gelijk goed passende schoenen voor een leuke prijs.
Fijne schoenen, goede kwaliteit.
Perfecte schoenen. Jammer dat u geen tussenmaten heet
Prima schoenen. Ben erg enthousiast. Beveel anderen dit merk ook aan.
bijna alle schoenen die ik heb gekocht bij Intersko zitten lekker...maar bij mij slijt de binnenkant altijd als eerste.
Al een paar jaar klant en altijd tevreden over mijn schoenen. Geef het vaak door aan andere mensen.
de keren dat ik geweest ben,of via internet besteld heb ben ik correct geholpen. de schoen die mij past (42) is zelfs ook nog leuk. Dat gebeurd niet vaak.
Ik ben niet zo van kopen via internet; uw klantenbestand, denk ik, ook iets minder gericht op internetaankopen. Schoenen wil je passen en in Houten lang niet alles voorradig als ik er ben. Soms wel, maar ook niet en dat is vervelend.
Geachte meneer Veldhuis, Als u er zeker van wilt zijn of het gewenste model schoen voor u op voorraad is in de winkel dan mag u ons altijd bellen op T. 072 - 57 179 79. Dan kijken wij of ze op voorraad zijn en dan worden ze gereserveerd voor u in de winkel. Dan komt u in ieder geval niet voor niets.
Ik oordeel hoofdzakelijk over sandalen. voor dichte tenen is de pasvorm voor mij toch niet helemaal ideaal.
Vlotte levering, eenvoudig te ruilen/terug te sturen. De schoenen zijn van soepel leer, waardoor ze lekker zitten. De vetersluiting icm. een rits bij sommige modellen is erg handig
Het is zeker kwaliteit maar voor gewone mensen niet te betalen!Ik wacht altijd op de uitverkoop!
Makkelijk te bestellen , en goede afhandeling
Goede schoenen zitten lekker
ik loop niet meer naast mijn schoenen. top
De schoenen zitten heerlijk zonder pijn Ze mogen wel een keer in een andere kleur
Prima zaak in Houten, wel ff moeten zoeken.
Jaaaaaren al schoenen bij Intersko de enige optie voor goede schoenen voor mijn voeten.
Voor aankoop van eerste paar eerst naar een winkel geweest om te passen uit welke modellen ik moest kiezen. In de winkel was op dat moment geen artikel wat ik zocht, maar wist wel uit welke soorten ik op internet kon kiezen. i paar paste niet goed, maar deze kon ik heel gemakkelijk terugsturen en vervolgens een ander model uitzoeken. Ik ben tot nu toe tevreden over service en klantvriendelijkheid.
Ik ben erg tevreden met de schoenen . Meer verschillen zou nog leuker zijn
goede producten. Juist deze week een mooie bestelling ontvangen, Veel succes
Fijne schoenen, jammer datje ook bezorgkosten moet betalen terwijl de schoenen best prijzig zijn. Aanbiedingen mogen best wat meet afgeprijsd worden en he zou fijn zijn dat je sneller ziet op de site of schoenen uitverkocht zijn. Dit duurt nu enkele dagen tot een week en dan ben je in de veronderstelling dat ze al bezorgd worden.
Geachte mevrouw Landman, Vanaf februari worden er bij de bestelling boven de € 50,- geen verzendkosten meer berekend. Onder de € 50,- wordt er nog wel €2,95 berekend. De voorraden op onze webshop zijn een korte periode niet correct weergegeven maar daar is hard aan gewerkt en als het goed is functioneert dat nu ook weer zoals dat zou moeten.
Industriestraat 4
1704AA Heerhugowaard