Ik koop meestal online. De maat is dan bekend. Met kopen in de winkel heb ik wat mindere ervaringen.
perfecte qualiteit, en prettig dat de schoenen weer aan huis worden opgehaald, als ze onverhoopt niet zouden passen.
Goede schoenen, die voldoen aan je eisen
2e Paar veters zou handig zijn. Schoenen gaan lang mee, maar de veters gaan minder lang mee en dezelfde veters kun je dan niet vinden. Levering naar België verloopt tegenwoordig traag.
goed advies en goede service .
Geweldig leuk assortiment. Comfortabele schoenen kunnen er ook gewoon leuk uitzien! Heel bijzonder de schoenen met veel kleurtjes. Ik had wel een keer een bestelling in de winkel gedaan. Nooit meer iets van vernomen. En toen ik het nummer van de site belde bleek het van de verkeerde winkel te zijn. Niemand kon mij iets vertellen over de schoenen. Die heb ik uiteindelijk nooit kunnen aanschaffen.
Ik koop al jaren schoenen bij Intersko en het zijn gewoon goede, heerlijke schoenen
Snelle levering en bij retour zenden vriendelijk geholpen. Hele mooie en fijne schoenen, het enige minpuntje is de relatief hoge prijs.
We komen en bestellen al vanaf de jaren 70. Juist voor de kwaliteit/ pastvorm. En natuurlijk zeer goed merkschoon.
altijd goede kwaliteit schoenen
Heb al jarenlang alleen maar Helveskos aan. U kunt zelf zien hoe lang al. Mijn eerste Helveskos in Heerhugowaard gaan halen, toen er nog geen filiaal in Houten was. Ik zweer bij die schoenen!
Jullie schoenen en laarzen zijn van geweldige kwaliteit, maar als je in jullie winkels komt is de verkoopster al met 2 of 3 klanten bezig, en ik begrijp helemaal dat ze dan geen tijd hebben, dus dan sta je daar te wachten, en te wachten, en die verkoopster werkt zich het zweet op de rug en dan krijg je gewoon niet meer de antwoorden omdat de stress bij de verkoopster oploopt. Jullie kwaliteit is geweldig, het zou jullie sieren als jullie op de drukke dagen,of tijden zouden zorgen voor 'n verkoopster meer.
Geachte mevrouw van Veghel, In de drukke periodes zorgen we er eigenlijk altijd voor dat er meer verkopers in de winkels aanwezig zijn om te helpen. Maar in geval van ziekten en andere oorzaken kan dit helaas wel eens anders lopen dan dat we ingepland hadden.
Heb tot nu toe veel plezier van de schoenen van Intersko
Geen
Graag ook de website aanpassen zodat iemand op de zoolsoort kan zoeken. Bv. explorerzool etc.
Geachte meneer, mevrouw van der Boor, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zullen dat in overweging nemen, het is zeker een goede optie om in onze webshop in te bouwen.
goede en comfortabele schoenen. jammer dat er geen halve maten mogelijk zijn.
Geachte mevrouw van Merwijk-Kunst, Wij verkopen helaas geen halve maten maar omdat onze modellen ruim vallen kunt u halve maten bij ons afronden naar beneden. De ervaring leert dat de schoenen dan bijna altijd goed passen.
Al jaren draag ik de schoenen van Intersko en ik ben een zeer tevreden klant.
Zeer vriendelijk, behulpzaam en uitstekende service. een plezier om iets te bestellen!
Schoenen die een maat te groot waren, heb ik teruggestuurd. Ik kreeg direct schoenen met een kleinere maat, die goed passen. Ik ben daar erg blij mee!
Prima, snelle levering
Goed geholpen. Schoenen trek je aan en zelfs met pijnlijke voeten ga je zo de wereld in!!
Heb 1 x een paar schoenen besteld, gehouden en het zijn m'n lievelingsschoenen geworden. Ze waren 159,00 euro, maar dat was 't méér dan waard!
Industriestraat 4
1704AA Heerhugowaard