Ik vind het supervkwaliteit schoenen goede service en advies . €15.00 korting voor nieuwe klant zou ook voor bestaande klant stimulerend zijn . Dat is mijn advies wat ik vind en aan zou raden
Fijn dat u zo tevreden bent over onze schoenen, wij wensen u er veel plezier mee. Verder zullen wij uw advies noteren, wij horen graag van klanten wat ze van ons en onze acties vinden.
Bij bezoek aan de winkel slaag ik meestal met de pasvorm Ladysko.
Voor het eerst schoenen gekocht. Helemaal goed, maat,pasvorm en snelle levering in een milieu vriendelijke verpakking.
De schoenen zitten heerlijk en mijn tenen hebben nu de volle ruimte. Maar ze zijn naar 2x dragen wel ruim. Ik ben bang dat ze over een poosje te ruim zijn geworden. Ook wijkt bij een paar de rechterlijk naar binnen zodat ik daar met de hak op loop.
Met aangepaste steunzolen in de meeste schoenen van jullie loop ik perfect.
Prima info over verzending, bij contact medewerker aan de lijn.
Zeer goede ervarfingen met Intersko ! Schoenen lopen perfect.
Goede kwaliteit, betalen pas achteraf, ruilen is erg makkelijk.
Hele comfortabele schoenen.
Eindelijk schoenen met zacht materiaal aan de voorvoet.
prima service en schoenen
Sinds 28-04, de eerste keer dat ik met Intersko "zaken" deed was ik blij verrast over de mogelijkheid van achteraf betalen. Zeker in deze tijd gebeurd dat niet meer, dat getuigd van vertrouwen.
Na mijn eerste ervaring met schoenen en laarsjes afgelopen winter van Intersko Met de schoenvorm heb ik weer gevoel en vrije beweging de voeten. Dit omdat ik diabetisch 2 heb.
Na een week laten de zolen los dus dat vind ik erg slecht. Ben nog niet in de gelegen heid gewwest terug te gaan naar de winkel maar zal dat zeker doen. Verder vind ik de pasvorm helemaal goed .
Het is zeker niet de bedoeling dat de zolen al zo snel los gaan dus wanneer u in de gelegenheid bent zien wij u graag terug in onze winkel.
Ik werd zeer goed geholpen. Er werd deskundig advies gegeven. Ik ging tevreden naar huis. En nu maar afwachten of ik met deze schoenen lekker zal lopen.
Ik heb heerlijke nieuwe (werk)schoenen
heel nette behandeling alles was volgens afspraak en betalen na ontvangst van de goederen heel fijn.
hele mooie en comfortabele schoenen van hoge kwaliteit, perfect
Voor de eerste keer zeer vriendelijk geholpen
Van Leeuwenhoekstraat 1
1704 RC Heerhugowaard