Mijn ervaring is positief te noemen. Ik vind het fijn dat ik de schoenen eerst kan uitproberen voordat ik betaal. De levering is supersnel en tot nu toe heerlijke schoenen met steeds een moderne touch.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen, bedankt voor uw uitgebreide en positieve feedback! We wensen u veel draagplezier toe! Met vriendelijke groet, het Intersko team
Zeer goede service
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat een mooie reactie, dank u wel! We zijn blij dat u onze service als zeer goed ervaart. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Zeer tevreden over levering, keuze en producten
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering, keuze en onze producten. Met vriendelijke groet, het Intersko team
snel geleverd en goede kwaliteit
Beste mevrouw, meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering en kwaliteit. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Heel klantvriendelijk en heel tevreden met de schoenen en het aanbod
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Toen bleek dat de rechterschoen niet goed was kreeg ik per kerende post nieuwe zonder kosten.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te horen dat het snel en naar wens is opgelost. Veel plezier met de nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, het Intersko team
Fijne schoenen, binnen 2 dagen in huis, perfecte pasvorm
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We doen altijd ons best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij de klant aan te leveren maar we zijn daarin altijd afhankelijk van DHL. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Ben zo blij dat mijn pedicure deze schoenen heeft aan bevolen. Ik hen nu geen pijn meer in mijn kleine teentje.
Ik ben een zeer tevreden klant, het is jammer dat het model wat mij het beste past uit het assortiment is gegaan. Hopelijk komen ze nog terug, want zonder dat model in alle kleuren / prints heb ik een probleem. Intersko is al jaren mijn redding!
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We kunnen helaas nog niet aan geven of uw favoriete model weer terug komt in onze collectie maar we kunnen natuurlijk altijd kijken voor u of er misschien nu al wel een alternatief voor u in onze huidige collectie zit. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Sinds ik deze schoenen draag, nooit geen last meer van pijn aan de tenen. Ik wandel veel ook op deze schoenen ik heb ook geen andere meer. Ze zijn voor mij geweldig.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u geen pijn meer heeft aan uw voeten. Met vriendelijke groet, het Intersko team
De schoenen worden snel geleverd en de schoenen die ik heb gekocht zitten en lopen fijn.
Prima en de service is geweldig Vriendelijk aan de telefoon
Comfortabele schoenen en goede kwaliteit. Ook correcte levering
Al ruim 10 jaar koop ik schoenen bij Intersko en nooit problemen met lopen en/of zere voeten gehad. Schoenen zijn van betrouwbare en goede kwaliteit. Recent weer een paar schoenen gekocht in de winkel te Voorburg. De winkel wordt gerund door Miranda en Johnny. Zeer vriendelijke verkopers en deze hebben me met een vriendelijke lach goed geholpen. Miranda meldde dat ze ruim 17 jaar "de veters van nieuwe schoenen strikt." Dat wil toch wel iets zeggen! Hoop dat je met nog veel plezier het 25 jarige jubileum haalt. Een teken van je toewijding naar de klanten van Intersko.
Ik heb al vele jaren lekker zittende schoenen kunnen kopen bij Intersko, voor mijn brede voorvoeten.
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Ik heb probleemvoeten en daardoor is het moeilijk goede schoenen te vinden. Bij Intersko lukt het meestal wel. Jammer genoeg hebben ze geen halve maten, waardoor de schoenen niet goed passen en ik bij de hiel eruit slip wat blaren kan geven. Heel jammer!
Verkoopster helpt2klanten tegelijk, dat is lang wachten. Dan zou n kopje capuchino heel lekker zijn .mijn man zat al die tijd in de auto te wachten. Het is best n eind rijden. Ik had de schoenen voor de tijd gereserveerd. Vriendelijke verkoopsters zijn heel belangrijk! En goed advies.
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Ondanks dat u toch even heeft moeten wachten op onze verkoopster zijn wij blij dat u toch tevreden bent over de vriendelijke verkoopsters en ons goede advies. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Over het algemeen ben ik tevreden over Intersko. Ik heb brede voeten met een hoge wreef en diverse gevoeligheden. In standaard winkels kan ik niet terecht dus ik ben heel blij met deze optie. Niet alle schoenen die voor hoge wreef geschikt zouden moeten zijn passen mij, maar ik vind altijd wel een paar. Heel fijn dat ik de niet passende schoenen makkelijk kan terug sturen. De medewerkers zijn heel klantvriendelijk. Verder ben ik, op een enkel ‘pech’ paar na, zeer tevreden over de kwaliteit van de schoenen. Ze gaan jaren mee.
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze schoenen, service en klantvriendelijkheid. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Mooie collectie, voor gevoelige voeten. Vlot bestellen en afgeleverd. Soms valt de kwaliteit tegen, maar retourneren gaat ook vlot.
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Ook als de kwaliteit van een geleverde schoen tegen valt dan horen wij dat graag. U kunt dit altijd aangeven op het retour formulier of ons bellen zodat wij daar zeker iets mee kunnen gaan doen. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Goede schoenen en als je hetzelfde merk bedel meestal in een keer goed ik draag graag Helvesko altijd goed
Geachte meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
snelle service en ook per telefoon goed bereikbaar.
Bestelprocedure is snel, retourneren, via DHL, niet. Bedrijf doet er niet moeilijk over..
Geachte meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Retourneren via DHL geeft inderdaad nog wel eens problemen. Daar kunnen we helaas niet altijd wat aan doen maar we doen onze best. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Ik liep altijd met pijn ,maar sins ik jullie schoenen gebruik heb ik geen pijn meer ,een uitkomst
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u met de schoenen van Intersko nu ook pijnloos kunt lopen. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Al diverse schoenen/laarsjes gekocht bij Intersko en voldoen zeer goed voor mijn moeilijke voeten.
Snelle en correcte levering, fijne, mooie en comfortabele schoenen
Van Leeuwenhoekstraat 1
1704 RC Heerhugowaard