt veel vragen , maar luistert ook goed naar de klant. Ze is geinteresseerd in zowel de persoonlijkheid als de behoeften van haar gesprekspartner. Inge heeft een positieve indruk op mij gemaakt en ik hoop dat we samen ons gestelde doel zullen bereiken.

Geweldig lieve vrouw Inge leuk gesprek gehad voelde me meteen thuis bij haar zodat ik open kon praten

Een helder,open en eerlijk gesprek

Mijn gesprek met Eugenie heb ik als prettig ervaren. Op een duidelijke manier heeft ze me verteld over mens en relatie, tussendoor was er genoeg ruimte om vragen te stellen. Op deze manier gelkozen om verder te gaan met mens en relatie.

Persoonlijk en duidelijk

Het gesprek met Janneke werd snel gepland. Alle communicatie met haar verloopt snel en duidelijk. Het gesprek was persoonlijk en helder. Ze ging in op mijn vragen, stemde de informatie af op mijn wensen en vroeg door als het nodig was. Ze was transparant in de mogelijkheden en slagingskansen, dat stel ik erg op prijs want daardoor weet ik (tot op zekere hoogte natuurlijk) wat ik kan verwachten. Ze vertelde duidelijk wat ze gaan doen en wat dit inhield. De afstemming over foto's en profieltekst verliep ook snel. Ik zie uit naar de verdere en hopelijk succesvolle samenwerking.

Het lijkt erop dat ik de ware heb “gevonden”

Na een relatie van 10 mnd was ik het vertrouwen kwijt, in mezelf maar ook in de wereld. Na een paar gesprekken met Imke, was ik weer zover dat ik de zon weer zag gaan schijnen. Nu een fijne relatie met Petra. Dankjewel daarvoor Imke. En M&R.

Het voelde direct vertrouwd

Ik heb een prettig gesprek gehad met Janneke. Het voelde open, vertrouwd en ik kon helemaal mezelf zijn. Natuurlijk brengt zo'n gesprek een gezonde vorm van spanning met zich mee, maar door de prettige houding van Janneke voelde ik mij direct op mijn gemak. Zij geeft mij vertrouwen en tegelijkertijd rust in dit proces. Ik kijk uit naar dit verdere avontuur in samenwerking met Janneke!

Goed voorbereid en relaxt intake gesprek

Ik voelde mij gelijk op mijn gemak en zag dat Janneke empathie en kennis van zaken heeft.

Fijne, warme persoonlijkheid

Janneke Biemond was bij mij op intakegesprek. Het gesprek klikte direct vanaf het eerste moment. Ze vraagt goed door en luistert goed naar wat je verteld. Geeft helderheid en kon na afloop een goede beschrijving geven hoe ik als persoon ben.

Rianne luistert écht, blijft bij de kern en ziet wat er achter het verhaal schuilgaat.

Er was ruim de tijd voor het gesprek; na 1,5 uur over mezelf praten voelde ik zowel voldoening als een zekere vermoeidheid - zeker omdat Rianne doorvraagt en probeert achter de schermen te kijken.

Professioneel

De intake door mw. Niki de Man verliep heel plezierig. Ze luisterde goed, gaf tips en wist een fraaie samenvatting te maken van ons gesprek. Hierdoor kwam er een helder profiel uit waar ik me in kan vinden.

Snelle reactie en nemen de tijd

na het aanmelden werd er snel contact opgenomen om een afspraak te maken. Tijdens het eerste gesprek voelde het gelijk vertrouwd en werd de tijd genomen om alles uit te leggen en heb je alle tijd om je verhaal te vertellen.

prettig gesprek, vriendelijk en open

zie hierboven

Dikke Prima!

Een fijn,open, intakegesprek gehad met de Matchmaker uut Drenthe , Jacqueline Hoge. Jacqueline heeft de skills ; vertrouwd, open en eerlijk! En bovendien gezellig! Kortom Dikke Prima !

Kaldenkerkerweg 15

5913AB Venlo