Een prettig intakegesprek

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kwam Inge bij mij langs, die het bedrijf "Mens en Relatie" vertegenwoordigt. Inge is een heel aardig, vrolijk en sympathiek persoon. Ze is ontspannen en open, waardoor ze snel vertrouwen wekt. De klant wordt meer open voor intieme gesprekken. Inge stelt veel vragen , maar luistert ook goed naar de klant. Ze is geinteresseerd in zowel de persoonlijkheid als de behoeften van haar gesprekspartner. Inge heeft een positieve indruk op mij gemaakt en ik hoop dat we samen ons gestelde doel zullen bereiken.

Geweldig lieve vrouw Inge leuk gesprek gehad voelde me meteen thuis bij haar zodat ik open kon praten

Een helder,open en eerlijk gesprek

Mijn gesprek met Eugenie heb ik als prettig ervaren. Op een duidelijke manier heeft ze me verteld over mens en relatie, tussendoor was er genoeg ruimte om vragen te stellen. Op deze manier gelkozen om verder te gaan met mens en relatie.

Persoonlijk en duidelijk

Het gesprek met Janneke werd snel gepland. Alle communicatie met haar verloopt snel en duidelijk. Het gesprek was persoonlijk en helder. Ze ging in op mijn vragen, stemde de informatie af op mijn wensen en vroeg door als het nodig was. Ze was transparant in de mogelijkheden en slagingskansen, dat stel ik erg op prijs want daardoor weet ik (tot op zekere hoogte natuurlijk) wat ik kan verwachten. Ze vertelde duidelijk wat ze gaan doen en wat dit inhield. De afstemming over foto's en profieltekst verliep ook snel. Ik zie uit naar de verdere en hopelijk succesvolle samenwerking.

Het lijkt erop dat ik de ware heb “gevonden”

Na een relatie van 10 mnd was ik het vertrouwen kwijt, in mezelf maar ook in de wereld. Na een paar gesprekken met Imke, was ik weer zover dat ik de zon weer zag gaan schijnen. Nu een fijne relatie met Petra. Dankjewel daarvoor Imke. En M&R.

Het voelde direct vertrouwd

Ik heb een prettig gesprek gehad met Janneke. Het voelde open, vertrouwd en ik kon helemaal mezelf zijn. Natuurlijk brengt zo'n gesprek een gezonde vorm van spanning met zich mee, maar door de prettige houding van Janneke voelde ik mij direct op mijn gemak. Zij geeft mij vertrouwen en tegelijkertijd rust in dit proces. Ik kijk uit naar dit verdere avontuur in samenwerking met Janneke!

Goed voorbereid en relaxt intake gesprek

Ik voelde mij gelijk op mijn gemak en zag dat Janneke empathie en kennis van zaken heeft.

Fijne, warme persoonlijkheid

Janneke Biemond was bij mij op intakegesprek. Het gesprek klikte direct vanaf het eerste moment. Ze vraagt goed door en luistert goed naar wat je verteld. Geeft helderheid en kon na afloop een goede beschrijving geven hoe ik als persoon ben.

Rianne luistert écht, blijft bij de kern en ziet wat er achter het verhaal schuilgaat.

Er was ruim de tijd voor het gesprek; na 1,5 uur over mezelf praten voelde ik zowel voldoening als een zekere vermoeidheid - zeker omdat Rianne doorvraagt en probeert achter de schermen te kijken.

Professioneel

De intake door mw. Niki de Man verliep heel plezierig. Ze luisterde goed, gaf tips en wist een fraaie samenvatting te maken van ons gesprek. Hierdoor kwam er een helder profiel uit waar ik me in kan vinden.

Snelle reactie en nemen de tijd

na het aanmelden werd er snel contact opgenomen om een afspraak te maken. Tijdens het eerste gesprek voelde het gelijk vertrouwd en werd de tijd genomen om alles uit te leggen en heb je alle tijd om je verhaal te vertellen.

prettig gesprek, vriendelijk en open

zie hierboven

Dikke Prima!

Een fijn,open, intakegesprek gehad met de Matchmaker uut Drenthe , Jacqueline Hoge. Jacqueline heeft de skills ; vertrouwd, open en eerlijk! En bovendien gezellig! Kortom Dikke Prima !

Het interview verliep ontspannen en punctueel.

Judy Gunnink komt over als een vriendelijke opgewekte vrouw met kennis van zaken. We konden meteen goed met elkaar praten, het interview verliep ontspannen en punctueel. Ik ben heel benieuwd naar de resultaten en ben hoopvol gestemd.

De kwaliteit van de matchmaker is heel belangrijk

De matchmaker in regio Haarlem, Heidi Sutorius is TOP.

uitstekken geholpen.

op een hele fijne manier de begin gesprekken gehad. met een luisterend oor en goede adviezen gegeven. dank je wel.

Wat is het toch enorm fijn en inspirerend om samen met andere Singles tussen de 30 en de 80 jaar eee

Wat is het toch goed om samen met andere Singles tussen de 30 en de 80 jaar , mannen en vrouwen, een workshop te doen bij Mens & relatie. Het is goed om te oefenen met elkaar in hoe je kunt daten op een positieve en vriendelijke manier. Heel fijn, ik heb meer (zelf) vertrouwen gekregen. Dit zouden we vaker moeten doen! Een aanrader voor iedereen die single is en op zoek naar een leuke partner!

Zeer interessante workshop met oefeningen en de psychologie achter het onderwerp.

Door de oefeningen en het napraten hierover krijg je een beter inzicht over jezelf en je gesprekspartner.

Uitermate zinvol

Na al een langere tijd bezig met de zoektocht naar een partner, en de seminars van mens en relatie gevolgd hebbende, was dit een prima Aanvulling om goed voorbereid een mogelijk nieuwe partner te ontmoeten.

Goede voorlichting en hulp bij daten

Er werd veel aandacht besteed aan het juiste gedrag om te daten. Live date-tests waren leerzaam.

Blij met mijn aanmelding

Ik vond het leerzaam, van de hele dag en hoe het allemaal goed uit te leggen is. En dat je met elkaar kunt ondersteunen door oefeningen met elkaar doet en terug komt bij elkaar. Het was een positieve en fijne ontmoeting.

Top Matchmaker

Imke, Managed to match me on the first attempt! We are 1+ years together and going strong! Imke was super attentive and very quick to respond to any questions. Highly recommend!

Zit midden in het proces, maar verloopt vlotjes tot op heden.

Matchmaker Jacqueline komt professioneel over en is op de achtergrond goed aan het zoeken voor een geschikte match. Verder goed door de cursus begeleid door Imke Evers. Dingen met haar bespreken voelt vertrouwt en ze straalt rust uit, ook als het over persoonlijke onderwerpen gaat. Verder heeft ze gedegen kennis en tips die ze met liefde deelt.

Eugenie, matchmaker Zuid-Limburg voor ‘Mens en Relatie’ heeft mij zeer adequaat begeleidt.

Eugenie heeft mij open en op een vriendschappelijke manier geïnterviewd voor de totstandkoming van mijn profiel en de juiste keuze gemaakt bij het ‘matchen’. Dit heeft geleid tot een blijvende relatie.

Leuke dame.

Heidi is een fijne gesprekspartner en heel makkelijk in de omgang

Kaldenkerkerweg 15

5913AB Venlo