Heerlijke schoenen, maar wel echt erg duur helaas...
Omdat ik wat lastige voeten heb, heb ik wat bredere schoenen nodig met een goede pasvorm. Die vind ik bij Intersko! Ik ben erg blij met mijn nieuwe schoenen, ze zitten heerlijk!
Fijn dat je de schoenen vrijblijvend kan bestellen en niet meteen hoeft te betalen. Nu betaal je alleen de schoenen die je ook wil kopen. Gewoon een kwestie van vertrouwen.
voor het eerst schoenen besteld, snel geleverd en zitten uitstekend
Mijn eerste paar schoenen van Intersko was een geweldige ervaring.Mijn moeilijke voeten zijn u dankbaar voor pasvorm en comfort.Inmiddels ben ik vaste klant. Er is weer een bestelling onderweg.
Het is eenvoudig om schoenen te bestellen en prettig om uit te proberen. Het terugsturen is geen probleem. De foto's in de folder geven niet altijd een realistisch beeld. Het werkelijke product is een aantal keer tegengevallen. Het liefst ga ik toch naar een winkel.
leveringstermijn is wel erg lang: 7 weken ten einde raad nieuwe bestelling gedaan, duur om 2e paar terug te sturen
Heerlijk schoentje voor de komende tijd!!
Met mijn neuro pathie aan de voeten,kan ik met uw schoenen breed en met goede zolen,toch nog een beetje uit de voeten !.
Comfortabele wandelschoenen voor een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding
Hele fijne schoenen. Weet ook dat ze goed zitten.
Ik heb vorige week nog 2 paar schoenen besteld en binnen 5 dagen thuis en hoef pas te betalen als ze goed passen
Prima schoenen
Tot nu toe steeds goede ervaring met mijn aankopen bij Intersko
Ik trok mijn nieuwe schoenen aan en ze pasten als gegoten. Zitten heerlijk, lopen fantastisch. Inlopen niet nodig. Zelf met blote voeten geen problemen. Terwijl ik eigenlijk altijd snel pijnlijke voeten heb. Eureka!
Al vaak iets besteld bij Intersko. Goede kwaliteit, goede pasvorm en prima service, ook bij terugzenden en garantie.
tot nog toe geen slechte ervaringen
Door dat ik hele moeilijke voeten heb ,was ik blij dat een vriendin mij een tip gaf kijk eens bij Intersko. En kan nu vertellen dat ik alleen nog maar loop in intersko schoenen. Leuke schoenen voor een redelijke prijs en goede pasvorm
De schoenen zitten altijd goed. Het bestellen en eventueel retourneren gaan zonder probleem. Ik loop al vele jaren nog alleen op schoenen van Intersko.
Ik had een keer de pakketbezorger gemist, en kon toen alleen kiezen voor een afhaaladres in Vianen / IJsselstein. Terwijl Nieuwegein ook een DHL Parcelshop Heeft! ( ??? )
meerdere keren de houten slippers van van Delft gekocht. Deze zijn echt fantastisch.
Hele fijne schoenen met goede pasvorm
Intersko heeft mooie schoenen, maar de stiksels van de instappers zijn slecht. De schoenen zijn erg duur!
Van Leeuwenhoekstraat 1
1704 RC Heerhugowaard