Laatste paar schoenen helaas miskoop, veel te slappe, daarom na twee kee4 dragen al geheel geen pasvorm meer, maakt dat ik aarzel nieuwere bestellen.
goed behandeld
Ik ben hèèl blij met jullie winkel in Voorburg. Jullie schoenen zijn voor mij werkelijk eenvuitkomst. Korte brede voeten hoge wreef, steunzolen. Ik vertel het zo vaak mogelijk Vr groet Ans de Haan
Mijn klantnummer 10042 spreekt voor zich, al jaaaaaaren lang een treveden klant
Mooie en goede service goede schoenen en een prettige manier van kopen !
Het betreft veelal schoenen, die lange tijd gedragen kunnen worden. Het zou daarom prettig zijn, wanneer een extra stel veters zou worden bijgeleverd.
Prima degelijke schoenen goede pasvorm
Na 1x een bezoek aan een winkel, bestel ik nu altijd via de webshop. Je kunt alles snel afhandelen, via mail of telefoon. De aflevering gebeurt ook correct.
Besteld voor mijn moeder en erg tevreden
Ik ben heel blij met de schoenen van Interskomen. Ik zou alleen graag willen dat ik mijn bestelling ook af zou kunnen halen bij een servicepunt. Ik ben nl. nooit thuis en vind het niet fijn dat buren mijn pakket aan moeten pakken.
Geachte mevrouw Euser, Als u niet wilt dat uw pakket bij buren wordt afgeleverd kunt u dat bij uw bestelling aangeven zodat dat niet meer zal gebeuren. Als DHL u dan niet thuis aantreft doen ze een kaartje in de bus met daarop aangegeven wanneer ze nog een keer langskomen of waar bij u in de beurt een DHL Servicepunt is waar u het kunt afhalen.
Tot nog toe met plezier zeer goede schoenen gekocht.
Ik ben zeer content met intersko, de schoenen zitten heerlijk, mijn inleg zolen passen prima en ze zijn breed genoeg voor mijn voeten. Het contact en service is prima en snel. De schoenen zijn prijzig maar hebben wel goede comfor.
Goede service Fijne schoenen Lopen heerlijk
in totaal 5 paar gekocht en het bevalt prima snelle service goede schoenen helemaal tevreden
via internet besteld, snel geleverd en de schoenen lopen heerlijk
Soms telef. Overleg/advies Waardeer het vertrouwen en de durf. ( denkend aan een onderneming die afhankelijk is van de betaaldiscipline van haar klanten)
Het zijn tot nu de prettigste schoenen die ik gehad heb. Ik krijg wel elke keer de folder dubbel opgestuurd. Dat is niet nodig..! 1 keer op naam van Van der Leest en 1 keer op naam van Kramp, maar beide dus op hetzelfde adres.
Geachte mevrouw Kramp, Vanaf volgende week ontvangt u nog eenmaal een dubbele catalogus van ons op uw huisadres. Daarna hebben wij 1 adres geblokkeerd zodat u nog maar 1 catalogus van ons gaat ontvangen.
I find your goods to be a bit old-fashioned, but of reasonably good quality. Delivery time is ok.
Het zijn uitstekende schoenen voor mijn "moeilijke" voeten. Alleen erg jammer dat er bij de winkels weinig aanbiedingen/outlet zijn (staat wel in de folders vermeld) en vooral in mijn maat (42)
Alleen als mensen er om vragen
Schoenen zijn voor de bredere voet perfect,alleen is voor mijn budget de prijs te hoog.ik kijk dus vaak bij de uitverkoopjes,alleen heb ik dan niet de schoenen die ik erg mooi vind.maar ze lopen heerlijk en daar gaat het om.
Mijn eerste ervaring na mijn 1ste bestelling goed, duidelijk, overzichtelijk Hoe de bestelling online gaat , bezorging thuis en het retourneren perfect, klantvriendelijk bij tel.contact.
Van Leeuwenhoekstraat 1
1704 RC Heerhugowaard