Fijne schoenen voor mijn brede voet met hoge wreef

Mijn ervaring is positief te noemen. Ik vind het fijn dat ik de schoenen eerst kan uitproberen voordat ik betaal. De levering is supersnel en tot nu toe heerlijke schoenen met steeds een moderne touch.

Een geweldige firma

Zeer goede service

Grote keuze

Zeer tevreden over levering, keuze en producten

Leuke modellen en veel keus

snel geleverd en goede kwaliteit

Uitstekende service

Heel klantvriendelijk en heel tevreden met de schoenen en het aanbod

Toen bleek dat de rechterschoen niet goed was kreeg ik per kerende post nieuwe zonder kosten.

Heel erg tevreden

Fijne schoenen, binnen 2 dagen in huis, perfecte pasvorm

Ben erg blij

Ben zo blij dat mijn pedicure deze schoenen heeft aan bevolen. Ik hen nu geen pijn meer in mijn kleine teentje.

Ik ben een zeer tevreden klant, het is jammer dat het model wat mij het beste past uit het assortiment is gegaan. Hopelijk komen ze nog terug, want zonder dat model in alle kleuren / prints heb ik een probleem. Intersko is al jaren mijn redding!

Geweldige schoenen.

Sinds ik deze schoenen draag, nooit geen last meer van pijn aan de tenen. Ik wandel veel ook op deze schoenen ik heb ook geen andere meer. Ze zijn voor mij geweldig.

Snel geleverd en mooie schoenen

De schoenen worden snel geleverd en de schoenen die ik heb gekocht zitten en lopen fijn.

Veel keuze

Prima en de service is geweldig Vriendelijk aan de telefoon

Super comfortabele schoen en goede kwaliteit

Comfortabele schoenen en goede kwaliteit. Ook correcte levering

Prima kwaliteit!

Al ruim 10 jaar koop ik schoenen bij Intersko en nooit problemen met lopen en/of zere voeten gehad. Schoenen zijn van betrouwbare en goede kwaliteit. Recent weer een paar schoenen gekocht in de winkel te Voorburg. De winkel wordt gerund door Miranda en Johnny. Zeer vriendelijke verkopers en deze hebben me met een vriendelijke lach goed geholpen. Miranda meldde dat ze ruim 17 jaar "de veters van nieuwe schoenen strikt." Dat wil toch wel iets zeggen! Hoop dat je met nog veel plezier het 25 jarige jubileum haalt. Een teken van je toewijding naar de klanten van Intersko.

Goed zittende schoenen in veel modellen, voor 'moeilijke' voeten.

Ik heb al vele jaren lekker zittende schoenen kunnen kopen bij Intersko, voor mijn brede voorvoeten.

Goede schoenen maar beperkte maatvoering helaas.

Ik heb probleemvoeten en daardoor is het moeilijk goede schoenen te vinden. Bij Intersko lukt het meestal wel. Jammer genoeg hebben ze geen halve maten, waardoor de schoenen niet goed passen en ik bij de hiel eruit slip wat blaren kan geven. Heel jammer!

Telefonisch zeer vriendelijk!

Verkoopster helpt2klanten tegelijk, dat is lang wachten. Dan zou n kopje capuchino heel lekker zijn .mijn man zat al die tijd in de auto te wachten. Het is best n eind rijden. Ik had de schoenen voor de tijd gereserveerd. Vriendelijke verkoopsters zijn heel belangrijk! En goed advies.

Fijn dat er een plek is waar ik met mijn ‘moeilijke’ voeten terecht kan.

Over het algemeen ben ik tevreden over Intersko. Ik heb brede voeten met een hoge wreef en diverse gevoeligheden. In standaard winkels kan ik niet terecht dus ik ben heel blij met deze optie. Niet alle schoenen die voor hoge wreef geschikt zouden moeten zijn passen mij, maar ik vind altijd wel een paar. Heel fijn dat ik de niet passende schoenen makkelijk kan terug sturen. De medewerkers zijn heel klantvriendelijk. Verder ben ik, op een enkel ‘pech’ paar na, zeer tevreden over de kwaliteit van de schoenen. Ze gaan jaren mee.

Eindelijk genoeg keus voor als je steunzolen hebt en gevoelige voeten!

Mooie collectie, voor gevoelige voeten. Vlot bestellen en afgeleverd. Soms valt de kwaliteit tegen, maar retourneren gaat ook vlot.

Goede schoenen en als je hetzelfde merk bedel meestal in een keer goed ik draag graag Helvesko altijd goed

goede kwaliteit

snelle service en ook per telefoon goed bereikbaar.

Geweldige schoenen en vlot bezorgd.

Bestelprocedure is snel, retourneren, via DHL, niet. Bedrijf doet er niet moeilijk over..

Lopen zonder pijn

Ik liep altijd met pijn ,maar sins ik jullie schoenen gebruik heb ik geen pijn meer ,een uitkomst

Hele goede schoenen

Al diverse schoenen/laarsjes gekocht bij Intersko en voldoen zeer goed voor mijn moeilijke voeten.

Comfortabele schoenen

Snelle en correcte levering, fijne, mooie en comfortabele schoenen

Van Leeuwenhoekstraat 1

1704 RC Heerhugowaard